PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow Η ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕ BET BUILDER ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΣΤΗΝ BETSSON (4/4)

Η κόντρα στο Βελιγράδι ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και τον Ολυμπιακό με Bet Builder και σούπερ προσφορά* στην Betsson (4/4)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
04 Απριλίου 2024 - 11:34
04/04/2024 - 11:34
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
04-04 Ερυθρός Αστέρας-Ολυμπιακός με κορυφαίες αποδόσεις (1).png

Στη «Stark Arena» ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Ο Ερυθρός Αστέρας στα δύο ματς που του απομένουν κυνηγάει να ολοκληρώσει την παρουσία του στη φετινή διοργάνωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μιας και χάθηκε το τρένο των play – offs. Ο Ολυμπιακός θέλει νίκη για να αγκαλιάσει το εισιτήριο για τα play – offs, αλλά και για συνεχίσει να ελπίζει σε είσοδο στην τετράδα. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Στο Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος του Ερυθρού Αστέρα προσφέρεται στο 3,35** με το διπλό του Ολυμπιακού να βρίσκεται στο 1,32** στην πλατφόρμα της Betsson. Διαθέσιμη είναι και η επιλογή του Bet Builder, ενός διαφορετικού τρόπου στοιχηματισμού που ανοίγει «παράθυρο» στην ενίσχυση των αποδόσεων.

Για να μάθεις περισσότερα για την προσφορά* θα χρειαστεί να πατήσεις εδώ! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην αναμέτρηση Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός τα προγνωστικά έχουν λογική και υποστηρίζονται από τα στατιστικά. Μπαίνοντας στο ματς ο Ερυθρός Αστέρας έχει 11 νίκες και 21 ήττες με 8-8 εντός έδρας, ενώ ο Ολυμπιακός έχει ρεκόρ 20-12 και 8-8 εκτός έδρας. Μάλιστα, η ελληνική ομάδα έχει επικρατήσει σε τέσσερις από τις τελευταίες πέντε εκτός έδρας αναμετρήσεις της στο θεσμό. Ο Ολυμπιακός νίκησε με 88-83 τον Ερυθρό Αστέρα εντός έδρας στον α' γύρο, αλλά, έχασε στα δύο τελευταία ματς που έδωσε στο Βελιγράδι.

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι 16ος στην κατάταξη και βαθμολογικά αδιάφορος, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρόκειται για μια απειλητική ομάδα. Το έδειξε στα δύο τελευταία του παιχνίδια στη Euroleague: Νίκησε με 94-79 τη Βίρτους Μπολόνια στο Βελιγράδι και έβαλε δύσκολα στη Ρεάλ Μαδρίτης στην ισπανική πρωτεύουσα προτού «λυγίσει» με 101-94.

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός, τώρα, «τρέχει» σερί τεσσάρων νικών σε όλες τις διοργανώσεις. Ξέρει πως αν επικρατήσει απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα ουσιαστικά θα εξασφαλίσει την παρουσία του στην πρώτη εξάδα που δίνει απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά, αλλά όχι και πλεονέκτημα έδρας που δίνει η πρώτη τετράδα. Οι «ερυθρόλευκοι» την περασμένη Κυριακή (31/3) επικράτησαν με 85-77 επί του Άρη για τη Basket League, έχοντας, όμως, σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους.

Για τον Ολυμπιακό η νίκη είναι μονόδρομος και θα επιχειρήσει να επιβάλλει τον ρυθμό του από το πρώτο δευτερόλεπτο, με το Over 157,5 να προσφέρεται στο 1,94** και το Under στο 1,84** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet