SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow TIPSTER ΝΑΣΟΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ breadcrumbs arrow ΤΣΙΩΚΟΣ: ΜΕ ΤΟ 3.25 ΣΤΟ «ΜΟΛΙΝΙΟΥ» ΚΑΙ 2.87 ΣΤΗ ΣΕΡΙΕ Α

Τσιώκος: Με το 3.25 στο «Μόλινιου» και 2.87 στη Σέριε Α

21 Σεπτεμβρίου 2020 - 10:45
Την περασμένη Παρασκευή (18/09), επιβεβαιώθηκαν τα δύο πονταρίσματα από την ελληνική Σούπερ Λιγκ με 3.35 συνολική απόδοση. Το σημερινό (21/09) πρόγραμμα περιλαμβάνει περιορισμένες επιλογές, αποφάσισα να παίξω με ανεβασμένο ρίσκο.

Μίλαν - Μπολόνια (21:45)

Η Μίλαν κάνει πρεμιέρα στη φετινή Σέριε Α Ιταλίας, με στόχο να κάνει το βήμα παραπάνω. Προέρχεται από τη νίκη (2-0) στην Ιρλανδία επί της Σάμροκ Ρόβερς, επόμενος αντίπαλος την ερχόμενη Πέμπτη (24/09) η Μπόντο Γκλιμτ. Η Μπολόνια διατηρεί κάκιστη παράδοση απέναντι στους «ροσονέρι», ωστόσο στις τελευταίες συναντήσεις βρίσκει τρόπο να σκοράρει. Στις τέσσερις από τις πέντε πρόσφατες μεταξύ τους αναμετρήσεις σκόραρε και ηττήθηκε, δεν αποκλείω καθόλου την επανάληψη του συγκεκριμένου σεναρίου. Επιλογή στο κουπόνι στοιχήματος το συνδυαστικό με απόδοση 2.87 στην Bet 365.

Γουλβς - Μάντσεστερ Σίτι (22:15)

Η Γουλβς ξεκίνησε ιδανική τη σεζόν στο πρωτάθλημα, με το άνετο τρίποντο (2-0) στην έδρα της Σέφλιντ Γιουνάιτεντ. Το σύνολο του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο σκόραρε δύο φορές μέχρι το 6ο λεπτό και στη συνέχεια δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερη δυσκολία. Στην περσινή Πρέμιερ Λιγκ κατόρθωσε να νικήσει δύο φορές τη Μάντσεστερ Σίτι, δείγμα της ποιότητας που διαθέτει. Οι «πολίτες» κάνουν πρεμιέρα στο «Μόλινιου», με στόχο να επιστρέψουν στην κορυφή μετά τη 2η θέση της σεζόν 2019-20. Παραδοσιακά οι ομάδες του Πεπ Γουαρδιόλα μπαίνουν δυναμικά στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, κάτι ανάλογο περιμένω να συμβεί και το βράδυ της Δευτέρας. Κρίνω, πως θα συναντήσει αντίσταση και θα δεχθεί γκολ, ταυτόχρονα μπορεί να σκοράρει περισσότερα τέρματα από τους γηπεδούχους. Ποντάρισμα στο κουπόνι οπάπ το combo με απόδοση 3.25 στην Bet 365.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet