COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ breadcrumbs arrow ΣΙΓΟΥΡΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ (ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ;)

Σίγουρο Μεροκάματο από το Στοίχημα (Λεφτά από το Στοίχημα;)

Το στοίχημα πρέπει να είναι πρώτα διασκέδαση.

Το στοίχημα πρέπει να είναι πρώτα διασκέδαση.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
26 Απριλίου 2024 - 09:30
26/04/2024 - 09:30
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
sigouro-merokamato-1000-x-500_2.jpg

Μόνο έτσι είναι υπεύθυνο, γίνεται μέσα σε υγιή πλαίσια και παραμένει ψυχαγωγία που προσφέρει ευχαρίστηση. Αλλιώς μπορεί να ξεφύγουμε σε επικίνδυνες καταστάσεις. Μην το υποτιμάτε ποτέ αυτό. Να το θυμάστε πάντα. Κάναμε αυτόν τον απαραίτητο πρόλογο διότι πολύ απλά σήμερα θα μιλήσουμε για κάτι που μπορεί να έχουν σκεφτεί σχεδόν όλοι οι παίκτες του στοιχήματος.

Προτού βέβαια πάμε στη θεωρία, ας ξεκινήσουμε λίγο... ανάποδα και πιο συγκεκριμένα από την πράξη. Και αυτό γιατί στον ακόλουθο πίνακα σας παραθέτουμε όλα τα «πράσινα» ταμεία προγνωστικών της τρέχουσας σεζόν:

Κατηγορία +/- Μ.Ο. Προγνωστικό
Ισοπαλίες +598.6 3.29 ΔΕΣ ΕΔΩ
Μπάσκετ +400.7 2.04 ΔΕΣ ΕΔΩ
Κόρνερ +347.5 2.00 ΔΕΣ ΕΔΩ
Goal/Goal +163 1.90 ΔΕΣ ΕΔΩ
Μπόμπες +23.6 4.30 ΔΕΣ ΕΔΩ

Τελ. Ενημέρωση: 26/04


Οι αναγνώστες του Sentragoal επιλέγουν

Τριπλή προσφορά* γνωριμίας, με 1 μήνα δωρεάν* Cosmote TV!
ΕΓΓΡΑΦΗ

Super Δώρο* για όλους, εντελώς δωρεάν* αυτή την Παρασκευή!
ΕΓΓΡΑΦΗ
Προσφορά* με 25 δώρα* κάθε μέρα χωρίς κατάθεση στη Νovibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
Σούπερ δώρο* στο PS Rewards χωρίς κατάθεση!
ΕΓΓΡΑΦΗ
Και τετραπλή & χωρίς κατάθεση!
ΕΓΓΡΑΦΗ
Δώρο* που τα σπάει! Σε υποδεχόμαστε με promo code LEG250 και free δώρα*
ΕΓΓΡΑΦΗ

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις – ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πως να βγάλω λεφτά από το στοίχημα

Υπάρχει λοιπόν τρόπος να βγει ένα σίγουρο μεροκάματο από το στοίχημα; Υπάρχει μήπως αυτό το απίστευτο σύστημα στο στοίχημα που μπορεί να μας δώσει σίγουρα κέρδη;

Ποιο άραγε είναι το κόλπο να κερδίζεις στο στοίχημα, ποιο είναι το αλάνθαστο σύστημα για μεροκάματο στο στοίχημα; Όλα αυτά γυρνάνε στο μυαλό των παικτών που προσπαθούν να συνδυάσουν διασκέδαση και κέρδος. Να είμαστε ειλικρινείς όμως και ξεκάθαροι πριν ξεκινήσουμε και μπούμε στην ουσία. Δεν υπάρχει καμία απόλυτη απάντηση στο ερώτημα... «πως να κερδίσω στο στοίχημα». Υπάρχουν μεν μαθηματικοί τρόποι για κέρδη στο στοίχημα, αλλά ο παράγοντας τύχη είναι πανταχού παρών σε όλα τα στοιχήματα.

Ένα γκολ που δεν περίμεναν, οι αποδόσεις με την γκανιότα* πάντα υπέρ του μπουκ, έστω και σε καλά ποσοστά, μία αποβολή, ένα συγκεκριμένο πέναλτι που μας χάλασε τα σχέδια. Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα, είτε υπέρ μας, είτε κατά μας. Οπότε το μεροκάματο στη δεύτερη περίπτωση πάει χαμένο.

Τριπλή προσφορά* γνωριμίας, με 1 μήνα δωρεάν* Cosmote TV! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρκετά όμως, αν και χρήσιμα, στον πρόλογο, διότι καθορίζουν και το πνεύμα με το οποίο θα κινηθούμε στα επόμενα. Αφού δεν υπάρχει λοιπόν σίγουρος τρόπος για να βγάλουμε λεφτά από το στοίχημα και αφού πρέπει να το γνωρίζουμε αυτό, καθώς και ότι οι αποδόσεις δεν μας αφήνουν να γίνουμε πλούσιοι, τι θα δούμε παρακάτω; Ιδού το ερώτημα. Θα μιλήσουμε λοιπόν για τους παράγοντες που αυξάνουν τις πιθανότητες να κερδίσεις χρήματα παίζοντας στοίχημα, ή για να το πούμε πιο απλά, όπως είναι και η σκέψη των περισσότερων, πώς θα βγάλουμε μεροκάματο από το στοίχημα. Για να είμαστε μάλλον πιο ακριβείς, πώς θα αυξήσουμε αυτές τις πιθανότητες. Ιδού λοιπόν τι πρέπει να έχεις πάντα στο μυαλό σου. 

Μην Πιστεύεις στις «Εσωτερικές» Πληροφορίες

Θα ξεκινήσουμε κάπως πιο επιθετικά, αν και ουσιαστικά είναι ένα ξεκαθάρισμα απαραίτητο να γίνει πριν περάσουμε σε πιο εξειδικευμένες και καθαρά στοιχηματικές και αθλητικές προσεγγίσεις. Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι. Δεν υπάρχει κανείς που ξέρει για χειραγωγημένα παιχνίδια και μοιράζει τις πληροφορίες στο internet. Μην σας πιάσει κανένας... κορόιδο. Δεν υπάρχουν εσωτερικές πληροφορίες, ή αν υπάρχουν κανείς δεν μοιράζει σημεία αγώνων με τέτοιον τρόπο. Μακριά από τέτοιες κακοτοπιές, αποφέρουν σημαντικές απώλειες.

Βάζε Όριο σε Χρόνο και Χρήμα

Το στοίχημα είναι τζόγος, είναι ρίσκο. Πρέπει να είσαι εγκρατής, να έχεις όρια. Θα πρέπει να το έχετε πάντα σου νου σας. Βάλτε όριο τόσο σε χρόνο, όσο και σε χρήμα που θα ξοδέψετε παίζοντας στοίχημα. Το μεροκάματο μπορεί να είναι ο στόχος, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, το μεροκάματο μπορεί και να χαθεί. Μια κακοτοπιά και το κέρδος γίνεται απώλεια. Μόνο με όρια μπορείτε να παίξετε υπεύθυνα. Ορίστε από πριν πόσα λεπτά και πόσα ευρώ θα ξοδέψετε, είτε παίζετε σε μονό αποδεκτό, είτε παραπάνω σε παρολί.

Αυτό είναι μια απαράβατη αρχή. Αν πείτε ότι θα κάνετε παιχνίδι δύο ώρες, τότε εκεί θα μείνετε κι ας θέλετε μετά να ποντάρετε μετά σε άλλον αγώνα ή ακόμη και αγώνες. Το ίδιο και με το κεφάλαιό σας. Σου περισσεύουν κάποια χρήματα, περίσσευμα όμως που δεν θα λείψει από αλλού, αυτό και μόνο αυτό θα παίξεις, ότι και να πιστεύεται ότι θα γίνει στην επόμενη επιλογή στο live. Πρέπει να υπάρχουν όρια στην απώλεια, αλλά και στο κέρδος. Φτάνεις πάτο ή ταβάνι, τότε σταματάς γιατί αλλιώς... πας χαμένος.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κράτα Μακριά το Συναίσθημα

Στο στοίχημα ρισκάρουμε χρήματα. Διασκεδάζουμε μεν, αλλά κανείς δε θέλει να παίζει στα χαμένα, να βλέπει το κεφάλαιό του να συρρικνώνεται. Οπότε δεν παίζουμε με συναίσθημα. Δεν θέλουμε στο live να κερδίσει η αγαπημένη μας ομάδα. Μάλλον το θέλουμε γιατί την υποστηρίζουμε, αλλά όταν τα δεδομένα δεν είναι μαζί μας δεν ποντάρουμε ούτε λίγα χρήματα σε αυτήν την απόδοση. Όλη την αγάπη του κόσμου κι αν έχω για την ομάδα μου, όσο κι αν στενοχωρηθώ, δεν θέλω ένα ακόμη χτύπημα, δηλαδή να χάσω και χρήματα εκτός από τη στενοχώρια που θα πάρω με την ήττα ή τον αποκλεισμό της. Όταν παίζετε στοίχημα να είστε αντικειμενικοί. Μη σας κυριεύει το συναίσθημα, όταν ρισκάρουμε ευρώ δεν χωρά συναισθηματισμός.

Παίξε Μία ή σε Λίγες Λίγκες

Κανείς δεν είναι ο φωτεινός παντογνώστης που να ξέρει τα πάντα. Να παίζει στοίχημα στα πρωταθλήματα όλου του κόσμου και να έχει μια άποψη επί παντός επιστητού. Δεν γίνεται αυτό. Θα πρέπει να μαζεύεις και να περιορίζεις το παιχνίδι σου σε συγκεκριμένες επιλογές αν θες να αυξήσεις τις πιθανότητες για κέρδη. Επικεντρώσου σε μία ή σε λίγες λίγκες (3-4 το πολύ) μάθε τα πάντα για τις ομάδες, τις παραδόσεις, μάθε ότι χρειάζεται. Δες τα live, βγάλε ένα συγκεκριμένο συμπέρασμα για κάθε ομάδα και μετά ανάλογα και με τις αποδόσεις, το πεδίο σου ανήκει αλλά με καλύτερες προϋποθέσεις και περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις. Όταν βάζουμε πολλά στο μυαλό μας δεν μπορούμε να κάνουμε μια σωστή επεξεργασία. Κι έτσι έχουμε λιγότερη γνώση, όποιο σύστημα και να ακολουθήσουμε, έχουμε γεμίσει τόσο τη... σελίδα του μυαλού μας, που στο τέλους όλα γίνονται μια μουτζούρα και τα συμπεράσματα είναι λανθασμένα. Όταν απλώνεσαι στα πάντα με μαθηματική ακρίβεια κάτι θα σου ξεφύγει.

Premium Προσφορά* χωρίς κατάθεση στη Novibet ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολούθησε τον Σωστό Tipster

Αν δεν σου περισσεύει ο απαραίτητος χρόνος για να αυξήσεις τις γνώσεις σου, τότε θα πρέπει να δεις ποιον θα εμπιστευτείς; Ποιος θα είναι αυτός που θα μας δώσει live τη γνώμη του και τη γνώση του; Αυτό είναι ένα σημαντικό... στοίχημα. Ο σωστός tipster πρέπει να μας εμπνέει εμπιστοσύνη. Πώς γίνεται αυτό; Μα φυσικά με συνέπεια σε επιλογές, τακτική, σημεία και πονταρίσματα. Δεν μπορεί κάποιος να σου δίνει μία φορά σημείο του 1.20 ως άχαστο και την άλλη να προτείνει το 5.00 για να ρεφάρει την κάβα του. Ακόμη κι αν του βγει πριν τη σέντρα ή live το ρίσκο, μακροχρόνια αυτός ο παίκτης (διότι είναι παίκτης και όχι tipster) θα είναι χαμένος, σε ότι αποδόσεις κι αν παίζει. Επιλέξτε τον tipster που πατά στα πόδια του και στην τακτική που ακολουθεί. Αυτόν που δε διστάζει να εκτεθεί στο live, που μας δίνει ένα σημείο και καλό, αυτόν που σου εμπνέει εμπιστοσύνη. Λίγα πρωταθλήματα, ίσως μόνο και ένα, εξειδίκευση, συνέπεια, σταθερή λογική στα πονταρίσματα. Μόνο έτσι μπορεί κάποιος να αυξήσει τις πιθανότητες για κέρδη από το στοίχημα.

Διάλεξε τη Σωστή Στοιχηματική Πλατφόρμα

Για να παίξετε online στοίχημα οφείλετε να επιλέξετε και τη σωστή στοιχηματική. Έχει μεγάλη σημασία για πολλούς λόγους. Καταρχάς που θα εμπιστευτείς τα χρήματά σου και τα προσωπικά σου στοιχεία. Από εκεί και πέρα έχουμε τους εξής λόγους: αποδόσεις, γκανιότα*, live streaming*, live betting, cash out*, όλα αυτά μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά την ισορροπία των δικών σου ευρώ. Παίζουν ρόλο και οι στοιχηματικές με προσφορές* και γενικότερα ότι μπορεί να σου δώσει τα περισσότερα εφόδια για να παίξεις με τις καλύτερες πιθανότητες υπέρ σου. Φυσικά η στοιχηματική καθορίζει και τα όρια στα οποία μπορείς να παίξεις και να αντιμετωπίσεις τους μπουκ, αλλά και πως πληρώνει όταν προκύψουν κέρδη, καθώς και με ποιον τρόπο καταθέτεις χρήματα. Ιδιαίτερα στο live όπου η στοιχηματική έχει να αντιμετωπίσει τους παίκτες με μεγαλύτερο ρίσκο, είναι σημαντικό να βρεις τον μπουκ που έχει τους κατάλληλους όρους και συνθήκες για να έχει το ρίσκο σου μεγαλύτερη αξία.

Διαχειρίσου το Κεφάλαιο

Έχει σχέση με τα όρια που μιλήσαμε παραπάνω σε χρήματα, αλλά το πάμε ακόμη παραπέρα. Είναι απαραίτητο να έχετε ένα πλάνο, μία τακτική στο κέφαλαιο που έχετε προς διάθεση. Πώς θα το διαχειριστείτε; Δεν είναι δυνατόν να παίζετε όλα σας τα χρήματα σε ένα ματς, όσο «σίγουρο» και αν το βλέπετε. Δεν υπάρχουν σημεία που δεν σπάνε στο στοίχημα. Τα πάντα σπάνε. Είναι απαραίτητο να ορίσετε το ποσοστό του κεφαλαίου που θα ποντάρετε κάθε φορά, τι θα κάνετε σε περίπτωση που κερδίσετε και τι σε περίπτωση που το στοίχημα χαθεί. Τα πάντα να είναι σχεδιασμένα και το πλάνο να εφαρμόζεται δίχως παρεκκλίσεις που επηρεάζονται από το συναίσθημα. Μόνο έτσι μπορείτε να μείνετε σταθερός στο πλάνο που έχετε ορίσει και αυτό σας κρατά μέσα σε ασφαλή πλαίσια.

Προσφορά* χωρίς κατάθεση & VIP ταξίδι στον τελικό του Europa League! Αποκλειστικά στην bwin! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν Υπάρχει Τέλειο Σύστημα

Αυτή είναι η ουσία. Είτε παίζεις πριν τη σέντρα, είτε live, δεν υπάρχει τέλειο σύστημα. Δεν μπορείς να κερδίσεις σίγουρα στο στοίχημα. Σταμάτα να ακούς τους... παπαγάλους. Είναι ότι πιο υπεύθυνο και αληθινό μπορεί να ειπωθεί. Τόσο απλά. Μην ακούσεις όσους υπόσχονται ότι ξέρουν, ότι έχουν το μαγικό κόλπο για να κερδίσεις σίγουρα. Στα τυχερά παιχνίδια υπάρχει ρίσκο, live ρίσκο που ανεβάζει την αδρεναλίνη. Κι όπου η τύχη έχει ρόλο, η λέξη σίγουρα είναι απούσα. Και τους... ειδικούς που υπόσχονται σίγουρα κέρδη, απλά αφήστε τους μακριά. Αν θέλετε εφαρμόστε όσα διαβάσατε σε αυτόν τον οδηγό. Εγκράτεια, απουσία συναισθήματος, αντικειμενικό στάθμισα των δεδομένων, και υπεύθυνη εξειδίκευση. Αν τα ακολουθήσετε οι πιθανότητες αυξάνονται υπέρ σας. Οι ίδιες πιθανότητες που είναι πάντα υπέρ των μπουκ (ελέω γκανιότας* και μαθηματικών), αυτές μπορούν να γύρουν λίγο περισσότερο προς τα εσάς. Δεν υπάρχει κάποιο άλλο μαγικό κόλπο. Απλά προσπαθήστε να αυξήσετε τις δικές σας πιθανότητες και να μειώσετε αυτές της πλατφόρμας. Είναι τόσο απλό, τόσο ξεκάθαρο, τόσο... μαθηματικό.

Παίξε Υπεύθυνα

Αυτό μην το περνάτε στα ψιλά. Μπορεί να το ακούτε συνέχεια στις διαφημίσεις. Μπορεί να το αγνοείτε. Να μην σας αγγίζει καν. Κι όμως όσοι παίζουν συχνά στοίχημα φλερτάρουν, άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο, με το μη υπεύθυνο στοίχημα, ή αν προτιμάτε με τον εθισμό. Το στοίχημα είναι μορφή ψυχαγωγίας, διασκέδασης, γέλιου και πέρασμα του χρόνου, μόνος ή με τους φίλους σας, σε συνδυασμό με το αγαπημένο σας σπορ. Δίχως όρια, όταν η επίτευξη του κέρδους έχει γίνει αυτοσκοπός, όταν μπαίνετε σε διαδικασία ρεφαρίσματος, τότε έχετε μπλέξει για τα καλά δίχως να το έχετε καταλάβει.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
Stoiximan
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Bet Builder*
Πριμ* στο παρολί
Δύο και... ταμείο
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
Novibet
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Δύο & νίκησες
Ενισχυμένο* παρολί
Cash Out* & 0% γκανιότα*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
Bwin
9
☆☆☆☆☆
★★★★★
9
GR
Build a Bet
Edit my Bet
Auto Cash out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
Betsson
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Betsson+
Ασφάλεια στα Παρολί
Ενισχυμένες Αποδόσεις
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
Fonbet
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Κερδίστε… χάνοντας
Επιστροφή πριν κριθεί
Boomerang σε 0-0 και 1-1
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
Bet365
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Cash Out*
Φτιάξτε αγορά
Live Streaming*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
Netbet
8.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.2
GR
Cash Out*
Ελκυστικές Προσφορές*
Ασιατικά Χάντικαπ
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
Interwetten
8.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.2
GR
Cash Out*
Mobile app
Αποδόσεις κάτω του 2.00
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet