SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow TIPSTER ΝΑΣΟΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ breadcrumbs arrow ΤΣΙΩΚΟΣ: ΜΕ ΤΟ 1.83 ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ OVER

Τσιώκος: Με το 1.83 του Ολυμπιακού και Over

23 Σεπτεμβρίου 2020 - 12:36
Δύο επιλογές περιλαμβάνουν  τα σημερινά (23/09) προγνωστικά στοιχήματος, με αναμετρήσεις από τα πλέι οφ στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Λιγκ Καπ Αγγλίας.  

Λέστερ - Άρσεναλ (21:45)

Λέστερ και Άρσεναλ πραγματοποιούν δυναμικό ξεκίνημα στην Πρέμιερ Λιγκ. Αμφότερες προέρχονται από δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές, σε συνολικά τέσσερα παιχνίδι εμφανίστηκε το Over 2.5 γκολ. Μπρένταν Ρότζερς και Μικέλ Αρτέτα αναμένεται να προβούν σε ροτέισον, ακόμα και έτσι διαθέτουν λύσεις και την ποιότητα να ανταπεξέλθουν. Περιμένω ανοιχτό ζευγάρι με ρυθμό και ευκαιρίες εκατέρωθεν, επιλογή στο κουπόνι στοιχήματος το με απόδοση 1.83 στην Bet365.

Ολυμπιακός - Ομόνοια (22:00)

Ο Ολυμπιακός από την αρχή της κλήρωσης με την Ομόνοια έχει τον τίτλο του ξεκάθαρου φαβορί. Προέρχεται από εντυπωσιακή περσινή σεζόν, διαθέτει ποιότητα και αρκετές εναλλακτικές λύσεις. Ο Πέδρο Μαρτίνς πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό την εικόνα των «ερυθρόλευκων», με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Η Ομόνοια έχει ήδη κάνει τρεις υπερβάσεις στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Απέκλεισε κατά σειρά: Αραράτ, Λέγκια Βαρσοβίας, Ερυθρό Αστέρα με όλες τις προκρίσεις να έρχονται μετά το 90λεπτο. Το αποψινό παιχνίδι στο Φάληρο έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας για την κυπριακή ομάδα, κρίνω πως ο Ολυμπιακός θα πάρει το ζητούμενο και θα συνδυαστεί με χαμηλό σκορ. Ποντάρισμα στο κουπόνι οπάπ το combo με απόδοση 1.83 στη Novibet.  
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet