PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BWIN - ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΕΠΑΘΛΑ* ΑΠΟ ΤΗ EUROLEAGUE! (4/4)

bwin - Μοναδικά έπαθλα* από τη EuroLeague! (4/4)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
04 Απριλίου 2024 - 12:33
04/04/2024 - 12:33
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Bwin Logo Deltia Typou.jpg

Προτελευταία αγωνιστική στη EuroLeague, με τον Ολυμπιακό να «κυνηγά» το πλεονέκτημα έδρας στα Playoffs. Τον Ερυθρό Αστέρα αντιμετωπίζουν οι «ερυθρόλευκοι».

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός σε Live Streaming* από την bwin!

Ένα ακόμα μεγάλο βήμα για να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας στα Playoffs της EuroLeague, θέλει να κάνει στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» με ρεκόρ 20-12 βρίσκονται στην 6η θέση και θέλουν το «διπλό», ώστε να συνεχίσουν να διεκδικούν μία θέση στην πρώτη τετράδα. Με δύο νίκες «απάντησε» η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στην ήττα από την Εφές. Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Βιλερμπάν στο ΣΕΦ και της Παρτιζάν στο Βελιγράδι την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Ερυθρός Αστέρας βλέπει ακόμα μία σεζόν να ολοκληρώνεται χωρίς να μπορεί να διεκδικήσει την είσοδο ούτε στα Play-Ins. Ρεκόρ 11-21 «τρέχει» η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, με μόλις μία νίκη στα έξι τελευταία ματς.

bwin - Build A bet* στο Champions League! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μονακό και Μπαρτσελόνα βρίσκονται κι αυτές στην ίδια… μοίρα με τον Ολυμπιακό. Αμφότερες μετρούν μία νίκη περισσότερη από τους Πειραιώτες και με ρεκόρ 21-11 ισοβαθμούν με τον Παναθηναϊκό, καταλαμβάνοντας αντίστοιχα την 3η και 4η θέση. Οι Μονεγάσοι υποδέχονται στο Πριγκιπάτο τη Ζαλγκίρις Κάουνας. Οι Λιθουανοί με 14 νίκες και 18 ήττες ψάχνουν χρυσό… διπλό, ώστε να μπορέσουν να μπουν στα Play-Ins. Ντέρμπι στο "Palau Blaugrana", εκεί όπου οι Καταλανοί υποδέχονται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Με ρεκόρ 19-13 η ομάδα του Όντεντ Κάτας είναι εκτός της πρώτης εξάδας και προσπαθεί να εξασφαλίσει τη θέση της στα Playoffs, χωρίς να περάσει από τα Play-Ins! Μία από τις τελευταίες της ευκαιρίες για να μπει σε αυτή τη φάση έχει η Παρτιζάν, που θέλει μόνο τη νίκη στο γήπεδο της ουραγού Άλμπα Βερολίνου. Βρίσκουμε στην bwin σε απόδοση 1,83 να σκοράρει ο Μουσταφά Φαλ περισσότερους από 8,5 πόντους.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet