ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow ΛΕΙΨΙΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗ SPORTINGBET

Λειψία - Ατλέτικο Μαδρίτης: Ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στη Sportingbet

13 Αυγούστου 2020 - 00:01

Οι επιθετικές αρετές της Λειψίας, απέναντι στην αμυντική οργάνωση της Ατλέτικο Μαδρίτης, με έπαθλο μια θέση στα ημιτελικά του Champions League.

Λειψία- Ατλέτικο Μαδρίτης: Ποιος θα αναδειχθεί νικητής; Ανακάλυψε τις αποδόσεις! |21+

Έχει καταφέρει να εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε μια από τις μεγάλες δυνάμεις της Γερμανίας, ενώ κάνει ολοένα και πιο αισθητή την παρουσία της στην Ευρώπη. Ο λόγος για την Λειψία, η οποία έχει χάσει μόλις ένα από τα οκτώ παιχνίδια που έχει δώσει φέτος στο Champions League και μόνο ένα από τα 16 πιο πρόσφατα σε όλες τις διοργανώσεις! Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν πέτυχε 81 γκολ στην Bundesliga και η επίθεσή της είναι «φωτιά»! Ωστόσο, απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης δεν θα έχει το σημαντικότερό της «κανόνι». Ο Τίμο Βέρνερ σημείωσε 32 γκολ φέτος με τη φανέλα των «Ταύρων», όμως αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι, αποχωρώντας από τη Λειψία πριν ολοκληρωθεί το φετινό Champions League. O Γιουσούφ Πόουλσεν έχασε το φινάλε της Bundesliga και παρότι δείχνει να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, δεν έχει ρυθμό. Ο Χι-Τσαν που αποκτήθηκε από τη Ζάλτσμπουργκ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, όμως η ομάδα του Νάιγκελσμαν θα μπει στην αναμέτρηση για να πιέσει ψηλά από το πρώτο λεπτό, όπως κάνει συνήθως, αναζητώντας το αμυντικό λάθος του αντιπάλου που θα της δώσει το προβάδισμα.

Champions League: Ακόμα περισσότερες επιλογές για το κουπόνι σου στη Sportingbet!

Στην αντίπερα όχθη, η Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε ήταν και φέτος πιστή στο ραντεβού της στα προημιτελικά, καθώς έφτασε μέχρι τους «8» του Champions League για πέμπτη φορά τις  τελευταίες επτά σεζόν και μάλιστα αποκλείοντας την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Λίβερπουλ. Oι «ροχιμπλάνκος» έχουν αντιμετωπίσει τρεις φορές γερμανική ομάδα σε νοκ-άουτ φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης κι έχουν προκριθεί ισάριθμες φορές. Η προετοιμασία της Ατλέτικο για την αναμέτρηση είχε απρόοπτα, καθώς ο Άνχελ Κορέα και ο Σίμε Βρσάλικο βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και μπήκαν σε καραντίνα, με αποτέλεσμα να μην είναι διαθέσιμοι για την αναμέτρηση. Οι Μαδριλένοι μετρούν αήττητο σερί 18 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις και θέλουν να εκμεταλλευτούν τη συγκυρία των μονών αναμετρήσεων στο Champions League για να φτάσουν ψηλά.

Η συχνή συμμετοχή σε παίγνια εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλεια περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Απαγορεύεται να παίζουν τυχερά παίγνια άτομα κάτω των 21 ετών. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet