PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow TIPSTER ΝΑΣΟΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ breadcrumbs arrow ΤΣΙΩΚΟΣ: ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΤΟΥ 2.62 ΤΗΣ ΓΟΥΙΛΝΤΣΤΟΟΥΝ

Τσιώκος: Αξίζει το ρίσκο του 2.62 της Γουιλντστόουν

10 Νοεμβρίου 2020 - 00:01
Μετρημένες στα δάχτυλα οι αναμετρήσεις στο σημερινό (10/11) κουπόνι στοιχήματος. Υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα στην Eerste Divisie Ολλανδίας και τη National League Αγγλίας, πάμε να δούμε τις επιλογές.

Εξέλσιορ - Τοπ Ος (19:45)

H Εξέλσιορ προέρχεται από ισοπαλία, με το εκτός έδρας 0-0 κόντρα στην Γκο Αχεντ Ιγκλς. Δόθηκε τέλος στο νικηφόρο σερί των δύο αναμετρήσεων στην ολλανδική Eerste Divisie, υποδέχεται την Τοπ Ος και έχει τον πρώτο λόγο για να επιστέψει στα τρίποντα. Οι φιλοξενούμενοι σε καμία περίπτωση δεν τρομάζουν, ειδικά με τον τρόπο που αμύνονται δύσκολα θα γλιτώσουν την ήττα. Πιθανολογώ, πως αυτό θα συμβεί συνδυαστικά με μεγάλο σκορ, ποντάρισμα στο πάμε στοίχημα το combo  στην bet365.

Χάλιφαξ - Γουιλντστόουν (21:45)

Απογοητευτική η εικόνα της Χάλιφαξ, προέρχεται από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Αγγλίας. Ηττήθηκε 2-0 στην έδρα της Σάουθ Σιλντς, ομάδας που αγωνίζεται σε μικρότερη κατηγορία. Ούτε στο πρωτάθλημα τα πηγαίνει καλά, μετά από πέντε αγωνιστικές στη National League έχει έξι βαθμούς. Τελευταία αναμέτρηση το 0-0 στην έδρα της Γουόκινγκ, τρίτη διαδοχική ισοπαλία και τέσσερα ματς χωρίς τρίποντο. Αντίθετα, η Γουιλντστόουν τα πηγαίνει περίφημα και σε επτά ματς πρωταθλήματος, έχει 13 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση, στο -5 από την κορυφή. Τέσσερις διαδοχικές νίκες, μάλιστα οι τρεις από αυτές συνδυάστηκαν με Over 2.5 Goal. Στοιχηματικά, η φόρμα δείχνει διπλό και προσφέρεται σε δελεαστική απόδοση. Κυρίαρχος λόγος, η ασταθής άμυνα της Γουιλντστόουν με τα 15 τέρματα παθητικό να αποτελούν την τρίτη χειρότερη επίδοση στην κατηγορία. Ακόμα και έτσι κρίνω πως αξίζει το ρίσκο για ποντάρισμα υπέρ της. Επιλογή στο κουπόνι οπαπ το  στην bet365. . Για όποιον επιθυμεί να ρισκάρει λίγο περισσότερο, παίζεται το διπλό (2) με απόδοση 3.00.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet