PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow TIPSTERS breadcrumbs arrow ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ, ΣΕ ΣΥΓΧΥΣΗ Η ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Πίστη στην ΑΕΚ Λάρνακας, σε σύγχυση η Παρτιζάν

Κώστας Μιαούλης
Κώστας Μιαούλης
04 Αυγούστου 2022 - 10:28
04/08/2022 - 10:28
Κώστας Μιαούλης on facebook
Κώστας Μιαούλης on instagram
nic_2093.jpg

Πάμε στα σημερινά παιχνίδια, με τις ελληνικές ομάδες να πέφτουν στη μάχη, ο Ολυμπιακός για το Europa League, ενώ ο ΠΑΟ με τον Άρη για το Conference League. Πριν δώσω τα αποψινά προγνωστικά μου, θέλω να σταθώ σε ορισμένες παραμέτρους που με οδηγούν στο να μην ποντάρω σήμερα, στις ελληνικές ομάδες και εξηγούμαι. Η αλλαγή προπονητή στους «ερυθρόλευκους» με αποτρέπει από το να πάω σε κάποιο σημείο, μιας και με τον Κορμπεράν, κανείς δεν μπορεί να ξέρει πώς θα παρουσιαστεί ο πρωταθλητής Ελλάδος. Βέβαια το βέβαιο είναι πως αυτή η στιγμή ο Ολυμπιακός, διανύει μια περίοδο, αν όχι κρίσης, ένα διάστημα που έχει τις αναζητήσεις του.

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στην Πράγα, με έναν σημαντικό απόντα. Ο Μπαρτ Σένκεφελντ έμεινε εκτός αποστολής, πράγμα που σημαίνει πως κανένας από τους δύο πυλώνες του, την προηγούμενη σεζόν στην άμυνα, δεν θα είναι παρών στην αναμέτρηση. Αυτό δυσκολεύει πάρα πολύ το έργο του «τριφυλλιού», απέναντι σε μια επικίνδυνη ομάδα. Θα έλεγε κανείς πως αυτή η απώλεια, θα οδηγούσε κάποιον να πάει στον άσο, αλλά δεν μου βγαίνει, για έναν ακόμα λόγο. Οι «πράσινοι» επιστρέφουν μετά από καιρό στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αυτά τα ματς, πολλές φορές είναι παράξενα. Όσο για τον Άρη, εκεί πιθανόν να έχουμε μια πιο ασφαλή εικόνα, πλην όμως, τα ματς με την Γκόμελ, για μένα δεν αποτελούν ασφαλές κριτήριο. Συμπερασματικά, αφήνω, κάποια προγνωστικά, για την επόμενη εβδομάδα, γύρω από τα ματς των ελληνικών ομάδων.

Η ομάδα της Παρτιζάν, βρίσκεται σε κρίση σε κάθε περίπτωση και αυτή είναι μια χρυσή ευκαιρία για την ΑΕΚ Λάρνακας να πάρει τη νίκη σε αυτή την αναμέτρηση. Νέος προπονητής (Στόλιτσα), κακή εκκίνηση στο πρωτάθλημα και οπαδοί στα κάγκελα να απαιτούν, αλλαγή διοίκησης, ενώ παραιτήθηκε και ο τεχνικός διευθυντής, Ίβιτσα Ίλιεφ. Η ΑΕΚ βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό ρυθμό και εδώ θα ρισκάρουμε στον άσο, με το 3.00 να αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή.

Άλλη μια επιλογή που πιστεύουμε πως θα έχει γκολ, είναι η αναμέτρηση της Κουόπιο με την Γιουνγκ Μπόις. Οι Φινλανδοί στην προηγούμενη φάση είχαν δύο πολύ ανοικτά παιχνίδια με τους Μολδαβούς της Μιλσάμι. Σίγουρα οι Ελβετοί είναι ένας πολύ πιο ισχυρός αντίπαλος και σίγουρα η ομάδα που έχει το προβάδισμα για την πρόκριση από αυτό το ζευγάρι, ωστόσο λόγω ρυθμού, θεωρούμε πως θα είναι ένα ματς ανοικτό από την πλευρά των γηπεδούχων που θα βρουν σκορ. Το G/G και πάνω από 2.5 γκολ, το βρίσκουμε στο διόλου αμελητέο (το αντίθετο θα λέγαμε μάλιστα) 2.25 και νομίζω πως αποτελεί μια καλή επιλογή σε μια γερή δυάδα με απόδοση άνω του 7.

Οι προτάσεις μου

ΑΕΚ Λάρνακας - Παρτιζάν (19:00) ➡ 1 3.00
Κουόπιο - Γιουνγκ Μπόις (19:00) ➡ G/G & Over 2.5 2.25

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet