PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 breadcrumbs arrow ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022: ΡΟΣΤΕΡ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Βραζιλία Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Πρόγραμμα, Αποδόσεις και Προγνωστικά

Το μεγάλο φαβορί για την κούπα έμεινε εκτός συνέχειας στα προημιτελικά από την Κροατία, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στη «ρώσικη ρουλέτα». 

Το μεγάλο φαβορί για την κούπα έμεινε εκτός συνέχειας στα προημιτελικά από την Κροατία, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στη «ρώσικη ρουλέτα». 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
10 Δεκεμβρίου 2022 - 02:50
10/12/2022 - 02:50
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Mundial-SentraGoal-landing-page-Eikastiko-me-photos-1200-x-600-Brazilia.jpg

Ένα από τα μεγαλύτερα, αν όχι το μεγαλύτερο, όνομα στο χώρο του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου είναι Εθνική ομάδα της Βραζιλίας. Μιλάμε για μια χώρα που έχει κατακτήσει 5 Παγκόσμιους τίτλους, διατηρώντας παράλληλα μια τεράστια «δεξαμενή» παικτών.

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόγραμμα Βραζιλία Μουντιάλ

Πέρασε εύκολα στα προημιτελικά, επικρατώντας της Νότιας Κορέας με 4-1. Με την Κροατία δεν τα κατάφερε όμως στους «8» καθώς είδε το ματς να οδηγείται στη διαδικασία των πέναλτι, όπου και αποκλείστηκε από τα γήπεδα του Κατάρ. 

Αγώνας Σκορ Γήπεδο & Πόλη
Βραζιλία - Σερβία 2-0 «Lusail Iconic Stadium», Λουσαΐλ
Βραζιλία - Ελβετία 1-0 «Stadium 974», Ντόχα
Καμερούν - Βραζιλία 1-0 «Lusail Iconic Stadium», Λουσαΐλ
Βραζιλία - Ν. Κορέα 4-1 «Stadium 974», Ντόχα
Κροατία - Βραζιλία 0-0 (4-2 πέν) «Education City Stadium», Αλ Ραγιάν

Βραζιλία Ρόστερ Μουντιάλ

Πρώτος σκόρερ της Βραζιλίας στο τουρνουά ήταν ο Ριτσάρλισον με 3 τέρματα, ενώ πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησε και ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους, με 1 γκολ και 2 ασίστ.

Ο κόουτς Τίτε κάλεσε στο 26μελές ρόστερ του και τον 39χρονο «θρύλο» Ντάνι Άλβες, ο οποίος έγινε ο γηραιότερος παίκτης της ομάδας στην ιστορία των Μουντιάλ.

Παίκτης (Θέση, ηλικία) Συμ. / Γκολ Ομάδα
Άλισον Μπέκερ (Τ, 30) 57/0 Λίβερπουλ
Ουέβερτον (Τ, 34) 8/0 Παλμέιρας
Έντερσον (Τ, 29) 18/0 Μάντσεστερ Σίτι
Ντανίλο (Α, 31) 46/1 Τσέλσι
Μαρκίνιος (Α, 28) 71/5 Παρί Σεν Ζερμέν
Άλεξ Τέλες (Α, 29) 8/0 Σεβίλλη
Τιάγκο Σίλβα (Α, 38) 109/7

Τσέλσι

Έντερ Μιλιτάο (Α, 24) 23/1 Ρεάλ Μαδρίτης
Ντάνι Άλβες (Α, 39) 124/8 Πούμας
Μπρέμερ (Α, 25) 1/0 Γιουβέντους
Άλεξ Τέλες (Α, 29) 8/0 Σεβίλλη
Λούκας Πακετά (Μ, 25) 35/7 Γουέστ Χαμ
Κασεμίρο (Μ, 30) 65/5 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Φαμπίνιο (Μ, 29) 28/0 Λίβερπουλ
Μπρούνο Γκιμαράες (Μ, 24) 8/1 Νιούκαστλ
Φρεντ (Μ, 29) 28/0 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Έβερτον Ριμπέιρο (Μ, 33) 21/3 Φλαμένγκο
Ριτσάρλισον (Ε, 25) 38/17 Τότεναμ
Νεϊμάρ (Ε, 30) 121/75 Παρί Σεν Ζερμέν
Άντονι (Ε, 22) 11/2 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ραφίνια (Ε, 25) 11/5 Μπαρτσελόνα
Βινίσιους Τζούνιορ (Ε, 22) 16/1 Ρεάλ Μαδρίτης
Γκάμπριελ Ζεσούς (Ε, 25) 56/19 Άρσεναλ
Πέδρο (Ε, 25) 2/1 Φλαμένγκο
Γκάμπριελ Μαρτινέλι (Ε, 26) 3/0 Άρσεναλ
Ροντρίγκο (Ε, 21) 5/1 Ρεάλ Μαδρίτης

Με τη συμμετοχή των 10 κορυφαίων ομάδων της Λατινικής Αμερικής σε έναν προκριματικό όμιλο με 18 παιχνίδια, η Βραζιλία είχε πολύ εύκολο έργο να πάρει το εισιτήριο για το Κατάρ, καθώς περνούν απευθείας οι 4 πρώτες και η 5η παίζει διπλό μπαράζ με ομάδα από Ωκεανία και Ασία. Η «σελεσάο», μάλιστα, τερμάτισε στην κορυφή αήττητη.

Το σημείο στο οποίο θα προσπαθήσουν οι αντίπαλοι της Βραζιλίας να «χτυπήσουν» σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι η άμυνά της. Δύσκολα μπορεί να βρει κάποιος Βραζιλιάνο να μη «μιλάει» στο τόπι, όμως είναι αλήθεια πως αυτή τη περίοδο δεν έχουν και τους πιο γρήγορους αμυντικούς. 

Από την άλλη, βέβαια, στη «σελεσάο» είναι θιασώτες του δόγματος «η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση». Με το ταλέντο να «ξεχειλίζει», στη μέρα τους οι Βραζιλιάνοι μπορούν να κάνουν… σμπαράλια οποιαδήποτε ομάδα βρουν απέναντί τους. 

Τέλος, είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως μεγάλο ρόλο θα παίξει και το ηθικό των παικτών του Τίτε, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που επηρεάζονται πχ από ένα γκολ εις βάρος τους.

Στατιστικά
  • Η Βραζιλία είναι η μοναδική ομάδα στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων που έχει αγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις από την πρώτη, το 1930, μέχρι και φέτος.
  • Θα είναι η τελευταία μεγάλη διοργάνωση που προπονητής της ομάδας θα είναι ο Τίτε, καθώς ο ίδιος έχει αναφέρει πως θα σταματήσει από την Εθνική με το πέρας του Μουντιάλ.
  • Μόλις 2 φορές σε 21 Παγκόσμια Κύπελλα δεν έχει περάσει τη φάση των ομίλων η Βραζιλία. Στην 1η διοργάνωση το 1930 και το ιστορικό 1966 στην Αγγλία, όπου έπαιζε ως πρωταθλήτρια.
  • Μόλις 4 τέρματα χρειάζεται ο Νεϊμάρ για να ξεπεράσει τον θρύλο Πελέ και να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της χώρας, σε όλες τις διοργανώσεις. Σε Μουντιάλ, πάντως, δύσκολα θα «σπάσει» το ρεκόρ του Ρονάλντο, με 15 γκολ (6 έχει ο Νεϊμάρ).

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έξι ολόκληρα χρόνια συμπληρώνει στο πάγκο της «σελεσάο» ο Τίτε. Ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε αμέσως μετά την απόλυση του Ντούνγκα το 2016 και οδήγησε τη Βραζιλία στη κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα το 2019. Στο Μουντιάλ της Ρωσίας, πάντως, παρότι πολύ ανώτερη, ηττήθηκε από το Βέλγιο με 2-1 στα προημιτελικά.

Ο 61χρονος τεχνικός επιλέγει να παίζει επιθετικά, όμως χρησιμοποιεί σχεδόν πάντα δυο «κόφτες», ειδικά όταν βρίσκει απέναντί του δυνατούς αντιπάλους. Το αγαπημένο του σύστημα είναι το 4-2-3-1, όμως δε θα διστάσει να γυρίσει σε 4-4-2, ακόμα και σε 4-3-3, όταν το απαιτεί η περίσταση.

Δύσκολα θα αφήσει κάποιον άλλον ο Νεϊμάρ να αναλάβει τις στημένες φάσεις της ομάδας, μιας και ο ηγέτης της «σελεσάο» είναι εκείνος που οφείλει να πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Αρκετά δυνατοί είναι οι λατινοαμερικάνοι στα φάουλ και τα κόρνερ με το κεντρικό αμυντικό τους δίδυμο, ενώ ο «σκληροτράχηλος» Κασεμίρο στα χαφ είναι πρώτος υποψήφιος για κάρτες. Σημαντική σημείωση για τον Νεϊμάρ και τις κάρτες, καθώς ο άσος της Παρί χάνει ορισμένες φορές τη ψυχραιμία του, ειδικά αν «στραβώνει» το ματς.

Εκτελέσεις Πέναλτι Νεϊμάρ
Εκτελέσεις Φάουλ Νεϊμάρ
Σκόρερ Νεϊμάρ / Ζεσούς
Ασίστ Βινίσιους / Νεϊμάρ
Ψηλό Παιχνίδι Μαρκίνιος / Μιλιτάο
Κάρτες Κασεμίρο / Νεϊμάρ

Βραζιλία Πιθανή Ενδεκάδα

Οι επιλογές του Τίτε είναι αρκετές και είναι σχεδόν βέβαιο πως θα αλλάζει πρόσωπα στο αρχικό σχήμα, ειδικά στη φάση των ομίλων. Προσεγγιστικά, θα μπορούσαμε να καταλήξουμε στο παρακάτω σχήμα: Άλισον - Άλεξ Σάντρο, Μαρκίνιος, Μιλιτάο, Ντανίλο - Φαμπίνιο, Κασεμίρο, Νεϊμάρ (Πακετά) - Βινίσιους, Ζεζούς (Νεϊμαρ / Ριτσάρλισον), Ραφίνια (Άντονι).

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Κριτική
Υπηρεσίες
Betsson
Betsson
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
Ενισχυμένες Αποδόσεις
Bet Builder* και Cash Out*
Υπερσύγχρονο Mobile App
Ενισχυμένες* αποδόσεις, Cash out*, Android App
+10
iOS App, Βig Screen Mobile, Live Chat, Bet builder*, Υποστηρίζει Visa Direct, Mobile Streaming, Live Streaming*, Quick Log In, Aσιατικά, Fast Markets
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet