ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ! ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ breadcrumbs arrow VIRTUAL SPORTS

Virtual Sports

Sentragoal Team
Sentragoal Team
31 Δεκεμβρίου 2022 - 12:35
31/12/2022 - 12:35
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 

Τα Virtual Sports αποτελούν μια «εναλλακτική», αγαπημένη συνήθεια αρκετών παικτών στο στοίχημα. Τα βίρτουαλ είναι ουσιαστικά εικονικά αθλήματα, τα οποία είναι, χωρίς υπερβολή, ίσως η πιο συναρπαστική κατηγορία στοιχηματισμού, εφάμιλλη των ζωντανών παιχνιδιών στο live casino.

Πρώτα χρονικά, στην Ελλάδα, εμφανίστηκαν τα virtual sports opap. Οι διαδικτυακοί bookmakers αντιλήφθηκαν άμεσα την δημοφηλία τους, με αποτέλεσμα τα virtual sports να υφίστανται πια στις περισσότερες από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες, προσφέροντας αμέτρητες στιγμές για διασκέδασης και ευκαιρίες για υψηλό κέρδος.

Στο τρέχον άρθρο, μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά ό,τι χρειάζεται να γνωρίζετε για τα online virtual sports:

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι είναι τα Virtual  Sports

Όπως προαναφέραμε, με τον όρο «virtual sports» αναφερόμαστε στα εικονικά αθλήματα. Το εύρος της ποικιλίας τους, δεν περιορίζεται μόνο στο ποδόσφαιρο, υπάρχουν virtual μπάσκετ, ιπποδρομίες, κυνοδρομίες, μηχανοκίνητα, τένις, ράγκμπι, γενικότερα ικανοποιείται πιθανότατα σχεδόν κάθε προτίμηση.

Κύρια χαρακτηριστικά των online virtual sports, το γρήγορο Gameplay (ο κάθε αγώνας ολοκληρώνεται σε μάξιμουμ τρία λεπτά), τα ρεαλιστικά γραφικά, καθώς και ο άμεσος στοιχηματισμός, στοιχείο που θεωρείται το σημαντικότερο «ατού» τους. Η αναμονή ανάμεσα στους αγώνες είναι μηδαμινή, μικρότερη συγκριτικά μέχρι και με τα virtual sports opap!

Θα σας παραθέσουμε ένα παράδειγμα, ώστε να αντιληφθείτε τι εννοούμε. Στο Pamestoixima.gr, πλατφόρμα, η οποία είναι αυτή που έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα των παμε στοιχημα virtual sports, θα συναντήσετε μέχρι και instant-play τίτλους. 

Στα συγκεκριμένα παιχνίδια, η μόνη ενέργεια που χρειάζεται εκ μέρους σας είναι να στοιχηματίσετε, αμέσως μόλις επιβεβαιώσετε το ποντάρισμά σας, το παιχνίδι ξεκινά! Κατάλληλα για τύπους που ελκύονται από την… υψηλή αδρεναλίνη, τέτοιου είδους virtual sports live ξεχωρίζουν. Όταν ο αγώνας στον οποίο στοιχηματίσετε ολοκληρωθεί, ακολουθείτε την ίδια διαδικασία και είστε έτοιμος και πάλι, ουσιαστικά η αναμονή διαρκεί ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Εντύπωση προκαλούν αναμφίβολα τα online virtual sports με τις αληθινές φάσεις από διάφορους αγώνες, στόχος στα οποία είναι ο παίκτης να προβλέψει πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι στη συνέχεια. Καινοτόμο στυλ, αν μη τι άλλο, παράγοντας που κάνει ακόμα πιο ελκυστικά τα εικονικά αθλήματα.

Πως λειτουργούν τα virtual sports

Το αποτέλεσμα των Virtual Sports προκύπτει μέσω RNG (ηλεκτρονική γεννήτρια τυχαίων αριθμών). Θα αναλύσουμε στην επόμενη παράγραφο το αν και κατά πόσο τα βιρτουαλ είναι αξιόπιστα.

Οι στοιχηματικές αγορές που θα συναντήσετε ποικίλουν ανά πάροχο, σας παραθέτουμε τις κυριότερες:

Αγορές νικητή:

  • Τελικό αποτέλεσμα (1-Χ-2)
  • Ακριβές Σκορ
  • Χάντικαπ (τελικό αποτέλεσμα)
  • Διπλή Ευκαιρία
  • Ημίχρονο/Τελικό
  • Ασιατικό Χάντικαπ (!)

Αγορές με γκολ/Combo Bets:

  • Over/Under
  • Ακριβής αριθμός γκολ (και για την κάθε ομάδα)
  • Τελικό Αποτέλεσμα & U/O
  • GG/NG
  • Τελικό Αποτέλεσμα & GG/NG
  • Εύρος Συνολικών γκολ (Rainbow)

Αντίστοιχα, πολυάριθμες είναι οι αγορές που αφορούν τα virtual sports μπάσκετ, ενώ αν ασχολείστε με ηλεκτρονικές ιπποδρομίες η κυνοδρομίες (αγώνες σκυλιών), πιθανότατα θα γνωρίζετε πως υπάρχει σχεδόν ό,τι αγορά μπορείτε να φανταστείτε.

Οι σημαντικότεροι πάροχοι (providers) στο συγκεκριμένο χώρο, είναι οι Playtech, Inspired, Golden Race, HighlightGames. Και οι τέσσερις, περιλαμβάνονται στη «φαρέτρα» του Pamestoixima.gr, δείγμα της υψηλής ποιότητας που συνοδεύει την πλατφόρμα του.

Το μοναδικό σημείο στο οποίο τα virtual sports κατά τη γνώμη μας υστερούν, είναι η απουσία δυνατότητας live στοιχηματισμού, που αναμένεται ωστόσο να ενσωματωθεί, επομένως παραμένουμε συντονισμένοι…

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι ο αλγόριθμος virtual sports απατη;

Για να απαντήσει κανείς υπεύθυνα στην παραπάνω ερώτηση, οφείλει να λάβει υπόψιν τους δύο κάτωθι παράγοντες:

Τα αποτελέσματα των virtual sports, όπως διαβάσατε προηγουμένως, προκύπτουν μέσω RNG (γεννήτρια τυχαίων αριθμών-Random Number Generator), η οποία ελέγχεται αυστηρά, σε καθημερινή βάση, από τους αρμόδιους φορείς στους οποίους υπάγεται ο κάθε πάροχος. Η ακεραιότητα των αποτελεσμάτων είναι αδιαμφισβήτητη, ο κάθε αλγόριθμος είναι πιστοποιημένος από ανεξάρτητα εργαστήρια.

Η φερεγγυότητα των στοιχηματικών εταιριών, στων οποίων τις πλατφόρμες θα συναντήσετε τα virtual sports, δεν γίνεται να τεθεί σε αμφισβήτηση, καθώς λειτουργούν στη χώρα μας υπό την άδεια την άδεια της ιδιαίτερα αυστηρής σε θέματα αξιοπιστίας Ε.Ε.Ε.Π. Η συγκεκριμένη ελληνική αρχή δρα και ως ελεγκτής του κάθε bookmaker, με αποτέλεσμα να διασφαλίζεται η ακεραιότητα του παιχνιδιού.

Από τα παραπάνω, προκύπτει πως τα virtual sports είναι απολύτως ασφαλή προς τον παίκτη. Δεν τίθεται θέμα ουδεμίας αμφισβήτησης της αξιοπιστίας και  της ακεραιότητας των αποτελεσμάτων τους.

Ποια είναι η στοιχηματική με τα καλύτερα Virtual Sports

Αρχικά, τα virtual sports ήταν συνδεδεμένα με τα επίγεια πρακτορεία του ΟΠΑΠ, ο κόσμος τα τιμούσε ιδιαιτέρως είναι η αλήθεια.

Τα δεδομένα άλλαξαν άρδην με τον καιρό, οι περισσότερες διαδικτυακές εταιρίες πρόσθεσαν τα virtual sports στις πλατφόρμες τους. Σε γενικότερο πλαίσιο, ούτως ή άλλως, το κοινό πια προτιμά να στοιχηματίζει online, από κινητό, υπολογιστή και τάμπλετ, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθεί πρακτορείο.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία είναι η εταιρία που υπερνίκησε τον ανταγωνισμό στο συγκεκριμένο σκέλος. Το Pamestoixima.gr συνέχισε την παράδοση, έχοντας ολόκληρη, ξεχωριστή κατηγορία για τα virtual sports. Με τους κορυφαίους providers (σας τους αναφέραμε παραπάνω), χωρίς bugs, με υψηλά όρια πονταρίσματος, με ένα αντικειμενικά άρτιο συνολικό πακέτο, προσφέρει μια άκρως συναρπαστική εμπειρία. Αν βρίσκετε ελκυστικά τα virtual sports opap, η καλύτερη λύση είναι η Virtual Arena του Pamestoixima.gr.

Πως να κερδίσω στα virtual sports

Οφείλουμε να σας αναφέρουμε πως στρατηγικές σίγουρες νίκης σε παιχνίδια RNG δεν υπάρχουν, τα αποτελέσματα του εκάστοτε αγώνα στα virtual sports live, είναι εντελώς τυχαία. Virtual sports tips δεν υφίστανται, 

Οι παρακάτω συμβουλές βοηθούν τουλάχιστον στην καλύτερη  διαχείριση του μπάτζετ σας, σας βοηθούν να απολαύσετε περισσότερο το παιχνίδι:

1) Όπως πρέπει να πράττετε πάντοτε, ορίζετε, προτού παίξετε, το μπάτζετ σας. Παίζουμε πρωτίστως για τη διασκέδαση, δευτερευόντως για το κέρδος. Να είστε εγκρατείς, όταν νικάμε αποχωρούμε, όταν χάνουμε πάλι αποχωρούμε…

2) Τα αποτελέσματα είναι ανεξάρτητα μεταξύ τους, εμπιστευτείτε την κρίση σας και μην επηρεάζεστε από τα προηγούμενα αποτελέσματα.

3) Η Γκανιότα στα Virtual sports διαφέρει από τίτλο σε τίτλο, κινείται στο 5-10%. Προτού δοκιμάσετε την τύχη σας, κάντε την έρευνά σας για το παιχνίδι που θα επιλέξετε. Μακροπρόθεσμα, όπως αντιλαμβάνεστε, πιθανότατα θα είστε χαμένος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κερδίσετε βέβαια, καθώς οι αποδόσεις, σε συγκεκριμένες αγορές, είναι αρκετά υψηλές, αν έχετε την ικανότητα να προβλέψετε σωστά. Η νίκη εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εσάς, το αποτέλεσμα του παιχνιδιού θα είναι συγκεκριμένο - αρκεί απλώς η σωστή πρόβλεψη εκ μέρους σας!

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet