PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow TIPSTER ΝΑΣΟΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΕΜΠΤΗ 25/06

Προγνωστικά Στοιχήματος Πέμπτη 25/06

25 Ιουνίου 2020 - 00:58
Δύο επιλογές περιλαμβάνουν τα Προγνωστικά Στοιχήματος στο κείμενο της Πέμπτης (25/06). Αμφότερες προέρχονται από την 31η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ. *Όλες οι αναμετρήσεις διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών

Σαουθάμπτον - Άρσεναλ (20:00)

Η Σαουθάμπτον επικράτησε 3-0 στην έδρα της Νόριτς, ξεφεύγοντας ακόμα περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Εξαιρετική εμφάνιση, επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές και βρίσκεται στο +10 από την παραμονή. Η Άρσεναλ ηττήθηκε με ανατροπή 2-1 στην έδρα της Μπράιτον, συνεχίζοντας τις προβληματικές εμφανίσεις. Δεύτερη διαδοχική ήττα στην Πρέμιερ Λιγκ, δύσκολα θα προλάβει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μόλις δύο εκτός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα στις 15 τελευταίες αγωνιστικές. ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Σαουθάμπτον κατά καιρούς κάνει ζημιές στην Άρσεναλ, τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι καίγονται για το τρίποντο. Αμφότερες με επιθετική φιλοσοφία, ποντάρισμα στο στοίχημα το Over 2.5 γκολ με απόδοση 1.80 στην Bet365.

Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι (22:15)

Η Τσέλσι προέρχεται από εκτός έδρας τρίποντο με σκορ 2-1 την Άστον Βίλα. Παραμένει σταθερά στην 4η θέση με 51 βαθμούς, βρίσκεται στο +2 από τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουλβς, με ένα παιχνίδι λιγότερο. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε τέσσερις αναμετρήσεις, με απολογισμό τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με σκορ 5-0 την Μπέρνλι, πέτυχε δεύτερο σερί τρίποντο και παραμένει στη 2η θέση. Απέχει στο -23 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, απομένουν τα τυπικά για να παραδώσει τα σκήπτρα. ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Τσέλσι έχει το κίνητρο, η Μάντσεστερ Σίτι διαθέτει ποιότητα και όλα οδηγούν σε ανοιχτό παιχνίδι. Επιλογή στα Προγνωστικά Στοιχήματος το Over 2.5 γκολ με τιμή 1.66 στη Novibet.  
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet