PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BWIN - ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ! (15/4)

bwin - Μοναδική προσφορά* Ελληνικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ! (15/4)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
15 Απριλίου 2024 - 14:36
15/04/2024 - 14:36
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Bwin Logo Deltia Typou.jpg

Το ντέρμπι «αιωνίων» για την 3η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Ελληνικού Πρωταθλήματος ξεχωρίζει από το πρόγραμμα. Τζάμπολ στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στις 20:15.

bwin - Αξεπέραστο live στοίχημα στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ!

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν απόψε στο ΟΑΚΑ στο ματς που ολοκληρώνει την 3η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Το ίδιο ρεκόρ με 22 νίκες και 1 ήττα «τρέχουν» οι δύο ομάδες, με το «τριφύλλι» να έχει ένα ματς λιγότερο. Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Τζέριαν Γκραντ για τους «πράσινους», με τον Αμερικανό γκαρντ να αισθανόταν ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο. Ερωτηματικό για τον Γιώργο Μπαρτζώκα αποτελεί η παρουσία του Φίλιπ Πετρούσεφ, που προέρχεται από τραυματισμό. Οι «αιώνιοι» βρίσκονται μία εβδομάδα πριν τη συμμετοχή τους στα Playoffs της EuroLeague και μία νίκη στο απόλυτο ντέρμπι θα δώσει παραπάνω «ώθηση» ενόψει της συνέχειας!

bwin - Κορυφαίο Live Streaming* στη Serie A! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έξι φορές αναμετρήθηκαν ήδη στη σεζόν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επικράτησε στο Σούπερ Καπ, στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και στις δύο αναμετρήσεις για τη EuroLeague! Δύο… ροζ φύλλα για τους «πράσινους», αμφότερα για το Ελληνικό Πρωτάθλημα. Στα δύο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, η ομάδα που επικράτησε σημείωσε περισσότερους από 80 πόντους. Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός έφυγε με το «διπλό» με 88-78 για τη EuroLeague, παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση, ενώ ο Παναθηναϊκός νίκησε 85-80 για το πρωτάθλημα. Εκπληκτικός ήταν ο Αζάϊα Κάνααν στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενερμπαχτσέ στο ΣΕΦ, για τη EuroLeague την Παρασκευή. Ο Κέντρικ Ναν σημείωσε 20 από τους 28 κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου την Πέμπτη, στο δεύτερο ημίχρονο καταγράφοντας ρεκόρ καριέρας στη EuroLeague.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet