PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow TIPSTER ΝΑΣΟΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ breadcrumbs arrow ΤΣΙΩΚΟΣ: ΜΕ ΤΟ 2.75 ΤΗΣ ΧΟΝΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΙΛΒΕΣ

Τσιώκος: Με το 2.75 της Χόνκα και τα γκολ της Ίλβες

01 Σεπτεμβρίου 2020 - 10:12
Δύο επιλογές από το πάμε στοίχημα περιλαμβάνουν τα προγνωστικά για σήμερα Τρίτη (01/09). Αμφότερες προέρχονται από τη 12η αγωνιστική στη Βεϊκαουσλίγκα Φινλανδίας, πάμε να δούμε την τελική διαλογή.

Χόνκα - Χέλσινγκφορς (18:30)

Η Χόνκα μετά τον αποκλεισμό από την Άαρχους στο Γιουρόπα Λιγκ, στρέφει αποκλειστικά την προσοχή εντός συνόρων. Προέρχεται από το εκτός έδρας τρίποντο με σκορ 2-0 απέναντι στη Σεϊναγιόεν, αποτέλεσμα που την βρίσκεται στην 4η θέση. Μετά από 11 αγωνιστικές έχει 19 βαθμούς, ενώ παραμένει αήττητη σε όλες τις φετινές υποχρεώσεις, με τέσσερις νίκες και επτά ισοπαλίες. Διαθέτει μακράν την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία, ενώ οι 10 αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν με Under 2.5 γκολ. Η Χέλσινγκφορς βρίσκεται στο -3 από τους γηπεδούχους, μετράει τρεις σερί ήττες και στα δύο τελευταία απέτυχε να σκοράρει. Ο άσος έχει προβάδισμα, αλλά παίζεται στο 1.77 και δεν με ικανοποιεί. Αυξάνω το ρίσκο στο κουπόνι στοιχήματος, με το combo 1+No Goal σε απόδοση 2.75 στην Bet 365.

Χάκα - Ίλβες (18:30)

Ζευγάρι με φαβορί την Ίλβες, με τις δύο ομάδες να χωρίζουν οκτώ βαθμοί. Οι φιλοξενούμενοι θα επιδιώξουν να αντιδράσουν μετά τον αποκλεισμό στο Γιουρόπα Λιγκ, σε γενικές γραμμές βρίσκουν λύσεις μεσοεπιθετικά. Η Χάκα διαθέτει κάτω του μετρίου σύνολο, παρουσιάζει αρκετά αστάθεια στο παιχνίδι της και ταυτόχρονα δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στις 11/12 φετινές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, ενώ στις εννέα εξ αυτών δέχθηκε τουλάχιστον από δύο γκολ. Αποφεύγω το διπλό στο κουπόνι οπαπ live, με το Over 1.5 γκολ της Ίλβες σε τιμή 2.00 στην Bet365.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet