PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow TIPSTER ΝΑΣΟΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ breadcrumbs arrow ΤΣΙΩΚΟΣ: ΚΥΠΡΙΑΚΟ COMBO ΜΕ 1.85 ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕ 2.87

Τσιώκος: Κυπριακό combo με 1.85 και Γαλλία με 2.87

08 Σεπτεμβρίου 2020 - 13:09
Με επιλογές σε αξιοπρεπέστατες αποδόσεις θα πορευθώ για σήμερα Τρίτη (08/09). Αμφότερες προέρχονται από τη δεύτερη αγωνιστική στο Nations League.   

Κύπρος - Αζερμπαϊτζάν (21:45)

Η Κύπρος ξεκίνησε με αρνητικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα, ηττήθηκε εντός έδρας 2-0 από το Μαυροβούνιο. Το ντεμπούτο του τεχνικού Γιόχαν Βάλεμ δεν συνδυάστηκε με ιδανικό τρόπο, πλέον ο 48χρονος Βέλγος έχει ακόμα μία ευκαιρία. Το Αζερμπαϊτζάν προέρχεται από ήττα με σκορ 2-1 στην εντός έδρας αναμέτρηση με το Λουξεμβούργο. Το σύνολο του Τζάνι ντε Μπιάζι μετράει μόλις μία νίκη στις 12 τελευταίες αναμετρήσεις, δείγμα της κάκιστης αγωνιστικής καταστάσεις. Θεωρώ πως η Κύπρος θα νικήσει έστω και οριακά, μειώνω το ρίσκο στο κουπόνι στοιχήματος με το combo 1X+Under 2.5 γκολ σε απόδοση 1.85 στη Novibet. .

Γαλλία - Κροατία (21:45)

Η Γαλλία επιστρέφει στο Παρίσι, μετά την εκτός έδρας νίκη 1-0 στη Στοκχόλμη απέναντι στη Σουηδία. Χρειάστηκε να μιλήσει η κλάση του Κιλιάν Μ'Μπαπέ, με τον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν να σκοράρει και να δίνει το ζητούμενο. Ωστόσο, ο Ντιντιέ Ντεσάν δεν υπολογίζει στο σημερινό παιχνίδι τον νεαρό Γάλλο, καθώς βρέθηκε θετικός στον Covid-19. Η Κροατία ήταν αποκαρδιωτική στη Λισαβόνα, ηττήθηκε (4-1) με κάτω τα χέρια από την Πορτογαλία. Πιθανολογώ, πως οι απουσίες των Μόντριτς και Ράκιτιτς θα φανούν σε μεγαλύτερο βαθμό απόψε. Ο άσος παίζεται στο 1.61 και δεν ικανοποιεί, αυξάνω το ρίσκο για μεγαλύτερη απόδοση στο πάμε στοίχημα με το 1+Over 2.5 γκολ στο 2.87 στην Bet365.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet