PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow VISTABET - ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ! (15/4)

Vistabet - Σούπερ προσφορά* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ! (15/4)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
15 Απριλίου 2024 - 12:36
15/04/2024 - 12:36
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Vistabet Logo Deltia Typou.jpg

Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό με το βλέμμα τους στραμμένο στο πλεονέκτημα έδρας.

Vistabet - Κορυφαίο live στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ!

O Παναθηναϊκός πάτησε το πόδι στο γκάζι στο τελευταίο δεκάλεπτο, πέρασε το εμπόδιο της Άλμπα και κατέκτησε τη 2η θέση στην κανονική περίοδο της EuroLeague. Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν εξαιρετική πορεία, καρπώθηκαν το πλεονέκτημα έδρας και πλέον το βλέμμα στρέφεται στα παιχνίδια με μια εκ των Μακάμπι, Μπασκόνια. Πριν τα κρίσιμα παιχνίδια υπάρχει το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, με τους «πράσινους» να έχουν δυο νίκες στην κανονική διάρκεια απέναντι στους Πειραιώτες. Ο Παναθηναϊκός  (22-1) συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, αν και στην προηγούμενη στροφή τα βρήκε σκούρα στη Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό επικρατώντας στο τέλος 79-74. Ενδεχόμενη νίκη απέναντι στους Πειραιώτες θα του δώσει και το πλεονέκτημα έδρας για τη συνέχεια. Παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του Τζέριαν Γκραντ, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στον τετρακέφαλο.

Vistabet - Build A Bet* στους αγώνες της Serie A! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να «λυγίσει» τη Φενερμπαχτσέ στην παράταση με 84-81, κατέλαβε την 5η θέση στην κανονική διάρκεια της EuroLeague και απέναντί του θα βρει την Μπαρτσελόνα, αλλά με μειονέκτημα έδρας. Οι Πειραιώτες στρέφουν το βλέμμα τους στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπου θέλουν την πρώτη τους φετινή νίκη απέναντι στον «αιώνιο» για το Ελληνικό Πρωτάθλημα. Άλλωστε, αν τα καταφέρουν θα ισοβαθμήσουν και θα ελπίζουν σε ένα ακόμα στραβοπάτημα των «πράσινων». Εντός συνόρων προέρχονται από τη δύσκολη νίκη κόντρα στο Περιστέρι, με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν χάρη στην αντεπίθεση που έγινε στο τέταρτο δεκάλεπτο. Αμφίβολος παραμένει ο Πετρούσεφ, αν και έχει πάρει το «ok» από το ιατρικό τιμ.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet