PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow TIPSTERS breadcrumbs arrow ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΑΡΗ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ

Ρίσκο με Άρη να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα

Κώστας Μιαούλης
Κώστας Μιαούλης
11 Αυγούστου 2022 - 10:19
11/08/2022 - 10:19
Κώστας Μιαούλης on facebook
Κώστας Μιαούλης on instagram
aris11.png

Το ελληνικό ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή, μοιάζει με τον πυγμάχο που βρίσκεται στα σκοινιά και είναι έτοιμος να καταρρεύσει. Αρέσει ή όχι αυτή είναι η πραγματικότητα και όσοι με γνωρίζουν καλά, ξέρουν πως στην κριτική μου, δεν κάνω ποτέ εκπτώσεις. Οι δικαιολογίες περί καλοκαιριού, ως λόγος που δεν ξεκινάει εγκαίρως το πρωτάθλημα, είναι τουλάχιστον ανεδαφικές, μιας και ζέστη έχει και σε πολλές χώρες πλέον στην Ευρώπη αυτή την εποχή, με ιδιαίτερα ασυνήθιστες συνθήκες, για τις χώρες, όμως όλοι αρχίζουν εγκαίρως. Εδώ μιλάμε για ένα πρωτάθλημα, που αυτή τη στιγμή, δεν γνωρίζουμε αν θα ξεκινήσει σε δέκα μέρες, λόγω των γνωστών προβλημάτων που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά των ομάδων και τα χρήματα από το στοίχημα και το γεγονός πως δεν θα μπουν αυτά πριν από το νέο έτος.

Πέρα απ’ αυτό οι ομάδες, παρά τις μεταγραφές παρουσιάστηκαν απροετοίμαστες και αν για τον Παναθηναϊκό, οι απώλειες λόγω ιώσεων στο πρώτο ματς σίγουρα κόστισαν. Από εκεί και πέρα στον Άρη έχω την εντύπωση πως υπήρξε μια υπεροψία πως με κάποιον τρόπο στο πρώτο ματς θα έπαιρναν ένα καλό αποτέλεσμα. Στον δε Ολυμπιακό, ήταν αδύνατο μετά τον αποκλεισμό, με τον τρόπο που ήρθε από την Μακάμπι Χάιφα στα προκριματικά του Champions League, να έχει συνέλθει μέσα σε μια εβδομάδα.

Για τον Άρη θεωρώ πως το έργο του θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, μιας και έβγαλε και αμυντικές αδυναμίες, ωστόσο επιθετικά στην έδρα του, μπορεί να βρει πιο εύκολα το γκολ. Θα ήταν ρίσκο να πάμε σε σημείο σε όλα τα ματς των ελληνικών, όπως γενικά είμαι εναντίον των σημείων στους επαναληπτικούς όταν θεωρώ πως πρόκειται για αρκετά ισορροπημένα ζευγάρια, ειδικά όταν ο γηπεδούχος είναι εκείνος που κυνηγά. Παράδειγμα το χθεσινό ματς της Γκιμαράες, όπου προηγήθηκε από νωρίς, το ματς έμεινε στο 1-0 και στο φινάλε, ακόμα και ο τερματοφύλακας είχε βγει στην περιοχή της Χάιντουκ. Όσοι είχαν επιλέξει τον άσο, αποδείχτηκε ότι διάβασαν σωστά το ματς, θα αρκούσε όμως μια φάση στο φινάλε, για να χαλάσει το σημείο, αν για παράδειγμα τραβήξει κάποιος ένα σουτ στο άδειο τέρμα και ισοφαρίσει για την ομάδα που ακόμα και με ήττα 1-0, παίρνει την πρόκριση.

Θεωρώ πως σε αυτά τα ματς, όποιος παίζει σημείο, για ομάδα που καλείται ν΄ανατρέψει σκορ με δύο γκολ διαφορά και πάνω, είναι σαν να παίζει με μειωμένες πιθανότητες εναντίον του, γιατί πολύ απλά το ματς μπορεί να βγαίνει ως το 85’ ή το 90’ και η πίεση όμως για να έρθει το γκολ που θα στείλει το ματς στην παράταση, γυρνάει σε βάρος της ομάδας που προηγείται. Αμυντικά η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν με έπεισε στο πρώτο ματς και θεωρώ πως είναι μια ομάδα που αν πιεστεί, όπως θα συμβεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σήμερα, λογικά, θα έχει θέματα. Δεν μπορώ όμως να ποντάρω σε σημείο υπέρ του μιας και θεωρώ μεγάλο το ρίσκο, για τους λόγους που εξήγησα παραπάνω. Θα επιλέξω ένα και μόνο σημείο από το ματς του Άρη και είναι το να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα. Για τους λάτρεις των ειδικών στοιχημάτων, θα έλεγα πως αποτελεί εξαιρετική περίπτωση για anytime ο Πάλμα που συνηθίζει να κάνει ένα βήμα μπροστά, όταν οι συνθήκες το απαιτούν, στα δύσκολα ματς για τον Άρη.

Οι προτάσεις μου

Άρης - Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:00) ➡ Άρης να σκοράρει και στα 2 ημίχρονα 3.50

Λουίς Πάλμα να σκοράρει ➡ 3.55

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet