COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 breadcrumbs arrow ΑΓΓΛΙΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022: ΡΟΣΤΕΡ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Αγγλία Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Πρόγραμμα, Αποδόσεις και Προγνωστικά

Η εθνική Αγγλίας του ρέκορντμαν Χάρι Κέιν στοχεύει στο δεύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο της ιστορίας, θέλοντας να «σπάσει» την κατάρα που την καταδιώκει τα τελευταία 55 χρόνια.

Η εθνική Αγγλίας του ρέκορντμαν Χάρι Κέιν στοχεύει στο δεύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο της ιστορίας, θέλοντας να «σπάσει» την κατάρα που την καταδιώκει τα τελευταία 55 χρόνια.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
06 Δεκεμβρίου 2022 - 10:00
06/12/2022 - 10:00
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Mundial-SentraGoal-landing-page-Eikastiko-me-photos-1200-x-600-England.jpg

Χωρίς διάκριση από το 1966 (κατάκτηση Μουντιάλ) και μετά, η Αγγλία παλεύει να βρεθεί ξανά στην κορυφή του ποδοσφαιρικού στερεώματος. Το ρόστερ που διαθέτει είναι κάτι παραπάνω από ικανό να το πετύχει, αν τα «Τρία Λιοντάρια» καταφέρουν να αφήσουν στην άκρη την ανεξήγητη κατάρα που τα ακολουθεί.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόγραμμα Αγγλία Μουντιάλ

Είχε εύκολο έργο στη φάση ομίλων και τερμάτισε στην πρώτη θέση. Στους «16» νίκησε με 3-0 τη Σενεγάλη και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία (10/12).

Αγώνας Σκορ Γήπεδο & Πόλη
Αγγλία - Ιράν 6-2

Εθνικό Στάδιο Καλίφα, Αλ Ραϊάν

Αγγλία - ΗΠΑ 0-0

Στάδιο Αλ Μπάιτ, Αλ Κορ

Ουαλία - Αγγλία 0-3 Στάδιο Αχμέντ Μπιν Αλί, Αλ Ραϊάν
Αγγλία - Σενεγάλη 3-0 «Al Bayt», Αλ Κορ
Αγγλία - Γαλλία 10/12, 21:00 «Al Bayt», Αλ Κορ

Αγγλία Αποδόσεις Μουντιάλ

Στον παρακάτω πίνακα προσφέρονται οι βασικές αγορές για τη συνέχεια των «τριών λιονταριών» στη διοργάνωση. Μάλιστα, σύμφωνα με τη νόμιμη στοιχηματική εταιρία, Pamestoixima, η Αγγλία δίνεται ως 5ο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Αγορά Απόδοση
Να φτάσει στα ημιτελικά 2.05
Να φτάσει στον τελικό 3.25
Νικήτρια 7.50
Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αγγλία Ρόστερ Μουντιάλ

Κορυφαίος των Άγγλων και σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ο Χάρι Κέιν. Μπορεί ο πρώτος σκόρερ του Μουντιάλ της Ρωσίας να μην έχει την ίδια έφεση στο σκοράρισμα όπως τότε (1 γκολ σε 4 ματς), όμως με τις τρεις ασίστ θέλει να «πάρει από το χέρι» την ομάδα του και να την οδηγήσει σε μια διάκριση. Πρώτοι σκόρερ για τα «τρία λιοντάρια» σε αυτό το τουρνουά είναι οι Ράσφορντ και Σάκα, με 3 τέρματα έκαστος. Επιπλέον, εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποιεί και ο 19χρονος, Τζουντ Μπέλιγχαμ, ανεβάζοντας κατακόρυφα τις μετοχές του στην ευρωπαϊκή αγορά.

Παίκτης (Θέση, ηλικία) Συμ. / Γκολ Ομάδα
Νικ Πόουπ (Τ, 30) 10/0 Νιούκαστλ
Άαρον Ραμστντεϊλ (Τ, 24) 3/0 Άρσεναλ
Τζόρνταν Πίκφορντ (Τ, 28) 45/0 Έβερτον
Κάιλ Γουόκερ (Α, 32) 70/0 Μάντσεστερ Σίτι
Έρικ Ντάιερ (Α, 28) 47/3 Τότεναμ
Χάρι Μαγκουάιρ (Α, 29) 48/7 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Κίεραν Τρίπιερ (Α, 32) 37/1 Νιούκαστλ
Λουκ Σο (Α, 27) 23/3 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ (Α, 24) 17/1 Λίβερπουλ
Τζον Στόουνς (Α, 28) 59/3 Μάντσεστερ Σίτι
Κόνορ Κόαντι (Α, 29) 10/1 Έβερτον
Ντέκλαν Ράις (Μ, 23 37/2 Γουέστ Χαμ
Κάλβιν Φίλιπς (Μ, 26) 23/0 Μάντσεστερ Σίτι
Τζουντ Μπέλινγχαμ (Μ, 19) 17/0 Μπορούσια Ντόρτμουντ
Τζόρνταν Χέντερσον (Μ, 32) 70/2 Λίβερπουλ
Μέισον Μάουντ (Μ, 23) 32/5 Τσέλσι
Τζέιμς Μάντισον (Μ,25) 1/0 Λέστερ
Κόνορ Γκάκλαχερ (Μ, 22) 4/0 Τσέλσι
Χάρι Κέιν (Ε, 29) 75/51 Τότεναμ
Ραχίμ Στέρλινγκ (Ε, 27) 79/19 Τσέλσι
Φιλ Φόντεν (Ε, 22) 18/3 Μάντσεστερ Σίτι
Μπουκαγιό Σακά (Ε, 21) 20/4 Άρσεναλ
Τζακ Γκρίλις (Ε, 27) 24/1 Μάντσεστερ Σίτι
Μάρκους Ράσφορντ (Ε, 25) 46/12 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Κάλουμ Γουίλσον (Ε, 30) 4/1 Νιούκαστλ

Δίχως να «ιδρώσει» στα προκριματικά πήρε την πρωτιά στον 7ο όμιλο. Οι υπόλοιποι στο γκρουπ ήταν οι Πολωνία, Αλβανία, Ουγγαρία, Ανδόρα και το Σαν Μαρίνο. Αήττητη σε δέκα παιχνίδια (8-2-0), είχε παθητικό μόλις έξι τέρματα (39-6).

 Αν μη τι άλλο, τα τελευταία χρόνια έχει βελτιωθεί. Τερμάτισε τέταρτη στο Π.Κ. της Ρωσίας (2018), έχοντας ισοφαρίσει την καλύτερη επίδοση από την εποχή Ρόμπσον στην Ιταλία (1990). Τέλος, έχασε το πρόσφατο «Euro» στα πέναλτι από την Ιταλία.

Στα πρόσφατα «επίσημα φιλικά» στο Nations League, στα οποία δεν τα πήγε καλά, φάνηκε η έλλειψη στη φαντασία, αλλά και στη δημιουργικότητα της ομάδας. Σκορ έρχεται μονόπλευρα από τον Κέιν, ενώ στο χώρο του κέντρου λείπει ο παίκτης που με την έμπνευσή του θα «ξεκλειδώσει» τις άμυνες. 

«Ευχή και κατάρα» το γεγονός πως δεν υπάρχει η πρώτη, η «καλή» ενδεκάδα, καθώς πολλοί παίκτες ερίζουν για αρκετές θέσεις (βλέπετε τερματοφύλακας). Από τη μία αυτό μαρτυρά πληθώρα επιλογών, από την άλλη στα δύσκολα, πιθανότατα να δημιουργηθεί μπέρδεμα -και σίγουρα διχογνωμίες-  για τους «top 11». Ειδικά στα δεξιά, υπάρχει μια απερίγραπτη υπεροπλία από φουλ μπακ, οι οποίοι μπορούν να διαλύσουν πολλές άμυνες. 

Πιθανότατα σύμμαχος η χειμερινή περίοδος διεξαγωγής του Μουντιάλ. Με την Premier League να βρίσκεται σε φουλ ρυθμό και τους διεθνείς σε φόρμα, σε αντίθεση με το καλοκαίρι που έχουν στις «πλάτες» τους μια κοπιαστική και γεμάτη βρετανική σεζόν.

Κλείνοντας, δεν γίνεται να μην γίνει αναφορά στην ηττοπάθεια (κοινώς, losers) στα μεγάλα γεγονότα  η οποία την διακατέχει σε αυτά ραντεβού. Πολυπαραγοντικό το γεγονός. Αυτό μας δίνει το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας. Αν καταφέρουν οι Άγγλοι να αποτινάξουν από πάνω τους τη στάμπα των «losers», τότε έχουν όλα τα φόντα να πάνε ψηλά.

Στατιστικά
  • Μία φορά έφτασε σε τελικό, τον οποίο και κέρδισε, στη δική της διοργάνωση το 1966.
  • Πρώτος σκόρερ της εθνικής Αγγλίας σε Μουντιάλ ο Γκάρι Λίνεκερ με 10 γκολ (1986, 1990). Ακολουθεί ο Χάρι Κέιν με 6, ο οποίος... γλυκοκοιτάζει αυτή την κορυφή.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ είναι ο πρώτος τεχνικός μετά τον Σερ Μπόμπι Ρόμπσον, τον οποίο έχει εμπιστευτεί η Ομοσπονδία για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.  Ανέλαβε το 2016 - μετά την «περιπέτεια» με τον «Big Sam» Άλαρνταϊς» - και τείνει να «μονιμοποιηθεί» στον πάγκο. Στόχος να γράψει με «ολόχρυσα» γράμματα το όνομά του, κατακτώντας το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ιδιαίτερη η σχέση που διατηρεί ο Σάουθγκεϊτ με τους παίκτες του, καθώς του αρέσει να προσεγγίζει πιο «δημοκρατικά» το σύνολο, δίνοντας λόγο και ελευθερίες στους παίκτες του. Έτσι θα κερδίσει την εμπιστοσύνη τους, ενώ, παράλληλα, θα αναπτύξει το αίσθημα ευθύνης προς το σύνολο. Τέλος, αρέσκεται στο να παρατάσσει την ομάδα του με 3-4-3, καθώς και τις παραλλαγές του. 

Του λείπουν μόλις δύο γκολ για να φτάσει τον Ρούνεϊ και τρία για να τον περάσει, ώστε να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Αγγλίας. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο o Χάρι Κέιν θα τα καταφέρει.  Κυκλοφορεί το στοίχημα με τον άσο της Τότεναμ να πετυχαίνει 4 έως 6 γκολ με 4.33.

Ο ίδιος μάλιστα αναμένεται να πάρει και την ευθύνη στα πέναλτι, σε αντίθεση με τα στημένα που μπορούν να εκτελεστούν από Πράους και Άρνολντ. Μειονέκτημα για τους Άγγλους το ψηλό παιχνίδι, καθώς δεν υπάρχει για παράδειγμα ένας Τζον Τέρι να κυριαρχούσε στους αιθέρες. 

Εκτελέσεις Πέναλτι Κέιν / Ράσφορντ
Εκτελέσεις Φάουλ Τζέιμς Γουόρντ Πράους / Αλεξάντερ Αρνολτ
Σκόρερ Χάρι Κέιν
Ψηλό Παιχνίδι Χάρι Κέιν
Κάρτες Ντέκλαν Ράις

*Οι προτάσεις δόθηκαν πριν από την έναρξη της διοργάνωσης.

Αγγλία Πιθανή Ενδεκάδα

Γρίφος η ενδεκάδα, με πολλά ονόματα να παίζουν για πολλές θέσεις. Νεαροί φορμαρισμένοι και «τοτέμ» που δεν βγαίνουν κάνουν την κατάσταση δυσκολότερη. Ειδικά όταν επιστρέψουν και οι αμφίβολοι, το πράγμα θα μπλέξει. 

(3-4-2-1): Πίκφορντ –Σο, Μαγκουάιερ, Στόουνς (Γουόλκερ) - Τρίπιερ,  Μπέλιγχαμ, Ντέκλαν Ράις, Σακά (Γκρίλις) -  Φόντεν, Στέρλινγκ - Κέιν.

Το να φτάσει στον τελικό πληρώνει 3.75. Εκεί, -αν με το καλό πάει- διόλου απίθανο να βρει απέναντί της την Αργεντινή στην τελευταία παράσταση του Μέσι. Αξίζει το ρίσκο στο 16.00 ώστε να ζευγαρώσουν στον τελικό. Τέλος, ο Κέιν δεν θέλει μόνο την κορυφή της λίστας των σκόρερ της Αγγλίας, αλλά αυτή του κόσμου. Στο 13.00 o «Hurrikane» να βγει πρώτος σκόρερ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. 

Αγορά Απόδοση
Νικήτρια 9.00
Κέιν Πρώτος Σκόρερ Διοργάνωσης 13.00
Ζευγάρι τελικού Αργεντινή - Αγγλία 16.00

*Οι προτάσεις δόθηκαν πριν από την έναρξη της διοργάνωσης.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet