PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 breadcrumbs arrow ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022: ΡΟΣΤΕΡ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ουρουγουάη Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Πρόγραμμα, Αποδόσεις και Προγνωστικά

Είναι η ομάδα που κατέκτησε το πρώτο Μουντιάλ το μακρινό 1930 και αυτή είναι η 14η φορά που δίνει το «παρών» σε τελική φάση. 

Είναι η ομάδα που κατέκτησε το πρώτο Μουντιάλ το μακρινό 1930 και αυτή είναι η 14η φορά που δίνει το «παρών» σε τελική φάση. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
28 Νοεμβρίου 2022 - 23:55
28/11/2022 - 23:55
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Mundial-SentraGoal-landing-page-Eikastiko-me-photos-1200-x-600-Uruguay.jpg

Τελευταία διοργάνωση για τους θρύλους Καβάνι και Σουάρες, που κλήθηκαν από τον Αλόνσο για την τελική φάση του Μουντιάλ. Απαιτητικός όμιλος με Πορτογαλία, Γκάνα και Νότια Κορέα. Βρήκε ζόρια στα προκριματικά, όμως τερμάτισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και δεν θα μπορούσε να λείψει. 

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όμιλος Ουρουγουάη Μουντιάλ

Αγώνας Σκορ Γήπεδο & Πόλη
Ουρουγουάη – Νότια Κορέα 0-0 «Ετζουκέισον Σίτι»,  Αρ Ραϊάν
Πορτογαλία – Ουρουγουάη 2-0 «Λουσαΐλ Αϊκόνικ», Λουσαΐλ 
Γκάνα – Ουρουγουάη 0-2 «Αλ Τζανούμπ», Αλ Γουακρά

Ουρουγουάη Αποδόσεις Μουντιάλ

Αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης, χάνοντας την πρόκριση από τη Νότια Κορέα την τελευταία αγωνιστική.

Ουρουγουάη Ρόστερ Μουντιάλ

Η τεράστια έκπληξη στην αποστολή δεν υπάρχει και η παρουσία των Σουάρες, Νούνιες και Καβάνι στην εμπροσθοφυλακή μπορεί να θεωρήσει κάποιος πως η επίθεση της «Σελέστε» είναι πλήρης. Παρ’ όλα αυτά θα μπορούσε να είναι έστω και στην προεπιλογή ο έμπειρος, συνεπής και δεινός σκόρερ Στουάνι (Χιρόνα) ο οποίος θα μπορούσε να βοηθήσει όταν η  Ουρουγουάη θα ζοριζόταν να βρει την μπάλα στα δίχτυα.

Ανάλογη περίπτωση είναι και εκείνη του μέσου Ναντές, ο οποίος ναι μεν αγωνίζεται στη Σέριε Β με την Κάλιαρι, ωστόσο σαν λύση από τον πάγκο θα μπορούσε να δώσει επίσης σημαντικές βοήθειες, όπως έγινε και στη φάση των προκριματικών!

Παίχτης (Θέση, ηλικία) Συμ. / Γκολ Ομάδα
Φ. Μουσλέρα (Τ, 36) 133/0 Γαλατάσαραϊ
Σ. Ροσέτ (Τ, 29) 8/0 Νασιονάλ Μοντ.
Σ. Σόσα (Τ, 36) 1/0 Ιντεπεντιέντε
Ντ. Γκοδίν (Α, 36) 159/8 Βέλες
Μ. Κάσερες (Α, 35) 115/4 ΛΑ Γκάλαξι
Χ. Χιμένες (Α, 27) 78/8 Ατλέτικο Μ.
Σ. Κόατες (Α, 32) 47/1 Σπόρτινγκ Λ.
Μ. Βίνια (Α, 24) 26/0 Ρόμα
Ρ. Αραούχο (Α, 23) 12/0 Μπαρτσελόνα
Μ. Ολιβέρα (Α, 24) 8/0 Νάπολι

Χ. Λ. Ροντρίγκες (Α, 25)

0/0 Νασιονάλ Μοντ.
Μ. Βεσίνο (Μ, 31) 62/4 Λάτσιο
Ρ. Μπεντανκούρ (Μ, 25) 51/1 Τότεναμ
Φ. Βαλβέρδε (Μ, 24) 44/4 Ρεάλ Μαδρίτης
Λ. Τορέιρα (Μ, 26) 40/0 Γαλατάσαραϊ
Γκ. ντε Αρασκαέτα (Μ, 28) 40/8 Φλαμένγκο
Ν. ντε λα Κρους (Μ, 25) 17/2 Ρίβερ Πλέιτ
Μ. Ουγκάρτε (Μ, 21) 6/0 Σπόρτινγκ Λισ.
Λ. Σουάρες (Ε, 35) 134/68 Νασιονάλ Μοντ.
Έντ. Καβάνι (Ε, 35) 133/58 Βαλένθια
Μ. Γκόμες (Ε, 26) 27/4 Τραμπζονσπόρ
Ντ. Νούνιες (Ε, 23) 13/3 Λίβερπουλ
Φ. Τόρες (Ε, 22) 10/0 Ορλάντο
Φ. Πεγίστρι (Ε, 20) 7/0 Μάντσεστερ Γ.
Αγκ. Κανόμπιο (Ε, 23) 3/0 Ατλ. Παραναένσε

Αποτελεί μια από τις τρεις παραδοσιακές δυνάμεις της Λατινικής Αμερικής, μετά την Βραζιλία και την Αργεντινή και αυτό ακριβώς αποτυπώθηκε στα δύσκολα προκριματικά της CONMEBOL. Δεν έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα, με συνέπεια η Ομοσπονδία να αποφασίσει την απόλυση του πολύπειρου κόουτς Ταμπάρες, ο οποίος είχε συμπληρώσει 16 χρόνια στον πάγκο της. Ήρθε ο Αλόνσο στη θέση του, η ομάδα ανέκαμψε έκανε ένα καλό ντεμαράζ με 4/4 νίκες και έστω και ζόρικα τερμάτισε στην τρίτη θέση, τερματίζοντας στο -17 από την κορυφή και με 22-22 γκολ.

Έχει κατακτήσει το πρώτο Μουντιάλ της ιστορίας, το 1930 και 20 χρόνια αργότερα στα γήπεδα της Βραζιλίας. Έκτοτε έχει ταβάνι της, την τέταρτη θέση για τρεις φορές (1954, 1970, 2010). Στο τελευταίο της Ρωσίας (2018) έφτασε ως τα προημιτελικά, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Γαλλία. Αυτή θα είναι η 14η της συμμετοχή σε τελική φάση, έχει λείψει μονάχα οκτώ φορές. 

Ο συνδυασμός εμπειρίας αλλά και ταλέντου που διαθέτει είναι ένα σπουδαίο μείγμα για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός ακόμα Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αφού ναι μεν οι τρομερά ποιοτικοί Καβάνι και Σουάρες μπορεί να αγωνιστούν στο τελευταίο τους Μουντιάλ, ωστόσο από πίσω υπάρχουν σπουδαίοι ανερχόμενοι όπως οι μέσοι Βαλβέρδε, Τορέιρα και ο φορ Νούνιες που μπορούν να την ανεβάσουν σημαντικά επίπεδο και να την κάνουν ένα από τα πιο ανταγωνιστικά ρόστερ της Ουρουγουάης. 

Από την άλλη, η απειρία του κόουτς Αλόνσο σίγουρα είναι ένα στοιχείο που μπορεί να την πάει λίγο πιο πίσω. Με τον Ταμπάρες υπήρχε σιγουριά και αυτοπεποίθηση, με τον ταλαντούχο Αλόνσο έχει χαθεί αυτό, αφού ο 47χρονος τεχνικός δεν έχει εμπειρία από τόσο μεγάλες διοργανώσεις και αν μη τι άλλο η παρουσία του στο Λιμπερταδόρες με Πενιαρόλ και Ολίμπια δεν μπορεί να συγκριθεί με τα μεγάλα ματς του Μουντιάλ. Σίγουρα είναι ένα στοιχείο που υστερεί πλέον. 

Στατιστικά
  • Νικηφόρες οι 7/14 (50%) πρεμιέρες της σε όμιλο του Μουντιάλ (7-4-3)

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ουρουγουάη Διασταυρώσεις

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες τις διασταυρώσεις που μπορεί να έχει η Ουρουγουάη στη φάση των νοκ-άουτ με δεδομένο πάντα ότι θα προκριθεί από τη φάση των ομίλων.

Θέση Διασταυρώνεται με...
1η  2ο του 7ου ομίλου (Βραζιλία, Ελβετία, Σερβία, Καμερούν)
2η  1ο του 7ου ομίλου (Βραζιλία, Ελβετία, Σερβία, Καμερούν)

Ο Αλόνσο ήρθε στην Ουρουγουάη πέρυσι πριν το φινάλε των προκριματικών, αντικαθιστώντας τον θρύλο Ταμπάρες ο οποίος φαίνεται να το είχε «χάσει» μετά από τόσα χρόνια (2006-21) και η ομοσπονδία έκρινε πως η αλλαγή προπονητή ήταν αναγκαία καθώς υπήρχε περίπτωση να χαθεί η πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ. Επιθετικός προπονητής, που αρέσκεται στο κυριαρχικό ποδόσφαιρο, στα λίγα ματς που έχει βρεθεί στον πάγκο της Ουρουγουάης, καθιέρωσε το 4-4-2 με δύο επιθετικούς στην κορυφή, συνήθως τους Νούνιες, Σουάρες, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις το εναλλάσσει σε 4-2-3-1. 

Ο σούπερ σταρ Σουάρες είναι εκείνος που τα παίρνει όλα πάνω του και από την στιγμή που είναι ζωηρός στο παιχνίδι του, έχει την ευχέρεια να βρίσκεται και σχεδόν σε όλες τις επιθετικές προσπάθειες της ομάδας του. Συνεπώς αποτελεί τον πιθανότερο πρώτο σκόρερ της Ουρουγουάης στα γήπεδα του Κατάρ, ενώ από πίσω ακολουθεί και ο Καβάνι.

Δυναμικός μέσος με συνέπεια στις κίτρινες κάρτες ο Μπεντακούρ, ενώ ο Σουάρες αν και έχει ηρεμήσει τα τελευταία χρόνια, η συμπεριφορά του πάντα ήταν απρόβλεπτη και προβληματική, σε σημείο που μπορεί να «κρεμάσει» την εκάστοτε ομάδα του. 

Εκτελέσεις Πέναλτι Σουάρες
Εκτελέσεις Φάουλ Σουάρες
Σκόρερ Σουάρες/Καβάνι
Ψηλό Παιχνίδι Καβάνι / Γκοδίν
Κάρτες Μπεντακούρ / Σουάρες

Ουρουγουάη Πιθανή Ενδεκάδα

4-4-2: Ροσέ – Αραούχο, Γκοδίν, Χιμένες, Ολιβέρα – Πελίστρι, Μπεντακούρ, Βαλβέρδε, Αρασκαέτα – Σουάρες, Καβάνι

Το κλασικό 4-4-2 επιλέγει ο κόουτς Αλόνσο, δίνοντας βάρος σε κέντρο και επίθεση. Μεσοαμυντικά δεν προχωρά σε σημαντικές αλχημείες, ενώ στην επίθεση ο μόνος σταθερός μπορεί να θεωρηθεί ο Σουάρες και δίπλα του διεκδικούν θέση ένας εκ των Καβάνι και Νούνιες, ανάλογα σε τι κατάσταση θα βρίσκονται αμφότεροι στις ημέρες των αγώνων.

Ήδη ο Σουάρες βρίσκεται στην πρώτη θέση όλων των εποχών για την Ουρουγουάη, έχοντας πίσω του τον Καβάνι και έχοντας προσπεράσει κατά πολύ τον Φορλάν. Μπορεί στο πρώτο μισό να αγωνίστηκε στο χαμηλό επίπεδο του πρωταθλήματος της Ουρουγουάης, ωστόσο η τέχνη του γκολ δεν ξεχνιέται και παρά τα 35 του χρόνια, βρίσκεται σε θέση με τα γκολ του, να οδηγήσει την Ουρουγουάη όσο πιο μακριά γίνεται. Πολύ πιθανό να είναι ο πρώτος σκόρερ της «Σελέστε».

Πορτογαλία και Ουρουγουάη αποτελούν τα δύο φαβορί για πρόκριση από τον όμιλο μιας και οι Γκάνα και Νότια Κορέα δείχνουν ένα επίπεδο πιο πίσω. Οι Ίβηρες αναμφισβήτητα βάσει ποιότητας και πληρότητας ρόστερ, αποτελούν το φαβορί για πρωτιά στον όμιλο, ωστόσο μπαίνουν με αρκετή γκρίνια στις υποχρεώσεις του στο Μουντιάλ, ενώ άπαντες κατακρίνουν το αμυντικό στιλ ποδοσφαίρου που επιλέγει ο κόουτς Σάντος. Η Ουρουγουάη δείχνει ικανή να εκμεταλλευτεί το μπερδεμένο κλίμα των Πορτογάλων και να κλέψει την πρωτιά, αξίζει το ρίσκο σε τιμές άνω του 3.00. 

Αγορά Απόδοση
Σουάρες πρώτος σκόρερ Ουρουγουάης 3.25
Να τερματίσει πρώτη στον όμιλο 3.00

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Betsson
Betsson
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Betsson+
Ασφάλεια στα Παρολί
Ενισχυμένες Αποδόσεις
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet