ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ Η... ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Δεν αρκεί στο Βέλγιο η... απλή νίκη μέσα στο Άμστερνταμ

Η «τεσσάρα» από την Ολλανδία στην πρεμιέρα των ομίλων του Nations League πόνεσε παραπάνω από ότι θα μπορούσαν να φανταστούν στο Βέλγιο, καθώς σήμερα οι «κόκκινοι διάβολοι» του Μαρτίνεθ ψάχνουν νίκη με τρία γκολ διαφορά για να είναι αυτοί που θα πάρουν την πρώτη θέση. 

Η «τεσσάρα» από την Ολλανδία στην πρεμιέρα των ομίλων του Nations League πόνεσε παραπάνω από ότι θα μπορούσαν να φανταστούν στο Βέλγιο, καθώς σήμερα οι «κόκκινοι διάβολοι» του Μαρτίνεθ ψάχνουν νίκη με τρία γκολ διαφορά για να είναι αυτοί που θα πάρουν την πρώτη θέση. 

25/09/2022 - 14:26
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
123.jpg

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής, όπως είναι εύκολο να καταλάβει κανείς. Η Ολλανδία του Φαν Χάαλ βρίσκεται στην κορυφή του τέταρτου ομίλου της League A με 13 βαθμούς (4 νίκες, 1 ισοπαλία) ενώ το Βέλγιο ακολουθεί με τρεις λιγότερους στην δεύτερη θέση (3 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα).

Το σύνολο του Μαρτίνεθ «πληρώνει» σίγουρα και την εκτός έδρας απώλεια βαθμών με την Ουαλία, καθώς στην τρίτη αγωνιστική των ομίλων στις 11/6 οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 1-1. Το γκολ για τους γηπεδούχους είχε έρθει στο 86' από τον Μπρέναν Τζόνσον της Νότιγχαμ Φόρεστ, που είχε περάσει ως αλλαγή στο 73' αντί του Γκάρεθ Μπέιλ. 

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι προφανές πως αν οι Βέλγοι είχαν φύγει με το διπλό από το «Cardiff City Stadium», σήμερα θα κάναμε άλλη κουβέντα. Με το «αν» όμως δεν γράφεται η ιστορία και ο Κέβιν Ντε Μπρούιν με την παρέα του καλούνται να κάνουν μία τεράστια νίκη, έτσι ώστε να πάρουν το εισιτήριο για την τελική φάση του Nations League. To έργο τους, όπως θα δείτε και παρακάτω, κάθε άλλο παρά εύκολο μπορεί να θεωρηθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ 

Οι γηπεδούχοι, παρά τις απουσίες των Φρένκι ντε Γιονγκ και Ντεπάι, παίζουν ως το φαβορί για τη νίκη στο 2.47 ενώ η απόδοση των Βέλγων αγγίζει τον τριπλασιασμό στο 2.99. Η αναμέτρηση έχει οριστεί για τις 21:45, με τον Άντονι Τέιλορ να είναι ο διαιτητής του αγώνα. Την τηλεοπτική κάλυψη του ντέρμπι έχει αναλάβει το κανάλι του Novasports 2 HD.

Δείτε στον πίνακα παρακάτω τις κορυφαίες ειδικές αγορές που παίζουν:

Σημείο Απόδοση
G/G και Over 2.5
Super Ενισχυμένη Απόδοση*
2.40

Over 1.5 γκολ 1ο Ημίχρονο
Ενισχυμένη Απόδοση*

2.65
Να σκοράρει Μπέρχβαϊν 2.62

Ντε Μπρούιν να σκοράρει και να κερδίσει η ομάδα

5.50
Καταλογισμός πέναλτι 2.90

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet