PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow TIPSTER ΝΑΣΟΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ breadcrumbs arrow ΤΣΙΩΚΟΣ: ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΟ ΜΕ 1.90

Τσιώκος: Διπλασιασμός και συνδυαστικό με 1.90

06 Οκτωβρίου 2020 - 09:12
Δύο επιλογές περιλαμβάνει το κουπόνι πάμε στοίχημα για σήμερα Τρίτη (06/10). Θα ασχοληθώ με τη 2η αγωνιστική από τη Νάσιοναλ Λιγκ Αγγλίας, ποντάρωντας με χαλαρή διάθεση και περισσότερο για τη συμμετοχή...

Ντάγκεναμ - Μπάρνετ (21:45)

Κάκιστο το ξεκίνημα της Ντάγκεναμ στο φετινό πρωτάθλημα, ηττήθηκε με σκορ 2-0 στην έδρα της Χάλιφαξ. Δέχθηκε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, απέτυχε να βγάλει αντίδραση και ανασταλτικά ήταν απογοητευτική. Η Μπάρνετ προέρχεται από τραγική εμφάνιση στην πρεμιέρα της Νάσιοναλ Λιγκ, διαλύθηκε εντός έδρας από την Ίστλιχ με 5-1. Η τελική έκταση του σκορ δεν αφήνει περιθώρια για κριτική, σε αναμέτρηση που αμυντικά έδειχνε να βρίσκεται σε άλλο γήπεδο. Οι δύο ομάδες ηττήθηκαν την πρώτη αγωνιστική και θα επιδιώξουν να αντιδράσουν. Πιο υποφερτή η εικόνα της Ντάγκεναμ, ωστόσο η Μπάρνετ διατηρεί θετική πρόσφατη παράδοση στις έξι (4 νίκες, 2 ισοπαλίες) τελευταίες μεταξύ τους συναντήσεις και παραμένει αήττητη. Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι, αξίζει το ρίσκο στο πάμε στοίχημα με το Over 2.5 Goal σε απόδοση 2.00 στην bet365.

Ίστλιχ - Τόρκι (21:45)

Η Ίστλιχ ξεκίνησε δυναμικά τη σεζόν, επικρατώντας με το πειστικό 5-1 στην έδρα της Μπάρνετ. Απολαυστική, εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο τα αμυντικά κενά των γηπεδούχων, σκοράροντας τέσσερα τέρματα στο δεύτερο 45λεπτο. Η Τόρκι νίκησε εντός έδρας με σκορ 1-0 τη Στόκπορτ, σε παιχνίδι που κρίθηκε με γκολ στις καθυστερήσεις. Μάλιστα το τρίποντο αποκτάει μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς αντιμετώπισε μία πιο ποιοτική ομάδα, που έχει υψηλές βλέψεις και στόχους στο φετινό πρωτάθλημα. Καταιγιστική στην πρεμιέρα η Ίστλιχ, τη στιγμή που η Τόρκι θα παραταχθεί με την ψυχολογία στα ύψη. Ζευγάρι που λογικά θα έχει ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν, ποντάρισμα στο κουπόνι οπάπ το combo Goal/Goal+Over 2.5 Goal με απόδοση 1.90 στην Bet365.

Παίξε νόμιμα 21+ MGA

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet