PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow TIPSTER ΝΑΣΟΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ breadcrumbs arrow ΤΣΙΩΚΟΣ: ΜΕ ΤΟ 2.40 ΤΗΣ ΚΑΒΑΣΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ 3.30 ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ

Τσιώκος: Με το 2.40 της Καβασάκι και το 3.30 στο Τόκιο

02 Σεπτεμβρίου 2020 - 00:01
Με δύο επιλογές από το Λιγκ Καπ Ιαπωνίας, θα ασχοληθώ στο σημερινό κείμενο της Τετάρτης (02/09). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα ζευγάρια Βίσελ Κόμπε-Καβασάκι και Τόκιο-Ναγκόγια.

Βίσελ Κόμπε - Καβασάκι (13:00)

Συνέχισε τις ασταθείς εμφανίσεις η Βίσελ Κόμπε, με το εντός έδρας 3-3 απέναντι στη Γιοκοχάμα Μαρίνος. Μετράει μία νίκη σε έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Ιαπωνίας, αμυντικά δεν εμπνέει την παραμικρή εμπιστοσύνη. Η Καβασάκι αποτελεί την πιο ποιοτική ομάδα στην J1 League, προερχόμενη από το πειστικό εντός έδρας τρίποντο με σκορ 5-0 κόντρα στη Σιμίζου. Σταθερά στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο σημερινό παιχνίδι έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση. Περιμένω να πάρει τη νίκη και το σκορ να ξεφύγει, επιλογή στο κουπόνι οπαπ το combo 2+Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.40 στη Novibet. .

Τόκιο - Ναγκόγια (13:00)

Μοιρασμένο ζευγάρι όπως αποτυπώνεται και από το σετ αποδόσεων, που προσφέρεται στο 2.62-3.30-2.60. Αμφότερες τις χωρίζουν ελάχιστες διαφορές, στο πρωτάθλημα η Τόκιο βρίσκεται στην 3η θέση με 25 βαθμούς και η Ναγκόγια στην 4η με 24 πόντους (έχει δύο ματς λιγότερα). Η πρόκριση στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ, πιθανολογώ πως θα κριθεί στις λεπτομέρειες και αξίζει να ρισκάρουμε στο πάμε στοίχημα  με την ισοπαλία με τιμή 3.30 στην Bet365.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet