PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BETSSON: ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΜΕ BET BUILDER ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* (16/4)

Betsson: Μπαρτσελόνα-Παρί Σεν Ζερμέν με Bet Builder και σούπερ προσφορά* (16/4)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
16 Απριλίου 2024 - 10:59
16/04/2024 - 10:59
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
16-4 Champions Legue.jpg

Στο «Estadi Olimpic Lluis Companys» η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την Παρί Σεν Ζερμέν (16/04/2024) για τη δεύτερη μεταξύ τους μονομαχία στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Champions League.

Η Μπαρτσελόνα έκανε την έκπληξη κι επικράτησε με 3-2 στο Παρίσι την προηγούμενη εβδομάδα και τώρα θέλει να ολοκληρώσει τη δουλειά της με την Παρί ν' αναζητά την ανατροπή. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Στην αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν οι αποδόσεις προϊδεάζουν για ακόμη ένα εντυπωσιακό ματς. Χαρακτηριστικά, ο άσος της Μπαρτσελόνα φτάνει στο 2,20** με το διπλό της Παρί Σεν Ζερμέν να προσφέρεται στο 2,95** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι ενεργοποιημένο και το Bet Builder, ένας διαφορετικός τρόπος στοιχηματισμού που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ' ένα αθλητικό event.

Για να μάθεις περισσότερα για την προσφορά* θα χρειαστεί να πατήσεις εδώ! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν τα προγνωστικά δεν δίνουν φαβορί την Μπαρτσελόνα μονάχα για να πάρει τη νίκη και στη δεύτερη αναμέτρησή τους, αλλά για να εξασφαλίσει και το εισιτήριο για την ημιτελική φάση. Να υπενθυμίσουμε πως όποια ομάδα περάσει από αυτό το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του Ατλέτικο Μαδρίτης – Ντόρτμουντ. Έτσι, το να περάσει η Μπαρτσελόνα προσφέρεται στο 1,25** και το να περάσει η Παρί Σεν Ζερμέν φτάνει στο 4,00**.

Βάσει παράδοσης η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει καταφέρει να πάρει πρόκριση σε ευρωπαϊκή νοκ άουτ σειρά όπου ηττήθηκε στο πρώτο ματς εντός έδρας. Έξι φορές το προσπάθησε, έξι φορές αποκλείστηκε.

Η Μπαρτσελόνα έπαιξε με προσωπικότητα και αποφασιστικότητα στο πρώτο ματς και θέλει να παραμείνει στο ίδιο μονοπάτι και στη δεύτερη συνάντησή της με την Παρί Σεν Ζερμέν. Αντιλαμβάνεται, ωστόσο, πως μπορεί το Μοντζουΐκ να μην είναι το «Camp Nou», αλλά οι οπαδοί της θα πρέπει να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Άλλωστε, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντεθ, όπως δήλωσε, συνεχίζει να πιστεύει πως τον πρώτο λόγο για την πρόκριση τον έχει η Παρί Σεν Ζερμέν. Το περασμένο Σάββατο (13/4) η Μπαρτσελόνα νίκησε 1-0 την Κάντιθ εκτός έδρας για την La Liga.

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Παρί Σεν Ζερμέν το μήνυμα που έστειλε ο προπονητής της Λουίς Ενρίκε μετά το πρώτο ματς ήταν ξεκάθαρο. «Θα πάμε για να κάνουμε την ανατροπή. Έχουμε την ποιότητα και την ικανότητα», δήλωσε. Σαφώς τόσο εκείνος όσο και η υπόλοιπη ομάδα περιμένουν περισσότερα από τον σούπερ σταρ Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος περιορίστηκε αρκετά από την άμυνα της Μπαρτσελόνα στην πρώτη αναμέτρηση. Επίσης, σημαντικό «πλεονέκτημα» το γεγονός πως η Παρί δεν έπαιξε το σαββατοκύριακο κι είχε σχεδόν μια εβδομάδα στη διάθεσή της για να προετοιμάσει το ματς.

Η επικράτηση της Μπαρτσελόνα στο Παρίσι έφερε κι ανακατατάξει στις αποδόσεις για το νικητή του Champions League. Συγκεκριμένα, πλέον, η Μπαρτσελόνα λογαριάζεται ως το τρίτο μεγάλο φαβορί μαζί με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου και δίνεται στο 8,00** στην πλατφόρμα της Betsson. Πρώτη είναι η Μάντσεστερ Σίτι με 2,65** και στο 6,50** συναντάμε την Άρσεναλ.

Στο Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να καταφέρουν να προσέξουν περισσότερο αμυντικά. Υπήρχαν ξεσπάσματα στη διάρκεια του πρώτου ματς όπου οι επιθέσεις έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο. Όσον αφορά στις συνθέσεις, τώρα, η Μπαρτσελόνα καλείται να βρει λύσεις σε σημαντικές ελλείψεις. Στις χρόνιες απουσίες των Μπαλντέ (βασικός μπακ), Γκάβι (βασικός χαφ), προστίθενται και οι Σέρτζι Ρομπέρτο, Κρίστενσεν που μπορούν να παίξουν πολύτιμους ρόλους στη μεσαία γραμμή και στην άμυνα. Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει πολύ σημαντικά προβλήματα απουσιών.

Ένα γκολ χωρίζει Ντόρτμουντ και Ατλέτικο Μαδρίτης

Στο «Signal Iduna Park» η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης για το δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Champions League. Στην πρώτη αναμέτρηση η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε με 2-1 κι αυτό σημαίνει πως η σειρά παραμένει ανοικτή. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθεί παράταση κι αν παραμείνει πέναλτι.

Στο Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Ντόρτμουντ βρίσκεται στο 2,23** με το διπλό της Ατλέτικο Μαδρίτης να πληρώνει στο 3,01** στην πλατφόρμα της Betsson. Να σημειώσουμε πως είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

Μεταξύ της Ντόρτμουντ και της Ατλέτικο Μαδρίτης τα προγνωστικά έχουν σαφή κατεύθυνση για τη νίκη, αλλά όχι όσον αφορά στην πρόκριση. Συγκεκριμένα, το να περάσει η Ντόρτμουντ δίνεται στο 2,78**, ενώ το να περάσει η Ατλέτικο Μαδρίτης τοποθετείται σε τιμή φαβορί στο 1,45** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η προϊστορία θέλει την Ατλέτικο Μαδρίτης να έχει πάρει την πρόκριση στις 10 τελευταίες νοκ άουτ ευρωπαϊκές σειρές όπου νίκησε το πρώτο ματς εντός έδρας μ' ένα γκολ διαφορά. Δεν αποκλείεται σε τέτοιες περιστάσεις από το 1993 όταν την έβγαλε νοκ άουτ ο ΟΦΗ!

Η Ντόρτμουντ, λοιπόν, πηγαίνει στο ματς νιώθοντας πολύ καλά για τις πιθανότητές της. Θα μπορούσε να χάσει με μεγαλύτερη διαφορά στο α' ματς, αλλά θα μπορούσε να πάρει και τουλάχιστον την ισοπαλία. Κι ενώ στη Bundesliga μάχεται για να μπει στην πρώτη τετράδα της κατάταξης και να εξασφαλίσει μια θέση και στο επόμενο Champions League, όλες οι αισθήσεις της μοιάζουν να είναι συγκεντρωμένες στο ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Το περασμένο Σάββατο (13/4) νίκησε 2-1 την Γκλάντμπαχ εκτός έδρας για το πρωτάθλημα Γερμανίας.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης, από τη μεριά της, αντιλαμβάνεται πως την περιμένει μια δύσκολη αποστολή στη Γερμανία. Κι εκείνη παλεύει για να μπει στην πρώτη τετράδα στην κατάταξη της La Liga κι είχε απαιτητικό ματς με την 3η Χιρόνα εντός έδρας το περασμένο Σάββατο (13/4). Δέχθηκε γκολ στο 4΄αλλά μέχρι το 50΄το είχε γυρίσει στο τελικό 3-1 με δύο γκολ του Γκριεσμάν και την πλησίασε στους 4 βαθμούς. Στο Champions League η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έχει δείξει συνέπεια και σταθερότητα βγάζοντας την καλύτερη εκδοχή του εαυτού της στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ALL SPORTS LEADERBOARD ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να βρουν ισορροπία σε άμυνα κι επίθεση και κυρίως να αποφύγουν τα λάθη που μπορεί να τις καταδικάσουν. Έπειτα, δεν μπορεί να παραβλεφθεί και η δύναμη που έχει η Ντόρτμουντ στην έδρα της, αλλά και το κατά πόσο αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει την Ατλέτικο Μαδρίτης. Όσον αφορά στις συνθέσεις, η Ντόρτμουντ δεν έχει στο απόλυτο τον μπακ Μπενσεμπαϊνί. Στην Ατλέτικο Μαδρίτης είναι εκτός ο μπακ – χαφ Λίνο και δεν είναι στο μάξιμουμ ο χαφ Λεμάρ κι ο φορ Ντεπάι.

Ντόρτμουντ και Ατλέτικο Μαδρίτης θα τα δώσουν όλα για να πάρουν την πρόκριση κι αυτό σημαίνει πως δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ρισκάρουν. Το να σκοράρουν και οι δύο προσφέρεται στο 1,55** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet