PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow TIPSTER ΝΑΣΟΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ breadcrumbs arrow ΤΣΙΩΚΟΣ: ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΜΕ 1.82 ΚΑΙ ΧΑΜ ΚΑΜ

Τσιώκος: Χάντικαπ με 1.82 και Χαμ Καμ

07 Οκτωβρίου 2020 - 11:57
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η χθεσινή προσπάθεια της στήλης, με το 2/2 να πληρώνει 3.80 συνολική απόδοση. Το κουπόνι πάμε στοίχημα της Τετάρτης (07/10) κρίνεται ακόμα πιο δύσκολο, θα ασχοληθώ με χαλαρή διάθεση και η τελική διαλογή έβγαλε δύο πονταρίσματα.

Χαμ Καμ - Γιερβ (19:00)

Σημάδια ανάκαμψης από τη Χαμ Καμ, προέρχεται από σειρά θετικών αποτελεσμάτων. Επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 2-0 απέναντι στη Ράουφος, μετράει επτά βαθμούς σε τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας στο πρωτάθλημα Νορβηγίας. Η Γιερβ βρίσκεται ένα βαθμό πιο πάνω από τους γηπεδούχους, έρχεται από το τρίποντο 1-0 επί της Στρόμεν και διέκοψε σερί πέντε ηττών. Η φόρμα σε συνδυασμό με τις αμυντικές αδυναμίες στα εκτός έδρας της Γιερβ, οδηγούν στο πάμε στοίχημα στην επιλογή του άσου (1) με απόδοση 1.70 στην bet365.

Νοτς Κάουντι - Όλτρινχαμ (21:45)

Αναμέτρηση με φαβορί και τη Νοτς Κάουντι να έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην Όλτρινχαμ. Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος καλούνται να αντιδράσουν. Διαθέτουν ανώτερη σύνολο, ταυτόχρονα είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Η Όλτρινχαμ βγάζει θέματα στο σκοράρισμα, συνεχίζοντας την προβληματική εικόνα της περσινής σεζόν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, πως απέτυχε να σκοράρει στις 5/6 τελευταίες αγωνιστικές (πέρσι και φέτος). Η Νοτς Κάουντι έχει το πάνω χέρι, αναμένεται να πάρει το τρίποντο και καταλήγω στο κουπόνι οπάπ στον άσο με ασιατικό χάντικαπ στο -1 γκολ με απόδοση 1.82 στην bet365.

Παίξε νόμιμα 21+ MGA

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet