pos na kerdiso sto stoixima kai kolpa gia to stoixima

Η ερώτηση «πώς να κερδίσω στο στοίχημα» είναι απλή. Η απάντηση όμως έχει πολλές προεκτάσεις και φυσικά δεν είναι μία. Ο παίκτης του στοιχήματος θα χρειαστεί να ξοδέψει αρκετό χρόνο μέχρι να αποκτήσει την απαραίτητη αντίληψη και τεχνογνωσία στο παιχνίδι για να μπορέσει να απολαύσει το κέρδος. Και να γνωρίζει βέβαια ότι δεν είναι μια μόνιμη κατάσταση. Ευκολα λεφτα στο στοιχημα δεν υπάρχουν. Πρόκειται για ένα σύνολο πραγμάτων που θα χρειαστεί να τηρήσει αυτός που ποντάρει, τα οποία μάλιστα θα μπορεί να τα διαχειρίζεται σε βάθος χρόνου.

Για τους παίκτες το κόλπο να κερδίζεις στο στοίχημα είναι η σύνεση και η υπομονή. Η γνώση και η τύχη. Τα δύο τελευταία μάλιστα εξαρτώνται το ένα από το άλλο. Και πολλές φορές λειτουργούν συνδυαστικά για να σας στείλουν στο ταμείο. Καλό λοιπόν είναι να αποδεχτείτε σε πρώτη φάση τα δεδομένα. Λεφτά από το στοίχημα δεν θα κερδίσετε μόνο από τη μία μέρα στην άλλη. Θα χάσετε κιόλας. Όσοι παίζουν συχνά θεωρούν πιθανότατα ότι πρόκειται μόνο για παιχνίδι γνώσης. Όσοι έχουν μεγαλύτερη απόσταση, ίσως νομίζουν ότι όλα εξαρτώνται μόνο από την τύχη. Επί της ουσίας το στοίχημα ένα τεχνικό παιχνίδι που καθορίζεται από αρκετούς τυχαίους παράγοντες. Έτσι η διαχείριση είναι το βασικότερο για να μπορέσετε να λειτουργήσετε σωστά με όλες τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν.

Η Απαραίτητη Γνώση

Ας τα πάρουμε όμως ξεχωριστά. Τι σημαίνει γνώση στο στοίχημα; Έχει να κάνει με τις αποδόσεις και τα πονταρίσματα; Έχει να κάνει μην την ικανότητα των ομάδων ή των αντιπάλων που βρίσκονται στο γήπεδο; Έχει να κάνει με τις προσφορές των εταιριών και τη χαμηλή γκανιότα; Ισχύουν όλα αυτά και πολλά περισσότερα, αλλά δεν είναι μόνο τα παραπάνω παραδείγματα.

bet365 bonus

Για παράδειγμα: Όταν ποντάρεις σε φαβορί οι πιθανότητες να κερδίσεις είναι συνήθως περισσότερες. Σίγουρα προσφέρονται σε καλύτερες αποδόσεις τα αουτσάιντερ αλλά πόσες φορές επιβεβαιώνονται; Εν ολίγοις τα πάντα είναι σχετικά. Η στατιστική ασφαλώς και παίζει ρόλο στο στοίχημα και πρέπει να γνωρίζετε πολύ καλά πριν ξεκινήσετε ορισμένα δεδομένα που αφορούν το γεγονός. Δεν καθορίζει όμως τα πάντα. Ακόμη και συγκεκριμένες μαθηματικές ακολουθίες μπορεί να σας οδηγήσουν σε παγίδα και να χάσετε εύκολα λεφτά από το στοίχημα. Παίζοντας λοιπόν με μια συγκεκριμένη τακτική χρειάζεται γνώση. Άλλες φορές για να αποφευχθεί η ατυχία και άλλες για να εμφανιστεί ως σύμμαχος η τύχη.

Για να γίνει πιο κατανοητό: Ένα φαβορί στην κακή του μέρα (π.χ. η Μπαρτσελόνα ή η Ρεάλ) μπορεί να νικήσει με οποιονδήποτε τρόπο. Θα εκμεταλλευτεί την αδυναμία και τον φόβο του αντιπάλου, θα πάρει ένα σφύριγμα στο τέλος, θα σκοράρει στις καθυστερήσεις ή θα βρεθεί σε καίριο χρονικό σημείο με παίκτη παραπάνω. Περισσότερη γνώση, περισσότερες πιθανότητες να βγάλω λεφτά. Συμβιβασμένος με την ήττα σε περίπτωση αποτυχίας και αποδοχή ότι κόλπο να κερδίζεις στο στοίχημα δεν υπάρχει.

Ο Παράγοντας Τύχη

Άλλο ένα κομμάτι του στοιχήματος με το οποίο πρέπει να είστε απόλυτα εξοικειωμένος είναι η τύχη. Κάποτε στη δεκαετία του ’70 υπήρξε μια γιαγιά η οποία με ευτελές ποσό πονταρίσματος έπιασε το μοναδικό 13αρι στο ΠΡΟΠΟ κερδίζοντας περισσότερα από 60 εκατομμύρια δραχμές, πόσο εξωφρενικό για την εποχή. Ήταν μια σπάνια Κυριακή (τότε τα παιχνίδια γίνονταν όλα την Κυριακή και μάλιστα την ίδια ώρα) όπου είχαν ηττηθεί στην έδρα τους ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ! Πολύ σπάνιο για να είναι αληθινό. Κανείς άλλος δεν είχε τολμήσει να καταθέσει δελτίο, έστω με ένα σύστημα, με τρία «διπλά» στα αουτσάιντερ. Αυτό κι αν ήταν τύχη. Πόσες φορές θα μπορούσε ακόμη και η ίδια γυναίκα να επαναλάβει αυτό το κατόρθωμα; Μάλλον καμία…

Βέβαια, εδώ υπάρχει μια παγίδα, ειδικά για όσους είναι γνώστες στο στοίχημα και καταφέρνουν να κερδίζουν κάποιες φορές παίζοντας αουτσάιντερ. Πολλές φορές το ποσό είναι αρκετά ικανοποιητικό και αρνούνται πεισματικά να αποδεχτούν ότι ήταν αποτέλεσμα τύχης ή συγκυρίας. Για την ακρίβεια, όταν πάνε ταμείο από κερδισμένο στοίχημα είναι συνέπεια γνώσης και σωστού διαβάσματος και όταν δεν τα καταφέρνουν, ειδικά μάλιστα από μικρές λεπτομέρειες, είναι μόνο λόγω του ότι η τύχη τους γύρισε την πλάτη. Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο περίπλοκα αλλά πολύ ξεκάθαρα. Αρκεί να μπορείς να αποδεχτείς ότι στο betting δεν υπάρχουν σίγουρα παιχνίδια.

Η Σωστή Τακτική

Το αναφέραμε και νωρίτερα. Η σωστή τακτική σημαίνει υπομονή, σύνεση και προπαντός ψυχραιμία. Ο ενθουσιασμός μετά από ένα στοίχημα ή στοιχήματα κατά σειρά που απέφεραν ικανοποιητικά κέρδη είναι κάκιστος σύμβουλος. Όσο μεγάλη και αν είναι η ευκαιρία που σας φαίνεται ότι παρουσιάζεται στο αμέσως επόμενο ματς βλέποντας την απόδοση, η σωστή αντίδραση είναι μία: Στοπ στα πονταρίσματα, όχι άλλο στοίχημα και σε πρώτη φάση απόλαυση της νίκης.

Αφήστε σημαντικό χρονικό διάστημα να περάσει και με ηρεμία θα έρθει η επόμενη φορά. Να μη γίνει αυτοσκοπός το να κερδίσω στο στοίχημα. Δεν συμβαίνει κάθε μέρα, κάθε ώρα. Και αν συμβεί δεν πρέπει να σας παρασύρει. Αφήστε τα σίγουρα σημεία στην άκρη, είναι από τις καλύτερες συμβουλές που θα πρέπει να τηρήσετε. Συγκεκριμένο κόλπο να κερδίζεις στο στοίχημα δεν υφίσταται.

Ανά πάσα στιγμή πρέπει να είστε συνειδητοποιημένοι ότι η επιτυχία ή η αποτυχία είναι θέμα πολλών συγκυριών. Αν για παράδειγμα μια ομάδα έχει κάνει δύο σουτ στην εστία και έχει νικήσει τον αγώνα, ενώ στο υπόλοιπο διάστημα δεχόταν πίεση από τον αντίπαλο που είχε ευκαιρίες (δοκάρια, τετ α τετ κ.λ.π.) η εξήγηση είναι απλή: Το να κερδίσω το συγκεκριμένο στοίχημα σημαίνει ότι είμαι τυχερός και όχι γνώστης. Το να χάσω σημαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Όταν όλα αυτά γίνουν κατανοητά και πάψετε να λειτουργείτε με τον παρορμητισμό που φέρνει η νίκη αλλά και η ήττα, θα είστε ένας ώριμος παίκτης για bet και θα έχετε μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας στις ψύχραιμες προβλέψεις σας.

Η Στρατηγική στο Ποντάρισμα

Το στοίχημα είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής. Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα παιχνίδια στον τζόγο. Γι’ αυτό όταν παίζεις ποδόσφαιρο για παράδειγμα, πρέπει να έχεις ένα συγκεκριμένο μπάτζετ να διαχειριστείς. Επειδή τα λεφτά δεν είναι για πέταμα, κανόνισε από την αρχή του μήνα ποιο ποσό σκοπεύεις να διαθέσεις. Να περισσεύει από τα υπόλοιπα έξοδα και απαραίτητα της καθημερινότητας και της ζωής γενικότερα.

Το στοίχημα είναι μια διαδικασία διασκέδασης και όχι αυτοσκοπός για να βγάλεις κέρδος. Με αυτό το σκεπτικό, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι αρνητικά και δεν θα εξελιχθεί σε κάτι ευχάριστο η όλη διαδικασία. Κατ’ αρχάς παίξτε ότι αντέχετε να χάσετε. Όχι ρίσκο, όχι ανοίγματα. Συνετά και ταπεινά. Άλλωστε ο βασικός κανόνας σε ό,τι αφορά το ταμείο είναι ο εξής: Στο στοίχημα κερδίζεις λίγα και χάνεις πάντα πιο πολλά. Γι’ αυτό και προσοχή αν σου αρέσει να παίζεις live παρακολουθώντας τα γεγονότα σε live streaming. Η αδρεναλίνη είναι τέτοια που μπορεί να σε παρασύρει. Σκέψου ακόμα το εξής: Έχω αυτοέλεγχο σημαίνει ορίζω το παιχνίδι και δεν χάνω άσκοπα λεφτά.

Από εκεί και πέρα, διάλεξε την στοιχηματική ή τις στοιχηματικές εταιρίες που σου ταιριάζουν με βάση τις αποδόσεις και κάνε το κουμάντο σου. Σίγουρα θα υπάρχει κάποια σελίδα με πιο value επιλογές που να είναι στα μέτρα μας. Είναι τόσο μεγάλος ο διαδικτυακός στοιχηματικός κόσμος, που θα βρεις σίγουρα αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.

Με live streaming και όλα τα απαραίτητα στατιστικά και στοιχεία που θα φανούν χρήσιμα. Οπότε προσοχή στην αρχική κάβα, χωρίς να ξεπερνάς τις δυνατότητες στα χρήματα που ποντάρεις. Καλύτερα μικρό κέρδος, παρά μεγάλη χασούρα. Αυτή είναι η σωστή στρατηγική. Να ελέγχεις τον εαυτό σου και να μην καθορίζει τις ενέργειές σου το ίδιο το στοίχημα.

Οι Καλές Αποδόσεις

Είναι πάρα πολλές οι συμβουλες για στοιχημα που μπορεί κάποιος να ακολουθήσει. Ένα σημαντικό κομμάτι αποτελούν οι αποδόσεις και η αξία του κέρδους. Το value betting μπορεί να καθορίσει το παιχνίδι σου αλλά χρειάζεται χρόνο για να διαπιστώσεις το πώς επιλέγεις τις καλύτερες τιμές. Κατ’ αρχάς οι εταιρίες προσεγγίζουν με διαφορετικό τρόπο ένα γεγονός.

Ένα στοίχημα λοιπόν που θα επιλέξεις μπορεί να στηρίζεται στην κακή εκτίμηση που μπορεί να κάνει μια στοιχηματική. Δεν είναι λίγες οι φορές που «διαβάζουν» λάθος ένα ματς, οπότε πρέπει να είσαι έτοιμος να το εντοπίσεις. Ο καλός παίκτης με αυτό θα πορευθεί καθώς είναι πολύ πιο πιθανό να πάει ταμείο. Θα αποφύγει τα παρολί και το ρίσκο των πολλών αγώνων. Το στοίχημα δεν είναι παίξε – γέλασε. Και το κέρδος έρχεται σε βάθος χρόνου μετά από αρκετά, αν όχι πολλά, χαμένα στοιχήματα.

Επίσης, η επιλογή μιας απόδοσης μπορεί να γίνει από νωρίς. Παρακολουθείτε τις ομάδες που σας ενδιαφέρουν πριν φτάσει η ώρα των στοιχημάτων, γιατί μπορεί να είναι αργά. Αν έχετε το ένστικτο και βλέπετε κάποιο σημείο δύο έως και τρεις μέρες νωρίτερα, όταν θα βγουν αρχικά οι αποδόσεις, μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Στην πορεία των ημερών ο κίνδυνος να πέσει ή να κατηφορίσει αρκετά η τιμή που σας άρεσε είναι πολύ πιθανός.

Η διαφορά των ώριμων παικτών, με σωστή στρατηγική, τότε φαίνεται. Στην επιλογή με τις καλύτερες αποδόσεις στο στοίχημα τους. Σε αυτή την περίπτωση θα βγάλω λεφτά και η ικανοποίηση θα είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Τα Μονά και η Μία Λίγκα

Εννοείται πώς όταν θεωρούμε διασκεδαστικό παιχνίδι το στοίχημα, δεν σκεφτόμαστε ότι χάνουμε. Το κέρδος είναι ο στόχος μας, μόνο που δεν πρέπει να γίνεται αυτοσκοπός. Να σκέφτομαι συνεχώς το πώς θα κερδίσω στο στοίχημα.

Ένα μόνο παιχνίδι και η συγκέντρωση σε μία συγκεκριμένη λίγκα (κάποιοι μπορούν να ασχοληθούν και με περισσότερες, αλλά αυτό περιλαμβάνει αρκετό χρόνο από την καθημερινότητά μας) δείχνει αρκετή ωριμότητα και σωστή τακτική προσέγγιση. Είναι πολύ δύσκολο κάποιες φορές γιατί ο κόσμος του διαδικτύου είναι χαοτικός και η προοπτική να κερδίσω κάποια λεφτά από το στοίχημα ιδιαίτερα ελκυστική με τόσες ευκαιρίες που παρουσιάζονται συνεχώς. Χρειάζεται να έχει αρκετά στεγανά ο παίκτης και να μην σκέφτεται μόνο τα λεφτά. Ωραία η απόδοση της τριάδας, όμως στο ταμείο μπορεί άνετα να με οδηγήσει ένα ματς και να κάνει την ημέρα μου πιο όμορφη.

Συμπαθητικά και τα παρολί (π.χ. οι τριάδες) αλλά όχι σε μόνιμη βάση. Ένα και μόνο στοίχημα μπορεί να είναι αρκετό. Καλύτερα μικρό κέρδος, παρά μεγάλες απώλειες από το μπάτζετ, διότι όπως αναφέραμε και νωρίτερα κολπο να κερδιζεις στο στοιχημα δεν υπάρχει.

Το Ασφαλές Cash Out

Στο στοίχημα, η παρουσία του cash out ήταν αναμφίβολα μεγάλη ανακάλυψη. Είναι από τις επιλογές που όντως μπορεί κάποιος να πει με σιγουριά ότι θα «κερδίσω στο στοίχημα» ή ότι θα βγάλω εύκολα λεφτα στο στοίχημα. Προσφέρθηκε από τις στοιχηματικές ως πλεονέκτημα στους παίκτες, αλλά η αλήθεια είναι πώς έχουν όφελος και οι ίδιες.

Ο λόγος είναι ότι έχοντας ποντάρει σε ένα γεγονός που προς το παρόν επιβεβαιώνεται, αλλά δεν έχει τελειώσει και δεν φαίνεται εξασφαλισμένο, με το πάτημα του cash out ένα μέρος από τα κέρδη πάει κατευθείαν στο λογαριασμό μασ. Και ένα μέρος από αυτά που θα κερδίζαμε, αν το αφήναμε μέχρι το τέλος και δεν άλλαζε το αποτέλεσμα, θα μείνουν στην εταιρία.

Ως επιλογή το cash out στο στοίχημα είναι απλή. Η απόφαση όμως πρέπει να παρθεί γρήγορα διότι σε κάθε λεπτό που περνάει, το σκορ μπορεί να αλλάξει. Είναι καλό να αναλογιστείτε βέβαια πώς κάθε φορά που το επιλέγετε, ακόμη και αν βιαστείτε, έχετε εξασφαλισμένο κέρδος. Είναι πάντα για καλό και το χρησιμοποιείτε στο live betting όπου οι ισορροπίες στο στοίχημα μπορούν να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη.

Συμβουλές για το πώς θα κερδίσω στο στοίχημα υπάρχουν πολλές. Ο καθένας βάζει τη δική του προτεραιότητα και θέτει τους δικούς του κανόνες, έχοντας όμως ως βάση τα όσα προσπαθούμε κι εμείς να τηρούμε στην πορεία. Μην ξεχνάτε επίσης πόσο εξελίσσονται συνέχεια οι πλατφόρμες και πόσο φυσικό είναι στο στοίχημα να εξελίσσονται και οι ίδιοι οι παίκτες.

Να προβλέπουν σωστά, να ευχαριστιούνται τη διαδικασία και να προσέχουν ώστε να μην αποδειχτεί καταστροφική γι’ αυτούς. Μόνο έτσι θα πλησιάσουμε στο ζητούμενο, που είναι το κέρδος στο στοίχημα.

Προσφορές* Στοιχηματικών

Bet365 (βετ365)
Bet365 logo-500x500
Νο 1 για Σπορ
Novibet (νοβιμπετ)
novibet logo-500x500
Τώρα γράφεις τη δική σου ιστορία
Winmasters
Winmasters Gr Logo
Άμεσες Πληρωμές
Betshop (βετσηοπ)
Betshop logo-500x500
100% Ανανεωμένη
Bwin
bwin 500x500
Το Παιχνίδι Πιο Αληθινό Απο Ποτέ!
Sportingbet
Sportingbet logo-500x500
Αμέτρητα Ειδικά Στοιχήματα
VistaBet
Vistabet logo-500x500
Εδώ Κάνεις Παιχνίδι!
Goalbet (γκολμπετ)
Goalbet logo 500x500
Παίρνουμε το Παιχνίδι στα Σοβαρά!
Interwetten (ιντερβετεν)
Interwetten logo-500x500
Betting is our Sport!