PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow TIPSTERS breadcrumbs arrow ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ

Ποντάρισμα στην Γκέτεμποργκ

Κώστας Μιαούλης
Κώστας Μιαούλης
01 Αυγούστου 2022 - 09:51
01/08/2022 - 09:51
Κώστας Μιαούλης on facebook
Κώστας Μιαούλης on instagram
γκετεμποργκ.png

Εξαιρετικά πήγε η στήλη του Σαββάτου με τις δύο επιλογές μας για τα G/G και Over 2.5 της Άαλεσουντ με την Μπόντο Γκλιμτ και την επιλογή που χτυπήσαμε και στον τίτλο, ανάμεσα στην Ρέγκενσμπουργκ και την Κολωνία με αποδόσεις που μας έδωσαν ένα γινόμενο στο 3,7. Σίγουρα το στοίχημα με τα γκολ και τα Over απαιτεί και ρέντα, ωστόσο το γεγονός πως και τα δύο παιχνίδια, είχαν γίνει G/G και Over από το πρώτο μέρος, θεωρώ πως επιβεβαίωσαν απόλυτα ότι επρόκειτο για δύο ζευγάρια, που θα έβγαζαν σίγουρα πολλά γκολ και από τις δύο μεριές, οπότε με γρήγορο ταμείο και σε σχετικά κοντινές ώρες, νομίζω πως δεν αντιμετωπίσαμε την παραμικρή δυσκολία.

Ουσιαστικά θα πρέπει να πούμε στους αναγνώστες μας, πως οι τέσσερις πρώτες στήλες ήταν καθαρά αναγνωριστικές, μιας και επίσημα η συνεργασία μας με το Sentragoal.gr ξεκινάει από σήμερα, σίγουρα όμως θα έπρεπε να βρούμε τους ρυθμούς μας, οπότε το τετραήμερο που προηγήθηκε ήταν για καλό και έκλεισε με μια καλή δυάδα. Αφού ευχηθούμε καλό μήνα σε όλους τους παίκτες, πάμε τώρα στις επιλογές μας που έχουμε για σήμερα 1 η Αυγούστου.

Η μία μας επιλογή θα είναι αυτή της Γκέτεμποργκ με τη Νόρκεπινγκ, την πάλαι ποτέ κραταιά δύναμη του σουηδικού ποδοσφαίρου, ν’ ανοίγει τις υποχρεώσεις της απέναντι στην αντίπαλο που έκλεισε τον πρώτο γύρο και με την οποία ολοκλήρωσε επιτυχημένα μια εξάδα αγώνων στην οποία μετράει 4 νίκες, μια ισοπαλία και μία ήττα. Mε ένα γκολ προς το φινάλε του πρώτου μέρους το ένα και στις καθυστερήσεις το δεύτερο, η δις κάτοχος του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, κατόρθωσε να πάρει τη νίκη. Η Νόρκεπινγκ παρουσιάζει μεγάλο πρόβλημα στο γκολ, ειδικά μετά την διακοπή του ενός μηνός και έχει υποχωρήσει αισθητά στη βαθμολογία. Για να βρούμε την τελευταία της νίκη, θα πρέπει να γυρίσουμε στον Μάιο, όταν και είχε επικρατήσει της Σούντσβαλ με 5-1 και έκτοτε δεν μπορεί να πάρει το τρίποντο. Θεωρώ πως ο άσος είναι μια δυνατή επιλογή γι’ αυτή την αναμέτρηση με το σημείο να κυμαίνεται σε ποσοστό πάνω από 2.50.

Ανοικτή αναμέτρηση βλέπουμε και στο ζευγάρι για το Κύπελλο Γερμανίας όπου το Μαγδεμβούργο υποδέχεται την κάτοχο του Europa League, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Γερμανίας. Ένα παιχνίδι, για το οποίο περιμένουμε λογικά σκορ μεγάλο και γκολ ίσως και από τις δύο ομάδες. Ωστόσο θα πάμε στην πιο ασφαλή επιλογή του απλού over 2.5 που θεωρώ πως αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή.

Οι προτάσεις μου

Γκέτεμποργκ - Νόρκεπινγκ (20:00) ➡ 1 2.57

Μαγδεμβούργο - Άιντραχτ Φρανκφούρτης (21:46) ➡ Over 2.5 1.53

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet