ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow TIPSTERS breadcrumbs arrow ΔΥΝΑΤΗ ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΛΟΤΖ ΜΕ ΓΚΟΛ ΜΕΤΑΞΥ ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΡΜ

Δυνατή μάχη στο Λοτζ με γκολ μεταξύ Ντιναμό και Στουρμ

Κώστας Μιαούλης
Κώστας Μιαούλης
03 Αυγούστου 2022 - 10:18
03/08/2022 - 10:18
Κώστας Μιαούλης on facebook
Κώστας Μιαούλης on instagram
fenerbahce-uzatmalarda-dinamo-kiev-d5uD_cover.jpg

Η δεύτερη πεντάδα των αγώνων του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League, φιλοξενεί κάποια πολύ δυνατά ζευγάρια, στα οποία θα επικεντρωθούμε στα σημερινά μας προγνωστικά, μαζί με ορισμένες αναμετρήσεις για τον ίδιο γύρο στο Europa Conference League. Το παιχνίδι στην Πολωνία, ανάμεσα στην Ντιναμό Κιέβου, με τους Ουκρανούς να πετάνε εκτός συνέχειας στον προηγούμενο γύρο την Φενέρ και την Στουρμ Γκρατς που προέρχεται από σημαντική νίκη στο εγχώριο πρωτάθλημα, απέναντι στην Σάλτσμπουργκ, σίγουρα μας προϊδεάζουν για μια πολύ δυνατή μάχη, ανάμεσα σε δύο ισχυρές ομάδες.

Το γεγονός πως οι Ουκρανοί τα κατάφεραν με μόνον δύο ξένους στη σύνθεση τους, απέναντι στην Φενέρ, δίνει έναν ακόμα πιο επικό χαρακτήρα στην επιτυχία τους ν’ αποκλείσουν τους Τούρκους. Σε μία αναμέτρηση που χρειάστηκε 120 λεπτά, για να κρίνει το νικητή μετά το 0-0 στο πρώτο παιχνίδι και το 1-1 στην κανονική διάρκεια του αγώνα, που βρήκε τους Τούρκους ν’ αγωνίζονται με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω της αποβολής του Γιουκτσέκ και τρία λεπτά αργότερα, η ομάδα του Κιέβου, βρήκε το γκολ με τον Μπουγιάλσκι και παρά την ψυχρολουσία να δεχτούν το γκολ της ισοφάρισης στο 89’, με το τέρμα του Καραβάεφ, πήραν την πρόκριση στο 114’. Από την άλλη μεριά η Στουρμ πέφτει στη μάχη για τον τρίτο προκριματικό γύρο, προερχόμενη από μια πολύ σημαντική νίκη, με 2-1 απέναντι στην Σάλτσμπουργκ με πρωταγωνιστή τον 19χρονο στράικερ, Ράσμους Χόιλουντ που σημείωσε και τα δύο γκολ. Οι Αυστριακοί μπορούν ν’ απειλήσουν την Ντιναμό και βλέπουμε πως η αναμέτρηση θα έχει σκορ και από τις δύο ομάδες με το 1.85 στο G/G ν’ αποτελεί μια καλή επιλογή.

Μια άλλη αναμέτρηση που θεωρούμε πάντως ότι δεν θ’ ανέβει πάρα πολύ στα γκολ, είναι εκείνη ανάμεσα στην Μακάμπι Χάιφα και τον Απόλλωνα Λεμεσού. Η ισραηλινή ομάδα μετά την θριαμβευτική πρόκριση στο Φάληρο απέναντι στον Ολυμπιακό, θέλει να ξεπεράσει και το εμπόδιο του Απόλλωνα Λεμεσού. Oι παίκτες και η τεχνική ηγεσία της Μακάμπι, δείχνουν προσγειωμένοι και δεν θέλουν να δείξουν πως έχουν πάρει αέρα μετά τον αποκλεισμό του πρωταθλητή Ελλάδος. Μάλιστα, στη Συνέντευξη Τύπου ο αρχηγός των Ισραηλινών, Νέτα Λαβί επισήμανε πως «δεν έχουμε δει τον Απόλλωνα να παίζει ακόμα, αλλά ξέρουμε πως είναι μια ομάδα που κάνει δύσκολη τη ζωή του αντιπάλου και πρεσάρει πολύ». Το ματς κατά την άποψή μου, θα κριθεί στα 2-3 γκολ, που στην Stoiximan, πληρώνει το διόλου ευκαταφρόνητο 1.95.

Την δυάδα αυτή θα συνοδεύσουμε με ένα ακόμα ματς από το Conference League, με τα πολλά γκολ στην αναμέτρηση της Βόλφσμπεργκερ από την Αυστρία, με την Γκζίρα από την Μάλτα. Ωστόσο θα δώσουμε ένα προβάδισμα στους Αυστριακούς για άσο σε συνδυασμό με Over 2.5 που πληρώνει στο 1.72 και θα κάνουμε αυτή την επιλογή, για την συγκεκριμένη συνάντηση.

Οι προτάσεις μου

Ντιναμό Κιέβου - Στουρμ Γκρατς (21:00) ➡ G/G 1.85
Mακάμπι Χάιφα - Απόλλων Λεμεσού (20:00) ➡ 2-3 γκολ 1.95
Βόλφσμπεργκερ - Γκζίρα (20:30) ➡ 1 & Over 2.5 1.72

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet