PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow TIPSTER ΝΑΣΟΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ breadcrumbs arrow ΤΣΙΩΚΟΣ: ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΣΙΑΤΙΚΟ ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ

Τσιώκος: Διπλασιασμός στην Πορτογαλία και ασιατικό στη Δανία

03 Νοεμβρίου 2020 - 13:17
Δύο επιλογές περιλαμβάνει το σημερινό (03/11) κουπόνι στοιχήματος, με αναμετρήσεις από την 3η αγωνιστική στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πόρτο - Μαρσέιγ (22:00)

Η Πόρτο με τη νίκη 2-0 απέναντι στον Ολυμπιακό μπήκε γερά στο κόλπο της πρόκρισης. Γνωρίζει πως στα διπλά παιχνίδια με τη Μαρσέιγ, αποτελούν το κλειδί για να προχωρήσει στη νοκ άουτ φάση και θα τα δώσει όλα. Οι Γάλλοι με δύο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές, είναι αναγκασμένοι να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι της Πορτογαλίας. Σε καμία περίπτωση δεν είναι για 1.90 ο άσος, αλήθεια είναι πως τον περίμενα κοντά στο 2.30-2.40. Η Πόρτο δεν βρίσκεται στα καλύτερά της, δυσκολεύεται να κρατήσει το μηδέν και προέρχεται από την γκέλα με την ήττα 3-2 στην έδρα της Πάκος Φερέιρα. Το σύνολο του Αντρέ Βίλας Μπόας διαθέτει ποδοσφαιριστές με ποιότητα μεσοεπιθετικά (Παγιέ, Τοβέν, Μπενεντέτο) και θα βρει τις ευκαιρίες να απειλήσει. Ποντάρισμα στο κουπόνι οπάπ το  στην bet365.

Μίντιλαντ - Άγιαξ (22:00)

Ο Άγιαξ ταξίδεψε στη Δανία με αρκετές απουσίες, καθώς 11 ποδοσφαιριστές βρέθηκαν θετικοί στον Covid. Ο έμπειρος Ντούσαν Τάντιτς μπήκε στο αεροπλάνο, ωστόσο θα υποβληθεί στο τελικό τεστ και ακόμα η συμμετοχή του κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη. Το διπλό από το 1.60 που παιζόταν το βράδυ της Κυριακής, ανέβηκε στο 1.85 και αποτυπώνει πλήρως τη δυσκολία της αναμέτρησης για τον Αίαντα. Η Μίντιλαντ δεν έχει λόγο να παίξει φοβισμένα, προέρχεται από δύο σερί ήττες στον όμιλο. Ειδικά μετά την τραγική εμφάνιση στο πρωτάθλημα και τη βαριά ήττα με σκορ 4-1 στην έδρα της Νόρντζελαντ, αναμένεται να προσπαθήσει τουλάχιστον για αντίδραση. Ομάδες με έφεση στα μεγάλα σκορ, επιλογή στο πάμε στοίχημα το ασιατικό στην bet365.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet