PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 breadcrumbs arrow ΙΑΠΩΝΙΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022: ΡΟΣΤΕΡ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ιαπωνία Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Πρόγραμμα, Αποδόσεις και Προγνωστικά

Δύσκολη αποστολή για τους Ιάπωνες, με την παρουσία των Γερμανών και των Ισπανών στον όμιλο. Έχουν δείξει πάντως πως βρίσκονται σε καλή κατάσταση και οι μάχες τους θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Δύσκολη αποστολή για τους Ιάπωνες, με την παρουσία των Γερμανών και των Ισπανών στον όμιλο. Έχουν δείξει πάντως πως βρίσκονται σε καλή κατάσταση και οι μάχες τους θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
06 Δεκεμβρίου 2022 - 14:43
06/12/2022 - 14:43
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Mundial-SentraGoal-landing-page-Eikastiko-me-photos-1200-x-600-JAPAN.jpg

Θεωρητικά είναι επιτυχημένη η παρουσία της Ιαπωνίας στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έκανε όμως «χαρακίρι» στους «16» κόντρα στο Βέλγιο χάνοντας την ευκαιρία να περάσει για πρώτη φορά στην ιστορία της στα προημιτελικά. 

Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όμιλος Ιαπωνία Μουντιάλ

Πέτυχε ιστορική νίκη επί της Γερμανίας με 2-1 στην πρεμιέρα. Στην 2η αγωνιστική ηττήθηκε με 1-0 από την Κόστα Ρίκα. Κέρδισε την Ισπανία με 2-1 και κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλο. Στη φάση των «16» αποκλείστηκε από την Κροατία, χάνοντας στη διαδικασία των πέναλτι.

Αγώνας Σκορ Γήπεδο & Πόλη
Γερμανία - Ιαπωνία 1-2 «Χαλίφα Στάντιουμ», Ντόχα
Ιαπωνία – Κόστα Ρίκα 0-1  «Αχμάντ Μπιν Αλί», Αλ Ραγιάν
Ιαπωνία - Ισπανία 2-1 «Χαλίφα Στάντιουμ», Ντόχα
Ιαπωνία - Κροατία 1-1 (1-3 πέν.) «Αλ Τουμάνα», Ντόχα

Ιαπωνία Ρόστερ Μουντιάλ

Παίκτης (Θέση, ηλικία) Συμ. / Γκολ Ομάδα
Ε. Καβασίμα (Τ, 39) 95/0 Στρασβούργο
Σ. Γκόντα (Τ, 33) 33/0 Σιμίζου
Ν. Σμιντ (Τ, 30) 11/0 Σιντ Τρουίντεν
Μ. Γιαμάνε (Α, 28) 14/2 Καβασάκι
Σ. Τανιγκούτσι (Α, 31) 13/0 Καβασάκι
Γ. Ναγκατόμο (Α, 36) 137/4 Τόκυο
Τ. Τομιγιάσου (Α, 23) 29/1 Άρσεναλ
Χ. Σακάι (Α, 32) 71/1 Ουράβα
Μ. Γιοσίντα (Α, 34) 121/12 Σάλκε
Χ. Ίτο (Α, 23) 5/0 Στουτγάρδη
Κ. Ιτακούρα (Α, 25) 12/1 Γκλάντμπαχ
Γ. Σιμπασάκι (Μ, 30) 59/3 Λεγκανές
Τ. Μιναμίνο (Μ, 27) 43/17 Μονακό
Χ. Μορίτα (Μ, 27) 17/2 Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Τ. Κούμπο (Μ, 21) 19/1 Σοσιεδάδ
Τ. Ίτο (Μ, 29) 38/9 Ρεμς
Ν. Καμάντα (Μ, 26) 21/6 Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Α. Τανάκα (Μ, 24) 14/2 Φορτούνα Ντίσελντορφ
Κ. Μιτόμα (Μ, 25) 9/5 Μπράιτον
Ρ. Ντοάν (Μ, 24) 28/3 Φράιμπουργκ
Β. Έντο (Μ, 29) 43/2 Στουτγάρδη
Γ. Σόμα (Μ, 25) 7/3 Ναγκόγια
Ν. Μαέντα (Ε, 24) 8/1 Σέλτικ
Α. Ουέντα (Ε, 24) 10/0 Σερκλ Μπριζ
Τ. Ασάνο (Ε, 22) 36/7 Μπόχουμ
Σ. Ματσίνο (Ε, 23) 4/3 Σόναν

Η… όρεξη πάντως έχει ανοίξει για τα καλά στους «σαμουράι» και όλοι δηλώνουν έτοιμοι να φτάσουν ακόμη πιο μακριά στη φετινή διοργάνωση. Μέχρι το τουρνουά του 1998 στη Γαλλία δεν είχε λάβει ποτέ μέρος, όμως από τότε δίνει ανελλιπώς το παρών. 

Στα προκριματικά αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να «πεθάνει». Στον δεύτερο γύρο πήρε στο ρελαντί την πρωτιά του ομίλου που φιλοξένησε, όμως στο τελευταίο κομμάτι ξεκίνησε τραγικά. Το κλίμα ήταν κάκιστο και ήδη είχαν βγει στην επιφάνεια δημοσιεύματα για την απόλυση του τεχνικού Μοριγιάσου. Τελικά με ένα σερί έξι νικών τερμάτισε στη δεύτερη θέση πίσω από τη Σαουδική Αραβία «πληρώνοντας» την ισοπαλία 1-1 που παραχώρησε στο Βιετνάμ την τελευταία αγωνιστική.

Το «εργοστάσιο» δεν δυσκολεύεται να βγάζει νέα ταλέντα, που παίρνουν μεταγραφές για καλά «ευρωπαϊκά» πρωταθλήματα. Διαθέτει βάθος στο ρόστερ και παίκτες με ατομική ποιότητα από τη μέση και μπροστά, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Στην άμυνα θα βασιστεί στην εμπειρία των βετεράνων. Έχει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Κεντροανατολικής Ασίας κερδίζοντας 3-0 την τελευταία αγωνιστική τη Νότια Κορέα.

Σε φιλικό τεστ στα τέλη Σεπτεμβρίου κέρδισε 2-0 τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση. Στη θέση του τερματοφύλακα υπάρχει ένα μικρό κενό με τον Καβασίμα πλέον στα 39 να έχει χάσει τη φανέλα βασικού. 

Στατιστικά
  • Βρήκε δίχτυα τις τελευταίες πέντε φορές σε πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χατζιμέ Μοριγιάσου ανέλαβε μετά το τέλος του Μουντιάλ της Ρωσίας. Είναι η πρώτη του δουλειά σε πάγκο εθνικής και για την ώρα πιστώνεται την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο μαζί με τη δεύτερη θέση στο Κύπελλο Ασίας. Νωρίτερα τα είχε πάει εξαιρετικά κατακτώντας τρεις φορές το εγχώριο πρωτάθλημα με τη Χιροσίμα.

Δεν διστάζει να δώσει ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες. Στα δύο τελευταία φιλικά πήρε μαζί του τον 22χρονο φορ Ματσίνο, που παίζει στην «άσημη» Σόναν και η παρουσία του αποτελεί «εγγύηση» ότι γίνεται καλή δουλειά. 

Ο εξτρέμ της Ρεμς, Τζούνγια Ίτο πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια. Σε δεκατέσσερα παιχνίδια στα προκριματικά της διοργάνωσης σκόραρε έξι φορές. Έχει αυτοπεποίθηση και θα πάρει πάνω του στημένες μπάλες. Στα πέναλτι δεν υπήρχε σταθερός εκτελεστής, αλλά έμεινε εκτός κλήσεων ο Γιούγια Οσάκα που συνήθως τα έπαιρνε πάνω του. Στο ψηλό παιχνίδι θα κάνει τη διαφορά ο στόπερ της Άρσεναλ, Τομιγιάσου που είναι ο πιο ακριβός παίκτης του ρόστερ. Σε ανοδική πορεία βρίσκεται η καριέρα του μέσου της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Μορίτα που θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στους παίκτες των Ισπανία και Γερμανία.

Εκτελέσεις Πέναλτι Σαλέμ Αλ Νταουσάρι
Εκτελέσεις Φάουλ Αλ Ντασουάρι/Αλ Φαράτζ
Σκόρερ Αλ Νταουσάρι/Αλ Σέχρι
Ψηλό Παιχνίδι Κάνο
Κάρτες Αλ Μπουλαϊχί

Iαπωνία Πιθανή Ενδεκάδα

Δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις στην ενδεκάδα. Κάτω από τα δοκάρια έχει σίγουρη θέση ο Γκόντα. Στα άκρα της άμυνας θα παίξουν οι έμπειροι Σακάι και Ναγκατόμο και στα στόπερ οι Τομιγιάσου – Γιοσίντα. Στη μεσαία γραμμή θεωρούνται σίγουροι οι Έντο, Μορίτα και Τανάκα. Στα εξτρέμ οι Ίτο, Μιναμίνο και λογικά στην επίθεση θα παίξει ένας εκ των Καμάντα ή Μαέντα. Έχει όμως βάθος στο ρόστερ για τα δεδομένα της και θα βοηθήσουν αρκετά ο εξτρέμ Μιτόμα, ο ταλαντούχος Κούμπο, ο εξτρέμ Ντοάν και ο έμπειρος Σιμπασάκι.

(4-1-4-1): Γκόντα – Σακάι, Γιοσίντα, Τομιγιάσου, Ναγκατόμο – Έντο – Τανάκα, Μορίτα, Ίτο, Μιναμίνο – Καμάντα (Μαέντα).

Σίγουρα δεν περιμένουμε οι «σαμουράι» να διασυρθούν. Διαθέτουν έμπειρους παίκτες στο ρόστερ που αγωνίζονται σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Δεν είναι ούτε ομάδα που παίζει «βρώμικα» με τους παίκτες να μαθαίνουν από τις μικρές ηλικίες να παίζουν «καθαρά». Λογικά θα δούμε μία ομάδα που θα σταθεί καλά στα παιχνίδια με Ισπανία και Γερμανία, αλλά θα «λυγίσει» στις λεπτομέρειες.

Θεωρητικά η 3η θέση του ομίλου δεν «χάνεται», έχοντας το πάνω χέρι στον αγώνα με την Κόστα Ρίκα, παρότι υπάρχουν οι βλέψεις για την πρόκριση από τον όμιλο. Το ενδεχόμενο να αποκλειστεί στη φάση των ομίλων πληρώνει αναμενόμενα στο 1.20. Το 2.15 για να αποχαιρετήσει τη διοργάνωση στην 3η θέση του ομίλου θεωρούμε ότι έχει αξία και θα το ποντάρουμε. Ίσως αυτό που αξίζει ένα ποντάρισμα είναι το ενδεχόμενο να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της ομάδα ο Τζούνγια Ίτο με απόδοση 12.00.

Αγορά Απόδοση
Να τερματίσει στην 3η θέση του ομίλου 2.15
Πρώτος σκόρερ Τζούνγια Ίτο 12.00

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet