PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow TIPSTER ΝΑΣΟΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ breadcrumbs arrow ΤΣΙΩΚΟΣ: ΥΠΟΧΩΡΕΙ Ο ΑΣΟΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ 3.30

Τσιώκος: Υποχωρεί ο άσος της Αυστρίας και ισοπαλία με 3.30

07 Σεπτεμβρίου 2020 - 10:47
Δύο επιλογές περιλαμβάνουν τα σημερινά (07/09) προγνωστικά στοιχήματος. Θα πορευθώ με ισάριθμες αναμετρήσεις από τη 2η αγωνιστική στο Nations League, κρίνοντας πως συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες.

Αυστρία - Ρουμανία (21:45)

H Αυστρία μπήκε με το δεξί στο Nations League, επικρατώντας 2-1 στο Όλσο απέναντι στη Νορβηγία. Σταθερά σε ανοδική πορεία το σύνολο του τεχνικού Φράνκο Φόντα, μετράει επτά νίκες στις εννέα τελευταίες επίσημες αναμετρήσεις. Η Ρουμανία δέχθηκε το σοκ της ισοφάρισης από τη Βόρεια Ιρλανδία στο 86ο λεπτό, με το τελικό 1-1 να την αφήνει δυσαρεστημένη. Οι Βαλκάνιοι συμπλήρωσαν τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη, παράλληλα απέτυχαν να κρατήσουν το μηδέν σε όλες τις περιπτώσεις. Ο άσος γνωρίζει πτωτική πορεία στο πάμε στοίχημα, από το αρχικό 1.80 πλέον παίζεται με 1.70 στη στην Bet 365 και κρίνεται οριακά αποδεκτός.

Βοσνία - Πολωνία (21:45)

Η Βοσνία πήρε πανάξια τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Ιταλίας, με το τελικό 1-1 να την αφήνει και δυσαρεστημένη. Προηγήθηκε με τον αρχισκόρερ Τζέκο, ισοφαρίστηκε με άκρως τυχερό τρόπο στο ντεμπούτο του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Η Πολωνία ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με σκορ 1-0 από την Ολλανδία εκτός έδρας. Μαχητική στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, λύγισε οριακά με γκολ στο 61ο λεπτό, κόντρα σε ένα πιο ποιοτικό και φορμαρισμένο αντίπαλο. Η δεδομένη απουσία του ηγέτη Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει αποδυναμώσει σε μεγάλο βαθμό το σύνολο του Γέρζι Μπρζέτσεκ, με τον φορ της Μπάγερν Μονάχου να απουσιάσει για να πάρει ανάσες. Ζευγάρι που θα κριθεί στο όριο στο κουπόνι στοιχήματος, αξίζει να ρισκάρουμε στην ισοπαλία με απόδοση 3.30 στην Bet365.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet