SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow TIPSTER ΝΑΣΟΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ breadcrumbs arrow TΣΙΩΚΟΣ: ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΜΕ 1.72 ΚΑΙ 1.95

Tσιώκος: Σούπερ Λιγκ με 1.72 και 1.95

18 Σεπτεμβρίου 2020 - 11:09
Δύο επιλογές περιλαμβάνει το κείμενο της Παρασκευής (18/09). Θα ασχοληθώ αποκλειστικά με τη 2η αγωνιστική στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, συγκεκριμένα με τα ζευγάρια: ΠΑΟΚ-Ατρόμητος και Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης. 

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος (19:00)

Με την ψυχολογία στα ύψη ο ΠΑΟΚ, μετά την επική νίκη-πρόκριση απέναντι στην Μπενφίκα. Επικράτησε με σκορ 2-1 και έκανε την υπέρβαση, μεσοβδόμαδα θα ταξιδέψει στη Ρωσία για να αντιμετωπίσει την Κράσνονταρ. Ο Ατρόμητος ήταν απογοητευτικός στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ, ηττήθηκε 2-1 στο Περιστέρι από τον Βόλο. Προβλημάτισε έντονα με την εικόνα του, ακολουθεί εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα και καλείται να αντιδράσει. Η παράδοση είναι συντριπτικά υπέρ του ΠΑΟΚ, αν δεν είχε τον «τελικό» στο Τσάμπιονς Λιγκ θα πήγαινα σε ποντάρισμα με χάντικαπ. Τώρα, θα παίξω πιο συντηρητικά με την επιλογή στο πάμε στοίχημα τα με απόδοση 1.95 στην Bet365.

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης (20:30)

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη του φετινού πρωταθλήματος, έχοντας κατακτήσει το Κύπελλο το περασμένο Σάββατο (12/09). Επικράτησε 1-0 της ΑΕΚ στον τελικό, έκανε το νταμπλ και ολοκλήρωσε μία άκρως θετική σεζόν. Μπροστά του έχει το εμπόδιο της Ομόνοιας, με έπαθλο την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε με το δεξί το πρωτάθλημα, με την εντός έδρας νίκη 1-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο Αρκάδες διατηρούν κάκιστη παράδοση απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδος, με μόλις τρεις νίκες σε 30 συναντήσεις! Περιμένω από το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς να «καθαρίσει» με συνοπτικές διαδικασίες το τρίποντο, Ποντάρισμα στο κουπόνι στοιχήματος ο με απόδοση 1.72 στην βετ 365.

OI ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ:

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 2-3 ΓΚΟΛ 1.95 Bet365

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 1 (-1.5) 1.72 Bet365

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet