«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow ΙΝΤΕΡ - ΣΑΧΤΑΡ: ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗ SPORTINGBET

Ίντερ - Σαχτάρ: Ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στη Sportingbet

17 Αυγούστου 2020 - 00:01

Δέκα χρόνια μετά την κατάκτηση του Champions League, η Ίντερ θέλει να προσθέσει στη συλλογή της ένα ακόμα ευρωπαϊκό τρόπαιο. Για να τα καταφέρει, πρέπει πρώτα να αποκλείσει στον ημιτελικό την Σαχτάρ που… βγάζει φωτιές στην επίθεση.

Ίντερ - Σαχτάρ: Ακόμα περισσότερες επιλογές για το κουπόνι σου! |21+

Οι δύο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες στην Ευρώπη μια ακόμα φορά. Ήταν το 2005, στα προκριματικά του Champions League, με την Ίντερ να επικρατεί 3-1 χάρη στα γκολ των Αλβάρο Ρεκόμπα, Ομπαφέμι Μάρτινς και Αντριάνο. Το μοναδικό γκολ των Ουκρανών είχε σημειώσει ο Βραζιλιάνος Ελάνο. Κι αν κάτι έχει διατηρηθεί στην ομάδα του Ντόνεσκ από την περίοδο εκείνη, είναι το βραζιλιάνικο στοιχείο. Με τέσσερις παίκτες από τη χώρα της Σάμπα στην 11άδα, η Σαχτάρ σκόρπισε με 5-1 τη Βόλφσμπουργκ και με 4-1 την Βασιλεία, δείχνοντας ότι δεν αστειεύεται, έχοντας πλέον απέναντι της στα ημιτελικά ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης. Ο Ζούνιορ Μοράες, παρότι έχει μπει στα 34, σκοράρει κατά ριπάς, φτάνοντας τα 25 γκολ φέτος. Με τους Τάισον και Μάρλος έχουν δημιουργήσει μια πολύ δυνατή τριπλέτα στην επίθεση, η οποία αποτελεί και το μεγάλο όπλο για τον προπονητή Λουίς Κάστρο. Η Σαχτάρ φιλοδοξεί να φτάσει στον δεύτερο ευρωπαϊκό τελικό της ιστορίας της και να κάνει το «δύο στα δύο», καθώς είχε κατακτήσει το Κύπελλο UEFA το 2008/09.

Το παιχνίδι ζωντανεύει στη Sportingbet! |21+

Από την πλευρά της, η Ίντερ επιστρέφει για πρώτη φορά σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από δέκα χρόνια.  Τότε, με τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο, είχε ολοκληρώσει τη σεζόν κατακτώντας το τρεμπλ με... κερασάκι το Champions League. Οι Νερατζούρι φέτος μετρούν τέσσερις σερί νίκες στην Ευρώπη κι αν επικρατήσουν της Σαχτάρ και προκριθούν στον τελικό, ισοφαρίζουν το σερί του 2010 που τους είχε φέρει στην κορυφή. Η ομάδα του Κόντε είναι αρκετά φορμαρισμένη τελευταία, έχοντας ηττηθεί σε μόλις ένα από τα 13 παιχνίδια της μετά την επανέναρξη της Serie Α και χάνοντας τον τίτλο για έναν βαθμό από τη Γιουβέντους. Στο δεύτερο ημίχρονο με τη Λεβερκούζεν ωστόσο έδειξε σημάδια κόπωσης, καθώς αυτό θα είναι το 17ο ματς της μέσα σε δύο μήνες! Τα φώτα θα είναι στραμμένα στον Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος έχει σημειώσει φέτος 31 γκολ, έγραψε νέο ρεκόρ σκοράροντας σε εννέα συνεχόμενους αγώνες για τo Europa League και θέλει να συνεχίσει το σερί του.

Η συχνή συμμετοχή σε παίγνια εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλεια περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Απαγορεύεται να παίζουν τυχερά παίγνια άτομα κάτω των 21 ετών. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet