COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΛΥΩΝ: ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΣΤΗ SPORTINGBET

Μάντσεστερ Σίτι - Λυών: Θα το βρεις στη Sportingbet

15 Αυγούστου 2020 - 00:01

Έχοντας αποκλείσει τη Ρεάλ Μαδρίτης, η Μάντσεστερ Σίτι πιστεύει ότι επιτέλους έχει έρθει η στιγμή της στο Champions League. Η Λυών, όμως, έδειξε απέναντι στη Γιουβέντους ότι αποτελεί έναν υπολογίσιμο αντίπαλο.

Οι δύο ομάδες... γνωρίζονται καλά, καθώς συναντήθηκαν στους περσινούς ομίλους του Champions League. Η Λυών κατάφερε να νικήσει το συγκρότημα του Πεπ Γκουαρδιόλα στη μία αναμέτρηση και να του αποσπάσει την ισοπαλία στην άλλη, «χτυπώντας» με αντεπιθέσεις. Για την ακρίβεια, η Σίτι δεν έχει καταφέρει να νικήσει τους «γκον» καμία από τις τρεις φορές που συναντήθηκαν στην Ευρώπη. Μετά την απώλεια του πρωταθλήματος από τη Λίβερπουλ, το Champions League αποτελεί τη μεγάλη και... ανεκπλήρωτη επιθυμία του Πεπ Γκουαρδιόλα από όταν ανέλαβε την ομάδα του Μάντσεστερ. Έχει, άλλωστε, δηλώσει μεταξύ σοβαρού κι αστείου ότι θα είναι αποτυχία αν δεν καταφέρει να στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης με τους «Πολίτες». Ο Σέρχιο Αγουέρο πολύ δύσκολα θα καταφέρει να αγωνιστεί, παρότι μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του και ο Γκάμπριελ Ζεσούς, ο οποίος πρωταγωνίστησε απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, αναμένεται να πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης. Από την πλευρά του, ο Μπεντζαμίν Μεντί είναι απόλυτα έτοιμος και πιθανότατα θα επιστρέψει στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Το παιχνίδι ζωντανεύει στη Sportingbet! |21+

Η Λυών, από την πλευρά της, επιστρέφει για πρώτη φορά μετά το 2009/10 σε προημιτελικό Champions League και παρότι η οριστική διακοπή του γαλλικού πρωταθλήματος λόγω κορονοϊού την κράτησε πίσω σε ρυθμό, έδειξε απέναντι στη Γιουβέντους ότι είναι ανταγωνιστική. Οι «γκον» κατάφεραν να βρουν το πολυπόθητο εκτός έδρας γκολ στο Τορίνο και σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα, να πανηγυρίσουν μια πολύ σημαντική πρόκριση. Παράλληλα, έχουν χτίσει ένα αήττητο σερί 4 αγώνων απέναντι σε αγγλικές ομάδες και θέλουν να αποκλείσουν ένα ακόμα «βαρύ» όνομα και να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό ταξίδι. Ο Ρούντι Γκαρσιά άφησε εκτός 11άδας τον πρώτο σκόρερ Μούσα Ντεμπελέ απέναντι στην «Κυρία», όμως ο Γάλλος επιθετικός αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα. Ένα από τα πρόσωπα του αγώνα είναι σίγουρα ο Τζέισον Ντεναγιέρ, ο οποίος πέρασε τέσσερα χρόνια στη Μάντσεστερ Σίτι χωρίς να παίξει λεπτό και τώρα θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας. Απέναντι σε μια ομάδα που έχει σημειώσει τουλάχιστον δύο γκολ στα 14 από τα τελευταία 17 ματς της στο Champions League, το έργο της άμυνας θα είναι πολύ δύσκολο.

Μάντσεστερ Σίτι - Λυών: Ακόμα περισσότερες επιλογές για το κουπόνι στοιχήματος σου! |21+

O νικητής της αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Μπαρτσελόνα-Μπάγερν Μονάχου. Σε περίπτωση που περάσει η Μάντσεστερ Σίτι, τότε ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα τεθεί απέναντι σε μία από τις πρώην  «αγαπημένες» του, με έπαθλο μια θέση στον μεγάλο τελικό.

Η συχνή συμμετοχή σε παίγνια εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλεια περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Απαγορεύεται να παίζουν τυχερά παίγνια άτομα κάτω των 21 ετών. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet