MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow «ΠΕΡΑΣΕ» (0-2) ΜΕ ΓΚΑΡΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ Η ΑΕΚ

«Πέρασε» (0-2) με Γκαρσία από το Αγρίνιο η ΑΕΚ

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι η ομάδα του Αλμέιδα ήταν καλύτερη και πήρε δίκαια τους τρεις βαθμούς, επικρατώντας με 2-0 επί του Παναιτωλικού, με γκολ των Γκαρσία (48΄) και Μουκουντί (75΄), που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο ντεμπούτο του.

 

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι η ομάδα του Αλμέιδα ήταν καλύτερη και πήρε δίκαια τους τρεις βαθμούς, επικρατώντας με 2-0 επί του Παναιτωλικού, με γκολ των Γκαρσία (48΄) και Μουκουντί (75΄), που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο ντεμπούτο του.

 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
17 Σεπτεμβρίου 2022 - 22:24
17/09/2022 - 22:24
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
GARCIA.jpg

Η νίκη ήταν το μοναδικό αποδεκτό αποτέλεσμα για την ΑΕΚ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και τα κατάφερε. Η ομάδα του Αλμέιδα επικράτησε με 2-0 στο Αγρίνιο, βγάζοντας, αντίδραση μετά την ήττα της στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.  Ο Λιβάϊ Γκαρσία ήταν αυτός που έλυσε στο 48΄ τον «γόρδιο δεσμό» μπροστά στην εστία του Παναιτωλικού, ενώ ο νεοαποκτηθείς Μουκουντί διαμόρφωσε στο 75΄ το τελικό σκορ.

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός, μάλιστα, που πέρασε στο παιχνίδι σαν αναγκαστική αλλαγή εξαιτίας του τραυματισμού του Τζαβέλλα, κέρδισε τις εντυπώσεις με την εμφάνιση του. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο πρώτο μισάωρο του αγώνα, δεν κατάφερε, όμως, να σκοράρει. Στη συνέχεια το παιχνίδι πήγε στα νευρά και τα σκληρά μαρκαρίσματα, με αποκορύφωμα την ένταση που δημιουργήθηκε στο 43΄  ανάμεσα στους ανθρώπους των δυο ομάδων. Στο 48΄ ο Γκαρσία ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με γκολάρα. Ο Καρέλης απέτυχε στο 57΄ να ισοφαρίσει χάνοντας τεράστια ευκαιρία και στο 75΄ ο Μουκουντί «καθάρισε» το ματς για την ομάδα του.

Παναιτωλικός: Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν (81′ Μόρτενσον), Ντουάρτε (60′ Κολοβός), Ντίας, Σενγκέλια (74′ Φλόρες), Καρέλης (81′ Πέδρο), Νταγκό (60′ Μόρσεϊ).

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα (74′ Μάνταλος), Βίντα, Τζαβέλλας (46′ Μουκουντί), Χατζισαφί (65′ Μοχαμαντί), Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Γκαρσία, Αραούχο, Ελίασον (65′ Άμραμπατ).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet