ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ breadcrumbs arrow CASH OUT ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Cash Out στο στοίχημα

Sentragoal Team
Sentragoal Team
23 Δεκεμβρίου 2022 - 13:21
23/12/2022 - 13:21
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
stoixhma-kai-cashout-new-version-1000-x-500.jpg

Ένα από τα πλέον δυνατά χαρακτηριστικά γνωρίσματα του online betting είναι η δυνατότητα για cash out στο στοίχημα. Όταν αναφερόμαστε σε αυτή την έννοια, ουσιαστικά αναφερόμαστε στην δυνατότητα που έχουμε ως παίκτες να κλείσουμε (δηλαδή, να πουλήσουμε) το ανοιχτό μας δελτίο δίχως να περιμένουμε μέχρι την ολοκλήρωση του τελευταίου μας παιχνιδιού. Αυτό έχει τα θετικά του, αλλά και τα αρνητικά του γνωρίσματα. Ας επιλέξουμε να κλείσουμε το δελτίο μας, μπορεί η έκβαση των υπολοίπων παιχνιδιών να είναι θετική, οπότε τα χρήματα που μας επεστράφησαν, θα μπορούσαν να είναι πολύ περισσότερα. Αντιθέτως, αν κάνουμε cash out στο στοίχημα μας, εξασφαλίζουμε τα χρήματα που μας προσφέρει εκείνη την στιγμή ο bookmaker «βρέξει χιονίσει», ανεξαρτήτως από την εξέλιξη των «ανοιχτών» προβλέψεων εκείνης της στιγμής.

bwin – Προσφορά* χωρίς κατάθεση με σούπερ έπαθλα*! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι είναι το Cash Out

Ας ξεκινήσουμε πρώτα με το «τι είναι το cash out» ή αλλιώς «κλείσιμο στοιχήματος». Είναι μια λειτουργία που παρέχουν οι στοιχηματικές εταιρίες και δίνει την δυνατότητα στους παίκτες να κλείσουν το ανοιχτό δελτίο τους πριν την ολοκλήρωση του αθλητικού γεγονότος στο οποίο έχουν ποντάρει. Με άλλα λόγια, η στοιχηματική δίνει στον παίκτη ένα χρηματικό ποσό και κατά μια έννοια του «αγοράζει» το δελτίο. Το ποσό αυτό εξαρτάται από κάποιους σημαντικούς παράγοντες, όπως για παράδειγμα από το τρέχον σκορ, τον χρόνο που απομένει για την ολοκλήρωση του παιχνιδιού και το συνολικό επιστρεφόμενο ποσό. Το ποσό που μπορεί να λάβει ο παίκτης διαφορροποιείται συνεχώς, όμως ποτέ δεν μπορεί να ξεπεράσει το συνολικό κέρδος του δελτίου.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπολογισμός Cash Out

Πολύ καλή η θεωρία, αλλά ας μεταβούμε και στην πράξη, προκειμένου να γνωρίζουμε πως γίνεται ο υπολογισμός cash out από τις στοιχηματικές. Αν διαιρέσουμε το μέγιστο κέρδος του δελτίου μας με την τρέχουσα απόδοση, τότε προκύπτει το ποσό του cash out (με τις στοιχηματικές να υπολογίζουν μέσα στο ποσό αυτό και την γκανιότα).

ℹ Για παράδειγμα, ποντάρουμε (prematch) 20€ στη νίκη της Λίβερπουλ κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης σε απόδοση 2.50 (μέγιστη επιστροφή 50€). Αν η Λίβερπουλ προηγηθεί στο 60ό λεπτό με 1-0, τότε η νέα της απόδοση θα είναι γύρω στο 1.45. Επομένως, το ποσό του cash out θα κυμαίνεται γύρω στα 34€ (50€/1.45), όμως η στοιχηματική θα μας προσφέρει γύρω στα 31 με 32€ λόγω και της γκανιότας που υπάρχει.

Αυτή η εκτίμηση του προσφερόμενου ποσού δεν προκύπτει «αυθαίρετα», αλλά με βάσει τρεις πολύ βασικούς παράγοντες, πάνω στους οποίους στηρίζονται οι στοιχηματικές εταιρίες. Αυτοί οι παράγοντες είναι οι ακόλουθοι τρεις:

  1. Αρχική απόδοση της επιλογής μας
  2. Τρέχουσα απόδοση της επιλογής μας (εννοείται στο live betting)
  3. O χρόνος που απομένει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού

Ποια είδη cash out υπάρχουν

Όλες οι στοιχηματικές εταιρίες παρέχουν την δυνατότητα για cash out. Αυτό όμως δεν αρκεί από μόνο του προκειμένου να χαρακτηρίσουμε μια στοιχηματική ως «πλήρη» σε αυτή την κατηγορία. Με το online betting να εξελίσσεται συνεχώς, το «παραδοσιακό» cash out πλαισιώνεται από το αυτόματο και το μερικό κλείσιμο (auto cash out & partial cash out).

Για το cash out στην βασική του μορφή αναφερθήκαμε πιο πάνω. Ποντάρουμε 10€ για κέρδος 50€, αλλά στην εξέλιξη ο bookmaker μας προσφέρει 35€, ποσό που μας ικανοποιεί και επομένως κάνουμε cash out.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυτόματο Cash Out (auto cash out)

Ορίζουμε εμείς το ποσό στο οποίο θέλουμε να κλείσει το δελτίο μας, με την μόνη διαφορά πως το κλείσιμο αυτό θα γίνει αυτόματα (ακόμη και αν δεν είμαστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό μας). Στο ανωτέρω παράδειγμα, εάν δηλώσουμε τα 35€ ως ποσό για το αυτόματο κλείσιμο και η ομάδα μας προηγηθεί με 3-0 στο πρώτο ημίωρο, τότε το ποσό του cash out θα κυμαίνεται στα 36-38€ και επειδή ξεπερνάει το ποσό που εμείς ορίσαμε (δηλαδή τα 35€), το δελτίο θα κλείσει με αυτόματο τρόπο.

Μερικό Cash Out (partial cash out)

Πρόκειται για μια εξελιγμένη μορφή cash out, η οποία και αφορά «μερικό» κλείσιμο. Για παράδειγμα, ποντάρουμε 50€ στη νίκη της ομάδας μας (σε απόδοση 3.00) και η οποία προηγείται με 2-0 στο πρώτο ημίωρο. Τότε ο bookmaker μας προσφέρει για πρόωρο κλείσιμο ένα ποσό γύρω στα 75-80€. Εμείς μπορούμε να ασφαλίσουμε το αρχικό μας ποντάρισμα, κάνοντας cash out τα 50€ και να αφήσουμε τα υπόλοιπα 25-30€ (αναλόγως πόσα προσφέρονται) ως ανοιχτό bet (με την αρχική απόδοση).

Σε κάθε περίπτωση μπορούμε να κάνουμε και πάλι cash out (αυτόματο ή και μερικό), όποια στιγμή θέλουμε. Ασφαλίζοντας το αρχικό μας ποντάρισμα, δεν θα έχουμε το άγχος πιθανής ανατροπής στο σκορ.

Cash Out Στρατηγική

Το Cash Out δεν αποτελεί «υποχρέωση» των παικτών στο στοίχημα. Εξάλλου, υπάρχουν «ορκισμένοι εχθροί» αυτού, αλλά και φανατικοί υποστηρικτές του. Αξίζει το cash out στο στοίχημα; Δεν μπορεί να δοθεί μια ξεκάθαρη απάντηση καθώς υπάρχουν σημαντικοί παράγοντες που κρίνουν την απόφαση μας για cash out ή όχι. Για αυτό θα πρέπει να αναζητήσουμε μια συμφέρουσα cash out στρατηγική, πάνω στην οποία μπορούμε να κινηθούμε.

Η cash out στρατηγική διαφέρει ανά τύπου στοιχηματισμού. Δεν ακολουθούμε την ίδια τακτική στα μονά αποδεκτά, σε σχέση με τα παρολί. Και οι δυο όμως βασίζονται στην τήρηση τριών βασικών ορίων.

Όριο ποσού: Πριν από την έναρξη των παιχνιδιών, ορίζουμε ένα ποσό με το οποίο θα είμαστε ικανοποιημένοι ως επιστροφή. Αυτό φυσικά δεν θα είναι ίδιο με το τελικό, αλλά και ούτε και μεγαλύτερο. Για παράδειγμα, έχουμε παίξει ένα παρολί τριών επιλογών, με συνολικό κέρδος στα 120€ (αρχικό ποντάρισμα 15€). Μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε πως εφόσον στην έκβαση των αγώνων, το ποσό του cash out φτάσει (ή και ξεπεράσει) τα 90€, τότε θα είμαστε ικανοποιημένοι.

Bwin
Βαθμολογία
9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες αναλήψεις
check_3c
Εξελιγμένο mobile app
check_3c
Πλούσιο ποδοσφαιρικό κουπόνι
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όριο χρόνου: Όταν κάνουμε cash out στο στοίχημα, δεν θα πρέπει να το κάνουμε με... άγχος. Για αυτό επιλέγουμε ένα χρονικό σημείο (για το ποδόσφαιρο, στο 80ό ή 85ο λεπτό) ως σημείο καμπής. Όταν φτάσουμε σε αυτό το χρονικό σημείο και το δελτίο μας κρίνεται στο γκολ (είτε αφορά νικητή, είτε τελικό αποτέλεσμα), θα κάνουμε πάντα cash out.

Όριο κατάστασης: Εδώ το πράγμα θα λέγαμε πως... περιπλέκεται σημαντικά. Ορίζουμε πως εάν συμβεί κάποιο αξιοσημείωτο γεγονός, τότε θα προβούμε σε κλείσιμο του δελτίου μας. Αυτό το γεγονός δεν θα αφορά υποχρεωτικά κάποια θετική εξέλιξη, αλλά μπορεί και κάποια αρνητική. Για παράδειγμα αν η ομάδα στην οποία έχουμε ποντάρει, μένει με 10 ποδοσφαιριστές ή έχει αποβληθεί ο καρυφαίος παίκτης της μπασκετικής ομάδας που στοιχηματίσαμε υπέρ, τότε θα κάνουμε αυτομάτως cash out.

Στρατηγική για μονά

Η διαχείριση ενός δελτίου που περιλαμβάνει μια μονάχα επιλογή (μονό στοίχημα) είναι σαφώς πιο εύκολη από εκείνην του παρολί. Βέβαια εδώ το ποντάρισμα μας ενδεχομένως να είναι πολύ μεγαλύτερο από ότι σε ένα παρολι αρκετών επιλογών. Για αυτό και δεν ισχύουν σε τόσο μεγάλο βαθμοί τα «όρια» που αναφέραμε πιο πάνω. Η cash out στρατηγική για μονά

Στρατηγική για παρολί

Στα παρολί ακολουθούμε διαφορετικη στρατηγική, η οποία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό την ώρα διεξαγωγής των παιχνιδιών. Όταν τα παιχνίδια μας ξεκινούνε σε διαφορετικές ώρες, τότε κάθε ορθή πρόβλεψη, αυξάνει ολοένα και περισσότερο το ποσό που μας προσφέρει ο bookmaker για πρόωρο κλείσιμο. Από την άλλη, δεν ισχύει το ίδιο για πολλές επιλογές της ίδιας ώρας, όπως συμβαίνει τα απογεύματα του Σαββάτου με την αγωνιστική δράση να περιλαμβάνει πολλά προγνωστικά ποδοσφαίρου από το Νησί. Εδώ θα πρέπει να περιμένετε... καρτερικά μέχρι την στιγμή που θα επαληθευτούν οι περισσότερες επιλογές σας και εφόσον απομένει αξιόλογος χρόνος μέχρι το τέλος των αναμετρήσεων, να προβείτε ή όχι στο cash out.

Θα πρέπει να βλέπετε το cash out όχι ως ένα μέσο απώλειας των χρημάτων, αλλά πως μέσω αυτού του εργαλείου των στοιχηματικών, εξασφαλίζετε «σίγουρο» κέρδος που δεν θα σας... απασχολεί η εξέλιξη των τελευταίων λεπτών.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ποιες αγορές είναι διαθέσιμο το cash out

Μια απορία που έχουν αρκετοί παίκτες του στοιχήματος είναι «σε ποιες αγορές μπορούν να κάνουν cash out». Αυτό θα λέγαμε πως διαφέρει ανά στοιχηματική, όμως οι περισσότερες ακολουθούν μια κοινή γραμμή. Για παράδειγμα, σε όλες μπορείτε να κάνετε cash out σε αγορές που αφορούν το τελικό αποτέλεσμα, τα γκολ (Under/Over & Goal/No Goal), την Διπλή Ευκαιρία, τα ασιατικά χάντικαπ, το ημίχρονο/τελικό και το ακριβές σκορ. Βασική προϋπόθεση για να σας προσφέρεται η δυνατότητα του cash out για μια αγορά (ακόμη και αν ανήκει μεταξύ των βασικών), είναι η αγορά αυτή να είναι διαθέσιμη προς στοιχηματισμό εκείνη την στιγμή.

Για παράδειγμα, εάν έχετε στοιχηματίσει στη νίκη της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στην Γκρόιτερ Φιρτ και το σκορ είναι 4-0 υπέρ των «Βαυαρών» στο πρώτο ημίχρονο, τότε ενδεχομένως ο άσος να μην προσφέρεται προς στοιχηματισμό. Αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορείτε να κάνετε και cash out, έως ότου προσφερθεί ξανά η αγορά (εάν για παράδειγμα μειώσει ο αντίπαλος στο σκορ), ειδάλλως θα περιμένετε την ολοκλήρωση του παιχνιδιού.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Κορυφαίες Στοιχηματικές Εταιρίες με Cash Out

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
Stoiximan
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Bet Builder*
Πριμ* στο παρολί
Δύο και... ταμείο
iOS App Βig Screen Mobile Android App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Βig Screen Mobile Android App Cash out
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
Novibet
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Δύο & νίκησες
Ενισχυμένο* παρολί
Cash Out* & 0% γκανιότα*
Cash out Μερικό Cash Out Αυτόματο Cash out
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
Bwin
9
☆☆☆☆☆
★★★★★
9
GR
Build a Bet
Edit my Bet
Auto Cash out*
Cash out Αυτόματο Cash out Bet builder
+1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
Betsson
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
GR
Betsson+
Ασφάλεια στα Παρολί
Ενισχυμένες Αποδόσεις
iOS App Ενισχυμένες* αποδόσεις Βig Screen Mobile
+5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
Fonbet
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Κερδίστε… χάνοντας
Επιστροφή πριν κριθεί
Boomerang σε 0-0 και 1-1
Cash out Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
Bet365
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Cash Out*
Φτιάξτε αγορά
Live Streaming*
Cash out Μερικό Cash Out Αυτόματο Cash out
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
Netbet
8.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.2
GR
Cash Out*
Ελκυστικές Προσφορές*
Ασιατικά Χάντικαπ
Cash out Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
Interwetten
8.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.2
GR
Cash Out*
Mobile app
Αποδόσεις κάτω του 2.00
Cash out Quick Log In Aσιατικά
+1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betshop
Betshop
8.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.2
GR
0% γκανιότα*
Partial Cash Out*
Παρά 1 & Πριμ 200
Cash out Μερικό Cash Out Mobile Streaming
+5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
Sportingbet
9
☆☆☆☆☆
★★★★★
9
GR
Edit my Bet*
Αυτόματο cash out*
Καθημερινές προσφορές*
Cash out Μερικό Cash Out Αυτόματο Cash out
+7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet