ΤΕΛΙΚΟΣ EURO ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Σύγκριση Αποδόσεων

Σε αυτή την σελίδα μπορείς να δεις αναλυτικά όλα τα παιχνίδια της ημέρας και να συγκρίνεις αποδόσεις για όλα τα παιχνίδια.

Κατηγορία
soccer soccer Ποδόσφαιρο
basket basket Μπάσκετ
Ταξινόμηση
clockclock
flagflag
Αποδόσεις εταιριών
Ταξινόμηση
clockclock
flagflag
 
searchsearch

Η απόδοση αποτελεί τη βασικότερη παράμετρο στο στοίχημα και σε συνδυασμό (πολλαπλασιασμό για την ακρίβεια) με το εκάστοτε ποντάρισμα καθορίζει το μέγιστο δυνατό κέρδος. Αναζητώντας τις υψηλότερες και πιο συμφέρουσες τιμές, οι παίκτες του στοιχήματος στρέφονται ολοένα και περισσότερο στη στρατηγική της σύγκρισης αποδόσεων. Κατά κύριο λόγο αυτό συμβαίνει προκειμένου να επιλέξουν ανάμεσα στις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες αυτή που προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις. Παράλληλα όμως, υπάρχουν και οι παίκτες που διατηρούν λογαριασμό σε όλους τους bookmakers που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας και ως εκ τούτου επισκέπτονται τις ιστοσελίδες σύγκρισης αποδόσεων προκειμένου να δουν συγκεντρωτικά το τι προσφέρει κάθε πλατφόρμα.

Η σύγκριση αποδόσεων στο στοίχημα ωστόσο, δεν αφορά μόνο τη στοιχηματική πλατφόρμα όπου είναι προτιμότερο να τοποθετήσουμε τα πονταρίσματα της αρεσκείας μας. Υπάρχουν πολλοί περισσότεροι λόγοι που καθιστούν τη συγκεκριμένη ενέργεια απαραίτητη και οι οποίοι έχουν κοινή συνισταμένη την αύξηση των πιθανοτήτων επιτυχίας των επιλογών που τελικά θα κάνουμε.

Η ανάλυση των δεδομένων στην σύγκριση απόδοσης

Παρακολουθώντας σε τακτική βάση τον ανταγωνισμό μεταξύ των μπουκ και προβαίνοντας στη σύγκριση αποδόσεων θα είστε σε θέση να εξάγετε ασφαλέστερα συμπεράσματα. Στον οδηγό που ακολουθεί θα εστιάσουμε στα βασικότερα σημεία όπου πρέπει να ρίξετε το βάρος κατά τη σύγκριση αποδόσεων:

Η σύγκριση αποδόσεων στην πιο απλή της μορφή: Πρόκειται για την απλή σύγκριση μεταξύ των αποδόσεων που κάθε στοιχηματική πλατφόρμα προσφέρει. Με τον έλεγχο αυτό γίνεται εύκολη η απόφαση για τον μπουκ όπου θα ρισκάρουμε στο σημείο που έχουμε αποφασίσει. Ωστόσο, δεν προκύπτει κάποιο βαθύτερο συμπέρασμα ως προς τις πιθανότητες επιτυχίας της εκάστοτε επιλογής.

Ο «εθνικός» μπουκ: Κάθε χώρα διαθέτει τον λεγόμενο «εθνικό μπουκ» που μπορεί να είναι είτε επίγειος είτε διαδικτυακός. Στην περίπτωση της Ελλάδας μιλάμε φυσικά για τον ΟΠΑΠ που τα τελευταία χρόνια έχει επεκταθεί και στο online στοίχημα. Γενικότερα ωστόσο, ισχύει πως ο εθνικός μπουκ κάθε χώρας διαθέτει αναμφίβολα περισσότερες και πιο έγκυρες πληροφορίες για τα εγχώρια πρωταθλήματα, γεγονός που μεταφράζεται σε αποδόσεις διαμορφωμένες πιο κοντά στην πραγματικότητα. Ας πάρουμε για παράδειγμα τον εθνικό μπουκ της Σουηδίας, ο οποίος προσφέρει σε υψηλότερη απόδοση τη νίκη της Μάλμε σε σύγκριση με τις υπόλοιπες δημοφιλείς ευρωπαϊκές πλατφόρμες. Για να το πούμε απλά, ο μπουκ στη Σουηδία γνωρίζει σίγουρα κάτι παραπάνω, είτε αυτό είναι εξωαγωνιστικός παράγοντας, είτε αφορά πιθανό παρασκήνιο, είτε πηγάζει απλά από εμπειρία. Η αυξημένη απόδοση είναι σίγουρα δελεαστική, αλλά ταυτόχρονα εκφράζει κι έναν αυξημένο βαθμό δυσκολίας ως προς την επαλήθευση του υπό εξέταση σημείου.

Η σημασία της γκανιότας: Ως γνωστόν, η γκανιότα αποτελεί το ποσοστό κέρδους που εξασφαλίζει κάθε πλατφόρμα ανεξάρτητα από την έκβαση της εκάστοτε αναμέτρησης. Η γκανιότα ανέρχεται σε διαφορετικό ποσοστό για κάθε πλατφόρμα και ενσωματώνεται στις αποδόσεις που εσείς οι παίκτες καλείστε να συγκρίνετε. Προκειμένου λοιπόν να καταλήξετε στην πλατφόρμα που προσφέρει την καλύτερη απόδοση, θα πρέπει πρώτα να αφαιρέσετε την αντίστοιχη γκανιότα. Με τον τρόπο αυτό τα συμπεράσματα που θα εξάγετε από τη σύγκριση αποδόσεων θα είναι πιο ακριβή.

H παρουσία ανταλλακτηρίων: Εάν επισκέπτεστε συγκεκριμένες ιστοσελίδες προκειμένου να συγκρίνετε τις προσφερόμενες αποδόσεις, θα πρέπει να προσέξετε αν στη σχετική λίστα περιλαμβάνονται και οι αποδόσεις των ανταλλακτηρίων. Πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς τα ανταλλακτήρια λειτουργούν με διαφορετικό τρόπο. Πιο συγκεκριμένα, τα στοιχήματα τοποθετούνται μεταξύ δύο παικτών χωρίς τη μεσολάβηση κάποιου bookmaker και ως εκ τούτου δεν υπάρχει γκανιότα. Συνεπώς οι αποδόσεις των ανταλλακτηρίων δύναται να παρουσιάζουν μεγάλη απόκλιση συγκριτικά με τις στοιχηματικές πλατφόρμες και να προκαλέσουν έτσι σύγχυση στους παίκτες. Σε μια τέτοια περίπτωση, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφαιρέσετε την εμφάνιση των αποδόσεων των ανταλλακτηρίων από τη σχετική λίστα.

Δυνατότητα επιλογής: Με βάση όσα αναλύθηκαν προηγουμένως για τα ανταλλακτήρια, είναι συνετό να επιλέγετε ιστοσελίδες σύγκρισης αποδόσεων που προσφέρουν τη δυνατότητα διαχωρισμού των πλατφορμών. Με τον τρόπο αυτό η όλη διαδικασία θα είναι ευκολότερη καθώς θα εμφανίζονται αποκλειστικά οι πλατφόρμες που εσείς έχετε επιλέξει. Η επιλογή αυτή συνίσταται να βασίζεται είτε στις πλατφόρμες που σας ενδιαφέρουν περισσότερο είτε σε αυτές όπου διατηρείτε ενεργό λογαριασμό.

Ντόμινο αποδόσεων: Το πιο σύνηθες φαινόμενο είναι οι αποδόσεις μεταξύ των στοιχηματικών να παρουσιάζουν ελάχιστες διαφορές. Οι μικρές αυτές διαφορές οφείλονται είτε στο διαφορετικό ποσοστό γκανιότας, είτε στον όγκο πονταρισμάτων που παίρνει συγκεκριμένο σημείο σε κάθε πλατφόρμα, είτε στην πιθανή διαφορετική άποψη μεταξύ των μπουκ. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν και οι πλατφόρμες που καταφέρνουν να έχουν πιο έγκυρες πληροφορίες στα χέρια τους και που κατά συνέπεια επηρεάζουν σε σημαντικό βαθμό τις αποδόσεις. Το φαινόμενο αυτό γίνεται πιο έντονο όσο πλησιάζει η ώρα για τη σέντρα και οδηγεί τις υπόλοιπες πλατφόρμες να αντιδράσουν ανάλογα και να μεταβάλλουν με τη σειρά τους τις τιμές.

Τα «κόλπα» των εταιριών: Οι στοιχηματικές πλατφόρμες δύναται να εφαρμόσουν από τη μεριά τους συγκεκριμένες τακτικές προκειμένου να αποπροσανατολίσουν τους παίκτες. Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε πως στη συντριπτική πλειοψηφία των στοιχηματικών, το σετ αποδόσεων under/over 2.5 ενός αγώνα ορίζεται στο 2.10 και 1.60 αντίστοιχα. Αν όμως υπάρχει μια πλατφόρμα που προσφέρει τα δύο ενδεχόμενα στην ίδια απόδοση – 1.90/1.90 – τότε πρόκειται απλά για την πολιτική του συγκεκριμένου μπουκ. Αυτό που ισχύει όμως είναι πως το over σε απόδοση 1.60 συνεχίζει να αποτελεί το φαβορί στο συγκεκριμένο σετ.

Η εξέλιξη των αποδόσεων: Ένα βήματα παρακάτω στη σύγκριση των αποδόσεων συναντάμε το ιστορικό των μεταβολών τους σε κάθε πλατφόρμα. Πρόκειται για ένα χρήσιμο βοήθημα στα χέρια των παικτών καθώς τους δίνει τη δυνατότητα να λάβουν γνώση για την εξέλιξη κάθε σετ αποδόσεων και ως εκ τούτου να πληροφορηθούν για τις πλατφόρμες που προπορεύονται στη μεταβολή των τιμών καθώς και για αυτές που ακολουθούν. Παράλληλα, με βάση το ιστορικό των αποδόσεων, θα είστε σε θέση να συγκρίνετε την έκταση των μεταβολών τους όπως αυτή έχει καταγραφεί σε κάθε πλατφόρμα.

H τακτική του μέσου όρου: Εδώ συναντάμε άλλη μία χρήσιμη στρατηγική που οδηγεί σε άμεσα συμπεράσματα. Το ζητούμενο είναι ο μέσος όρος των αποδόσεων που προκύπτει από συγκεκριμένες πλατφόρμες. Γνωρίζοντας τον μέσο όρο, το μόνο που απομένει είναι το ποντάρισμα στη στοιχηματική που προσφέρει αποδόσεις υψηλότερες από τον μέσο όρο και συνεπώς πιο συμφέρουσες. Συνίσταται ωστόσο ο μέσος όρος αυτός να υπολογίζεται με βάση τις αποδόσεις των εγχώριων μπουκ και συγκεκριμένα από αυτούς όπου διατηρείτε ενεργό λογαριασμό.

euro_2024_round.svg EURO 24
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Euro2024_ball.svg
ΠΑΝΟΡΑΜΑ EURO 24
Euro2024_ball.svg
ΟΜΙΛΟΙ EURO 24
Euro2024_ball.svg
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ EURO 24
trophy-sentra.svg
ΝΙΚΗΤΗΣ EURO 24
Euro2024_ball.svg
ΟΜΑΔΕΣ EURO 24
Euro2024_ball.svg
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ EURO 24
Euro2024_ball.svg
ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ EURO
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Winmasters Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Winmasters
Sportingbet