PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BETSSON: ΤΟ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (16/4)

Betsson: Το Μακάμπι Τελ Αβίβ-Μπασκόνια βγάζει τον αντίπαλο του Παναθηναϊκού (16/4)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
16 Απριλίου 2024 - 05:59
16/04/2024 - 05:59
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
16-4 Μακάμπι-Μπασκόνια.jpg

Στην ουδέτερη «Stark Arena» του Βελιγραδίου η Μακάμπι Τελ Αβίβ κοντράρεται με την Μπασκόνια για το play – in τουρνουά της Euroleague.

Η νικήτρια της αναμέτρησης θα γίνει η 7η ομάδα που θα περάσει στα play – offs της διοργάνωσης και θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Η ηττημένη θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία για να πάρει το 8ο εισιτήριο κόντρα στη νικήτρια του Αναντολού Εφές – Βίρτους Μπολόνια. Όποια κατακτήσει αυτή τη θέση θα παίξει με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην πλατφόρμα της Betsson, το στοίχημα προσφέρει σούπερ επιλογές σε μεγάλη γκάμα αγορών με κορυφαίες αποδόσεις.

Στο Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπασκόνια οι αποδόσεις έχουν διαφορά μεταξύ τους. Ο άσος της Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται στο 1,51** και το διπλό της Μπασκόνια ανέρχεται στο 2,55** στην πλατφόρμα της Betsson. Για το σπουδαίο ματς διατίθεται και η επιλογή του Bet Builder, που δίνει μια διαφορετική διάσταση στην στοιχηματική εμπειρία.

Για να μάθεις περισσότερα για την προσφορά* θα χρειαστεί να πατήσεις εδώ! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο με ρεκόρ 20-14, αλλά καθώς υστερούσε στην ισοπαλία με τη Φενέρμπαχτσε έμεινε 7η. Ως γηπεδούχος έγραψε 13-4, μια εντυπωσιακή επίδοση, αναμφίβολα, καθώς έδωσε όλα τα ματς εκτός Ισραήλ. Η Μπασκόνια, πάλι, είχε 18-16 και τερμάτισε 8η, ενώ να σημειώσουμε πως εκτός έδρας είχε ένα από τα καλύτερα ρεκόρ με 8-9.

Στα δύο παιχνίδια τους για την κανονική περίοδο της Euroleague είχαμε 19/12/23 Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπασκόνια 89-81 και 1/2/24 Μπασκόνια – Μακάμπι Τελ Αβίβ 92-82. Οι δύο αντίπαλοι έχουν αναμετρηθεί 37 φορές από το 2002 και το «σκορ» είναι 19-18 υπέρ της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ξεπέρασε πολλές δυσκολίες για να φτάσει σε αυτό το σημείο. Παρουσιάζεται αποφασισμένη για να συνεχίσει και να πάρει το 7ο εισιτήριο ώστε να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στην προημιτελική φάση του θεσμού και να διεκδικήσει την παρουσία της στο Final 4. Το τελευταίο διάστημα παίζει πολύ καλό μπάσκετ με την επίθεσή της να είναι πάντοτε το δυνατό της σημείο που μπορεί να λυγίσει οποιαδήποτε άμυνα στη Euroleague.

Η Μπασκόνια είχε σκαμπανεβάσματα στη διάρκεια της σεζόν, αλλά υπό την καθοδήγηση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς βρήκε το δρόμο της, έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητές της και μπόρεσε να περάσει στην postseason. Όπως και η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει δύο ζαριές για να περάσει στα προημιτελικά. Το ματς με τους Ισραηλινούς χαρακτηρίζεται ως τελικός στο εσωτερικό της. Κι εκείνη όπως και η αντίπαλός της έχει δυνατή επίθεση.

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ALL SPORTS LEADERBOARD ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το στοίχημα στη Euroleague περνάει σε άλλο επίπεδο τώρα που πλέον βρισκόμαστε στην postseason. Κάθε ματς έχει διαφορετικό ειδικό βάρος και οι λεπτομέρειες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Όσον αφορά στις πεντάδες, ο κόουτς της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Οντέντ Κάτας, δεν έχει στο μάξιμουμ τον γκαρντ Ντι Μπαρτολομένο, ενώ στην άλλη πλευρά δεν είναι στο απόλυτο ο ψηλός Ντιόπ. Το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να μπορέσουν να διατηρήσουν την επιθετική ικανότητά τους, αλλά και να βελτιώσουν την αμυντική λειτουργία τους. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ δέχεται 86,7 πόντους ανά ματς και η Μπασκόνια 84,9. Στην επίθεση, η Μακάμπι Τελ Αβίβ σημειώνει 87,7 πόντους ανά ματς και η Μπασκόνια 84,2 με το Over 174,5 να δίνεται στο 1,94** και το Under να έχει απόδοση 1,84** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet