PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 breadcrumbs arrow ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022: ΡΟΣΤΕΡ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Νότια Κορέα Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Πρόγραμμα, Αποδόσεις και Προγνωστικά

Ξεκάθαρα μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ασίας, με τον άσο της Τότεναμ Σον Χιουνγκ-Μιν να δίνει τεράστια επιθετική πνοή στην ομάδα του Πάουλο Μπέντο.

Ξεκάθαρα μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ασίας, με τον άσο της Τότεναμ Σον Χιουνγκ-Μιν να δίνει τεράστια επιθετική πνοή στην ομάδα του Πάουλο Μπέντο.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
06 Δεκεμβρίου 2022 - 14:45
06/12/2022 - 14:45
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Mundial-SentraGoal-landing-page-Eikastiko-me-photos-1200-x-600-Korea.jpg

Το ποδόσφαιρο δεν είναι το δημοφιλέστερο άθλημα στην πυκνοκατοικημένη Νότια Κορέα των 52 περίπου εκ. κατοίκων. Συγκαταλέγεται όμως σταθερά στις δυνάμεις της Ασίας, έστω και αν έχει να φτάσει στην κορυφή της ηπείρου από το μακρινό 1960.

Όμιλος Νότια Κορέα Μουντιάλ

Το Μουντιάλ έλαβε τέλος στη φάση των «16», χάνοντας από τη Βραζιλία με 4-1.

Αγώνας Σκορ Γήπεδο & Πόλη
Ουρουγουάη – Νότια Κορέα 0-0 «Εντουκέισιον Σίτι», Αλ Ραγιάν
Νότια Κορέα - Γκάνα 2-3 «Εντουκέισιον Σίτι», Αλ Ραγιάν
Νότια Κορέα - Πορτογαλία 2-1 «Εντουκέισιον Σίτι», Αλ Ραγιάν
Βραζιλία - Ν. Κορέα 4-1 «Στέντιουμ 974», Ντόχα

Σημαντικές εκπλήξεις δεν υπήρξαν στην τελική αποστολή από τον Πάουλο Μπέντο. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού δεν έδωσε μία ευκαιρία στον άλλοτε ταλαντούχο εξτρέμ της Μπαρτσελόνα, Λι Σέουνγκ – Γου που έκανε εξαιρετική σεζόν με τη Σουγόν Σίτι στο εγχώριο πρωτάθλημα. Εκτός έμεινε ο έμπειρος εξτρέμ της Αλ Ντουχαΐλ, Ναμ Τάε – Χι (54/7),  ο οποίος τον τελευταίο χρόνο βρίσκεται εκτός φόρμας. Απρόοπτο της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον σοβαρό τραυματισμό του χρήσιμου αμυντικού Παρκ Τζι – Σου στο φιλικό με την Ισλανδία.

Παίκτης (Θέση, ηλικία) Συμ. / Γκολ Ομάδα
Κ. Σέουνγκ - Γκγιου (Τ., 31) 67/0 Αλ Σαμπάμπ
T. Χγιέον - Γου (Τ., 31) 22/0 Ουλσάν
Σ. Μπουμ - Κέουμ (Τ., 24) 1/0 Τζέονμπουκ
Κ. Γιουνγκ – Γκβον (Α., 32) 96/6 Ουλσάν
Κ. Τζιν - Σου (Α., 30) 61/2 Τζέονμπουκ
Χ. Τσουλ (Α., 32) 46/1 Νταεγού
Κ. Μιν - Τζάε (Α., 25) 44/3 Νάπολι
Κ. Κγιουνγκ Γον (Α, 30) 28/2 Γκάμπα Οσάκα
Κ. Μουν - Χουάν (Α.,27) 22/0 Τζέονμπουκ
Κ. Τάε - Χουάν (Α., 33) 19/0 Ουλσάν
Τ. Γιου – Μιν (Α., 25) 4/0 Νταετζέον
Γ. Τζονγκ - Γκγιου (Α., 24) 4/0 Σεούλ
Σ. Χέουνγκ - Μιν (Μ, 30) 104/35 Τότεναμ
Τ. Γου - Γιουνγκ (Μ., 32) 66/3 Αλ Σαντ
Λ. Τζάε Σουνγκ (Μ., 30) 64/9 Μάιντζ
Χ. Χι - Τσαν (Μ., 26) 49/9 Γουλβς
Κ. Τσανγκ - Χουν (Μ., 28) 42/12 Γκιμτσέον
Χ. Ιν - Μπέομ (Μ., 26) 37/4 Ολυμπιακός
Ν. Σανγκ - Χο (Μ., 26) 24/2 Σεούλ
Π. Σέουνγκ - Χο (Μ., 25) 14/2 Τζέονμπουκ
Σ. Τζουν - Χο (Μ., 30) 15/0 Ρέντινγκ Ταϊσάν
Τ. Γου - Γιέονγκ (Μ., 23) 9/2 Φράιμπουργκ
Λ. Κανγκ - Ιν (Μ., 21) 6/0 Μαγιόρκα
Σ. Μιν - Κγιου (Μ., 23) 13/1 Τζέονμπουκ
Χ. Ουί - Τζο (Ε., 30) 47/16 Ολυμπιακός
Τ. Γκούε - Σουνγκ (Ε., 24) 15/4 Τζέονμπουκ

Η κορυφαία της επίδοση στο Παγκόσμιο Κύπελλο φυσικά είναι η ασύλληπτη πορεία στη διοργάνωση του 2002 που φιλοξένησε και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά. Από τότε μόλις μία φορά πέρασε τη φάση των ομίλων το 2010 χάνοντας 2-1 από την Ουρουγουάη στους «16». Στα γήπεδα της Ρωσίας κέρδισε την τελευταία αγωνιστική 2-0 την τέως κάτοχου του τροπαίου Γερμανία και την άφησε εκτός συνέχειας.  

Την τελευταία τετραετία δεν έχει πείσει με την εικόνα της. Ακόμη και όταν κερδίζει το κάνει με το… ζόρι. Επιθετικά είναι πολύ φλύαρη και δεν υπάρχει ο παίκτης που θα δώσει το εύκολο γκολ. Ο φορ του Ολυμπιακού Ουί Τζο δεν είναι σε καλή κατάσταση και ίσως να χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα από τον Τσο Γκούε, που παίζει στην εγχώρια πρωταθλήτρια Τζέονμπουκ.

Το θετικό είναι ότι διαθέτει παίκτες με ατομική ποιότητα και αυτοί δείχνουν να παίρνουν τα πάνω τους. Ο Σον στο παρελθόν έχει δεχτεί δριμεία κριτική για τις εμφανίσεις του, αλλά τελευταία σκοράρει. Ο γκολκίπερ Κιμ Σέουνγκ είναι σε καλή κατάσταση. Το ίδιο και ο αμυντικός της Νάπολι Κιμ Μιν - Τζάε. 

Στατιστικά
  • Η Νότια Κορέα έχει περάσει τη φάση των ομίλων μόλις δύο φορές σε δέκα συμμετοχές.

Όμιλος Νότια Κορέα Μουντιάλ

Αγώνας Ημ. & Ώρα Γήπεδο & Πόλη
Ουρουγουάη – Νότια Κορέα 0-0 «Εντουκέισιον Σίτι», Αλ Ραγιάν
Νότια Κορέα - Γκάνα 2-3 «Εντουκέισιον Σίτι», Αλ Ραγιάν
Νότια Κορέα - Πορτογαλία 02/12, 17:00 «Εντουκέισιον Σίτι», Αλ Ραγιάν

Νότια Κορέα Διασταυρώσεις

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες τις διασταυρώσεις που μπορεί να έχει η Νότια Κορέα στη φάση των νοκ-άουτ με δεδομένο πάντα ότι θα προκριθεί από τη φάση των ομίλων.

Θέση Διασταυρώνεται με...
1η  2ο του 7ου ομίλου (Βραζιλία, Σερβία, Ελβετία, Καμερούν).
2η  1ο του 7ου ομίλου (Βραζιλία, Σερβία, Ελβετία, Καμερούν).

Ο γνώριμος μας από το πέρασμα από τον Ολυμπιακό, Πάουλο Μπέντο ανέλαβε μετά το τέλος της προηγούμενης διοργάνωσης στη θέση του γηγενή Σιν Τάε - Γιονγκ. Δεν έχει προσφέρει απολύτως τίποτα και ήδη έχει πιστωθεί στο ενεργητικό τον πρόωρο αποκλεισμό στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ασίας. Στο παρελθόν έχει αποτύχει στον πάγκο της Πορτογαλίας και είναι δεδομένο ότι παίζει τη θέση του στα γήπεδα του Κατάρ. Με όσα έχει δείξει αρέσκεται να παίζει 4-3-3 χωρίς να παίρνει μεγάλα ρίσκα. 

Αναμφίβολα παίκτη βαρόμετρο αποτελεί ο σούπερ σταρ της χώρας, Σον Χέουνγκ – Μιν. Είναι αυτός που παίρνει πάνω του όλες τις εκτελέσεις πέναλτι. Παράλληλα δεν διστάζει να δοκιμάσει και στημένες μπάλες. Στην ισοπαλία 2-2 που παραχώρησε σε φιλική αναμέτρηση στην Κόστα Ρίκα στις 23/9, σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Λύσεις στο σκοράρισμα θα δώσει και ο φορ Τσο Γκούε που είναι σταθερά σε ανοδική πορεία και θεωρείται θέμα χρόνου να φύγει στην Ευρώπη. Στο ψηλό παιχνίδι θα βασιστεί στον αμυντικό της Νάπολι, Κιμ Μιν – Τζάε και ο μέσος της Αλ Σαντ, Τζουνγκ – Γου είναι επιρρεπής σε κίτρινες κάρτες.

Εκτελέσεις Πέναλτι Σον
Εκτελέσεις Φάουλ Σον
Σκόρερ Σον / Τσο Γκούε
Ψηλό Παιχνίδι Κιμ Μιν - Τζάε
Κάρτες Τζουνγκ Γου

Στο προηγούμενο τουρνουά της Ρωσίας θέση κάτω από τα δοκάρια είχε ο Τζο Χγιέουν κάνοντας σπουδαίο ματς στη νίκη, κόντρα στη Γερμανία. Φέτος αναδείχθηκε καλύτερος τερματοφύλακας στο εγχώριο πρωτάθλημα με την Ουλσάν, όμως ποτέ δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη του Πάουλο Μπέντο και φανέλα βασικού θα πάρει ο Κιμ Σέουνγκ. Στα στόπερ θεωρούνται σίγουροι Κιμ Μιν – Τζάε και ο αρχηγός Κιμ Γιουνγκ. Στα μπακ οι Κιμ Τζιν – Σου και Κιμ Μουν – Χουάν. Στο κέντρο θα είναι οι Τζουνγκ Γιουνγκ, Χουάνγκ Χι – Τσαν και Λι Τζάε – Σουνγκ. Στα πλάγια οι Σον και Τζέονγκ – Γου και στην κορυφή της επίθεσης ο Τσο Γκούε. Υπάρχουν από πίσω αρκετοί παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν όπως οι μέσοι Σον Τζουν, Χουάνγκ Ιν και ο 21χρονος μεσοεπιθετικός της Μαγιόρκα, Λι Κανγκ – Ιν.

(4-5-1): Κιμ Σέουνγκ – Κιμ Μουν, Κιμ Μιν, Κιμ Γιουνγκ, Κιμ Τζιν – Τζουνγκ Γιουνγκ, Χουάνγκ Χι, Λι Τζάε, Σον Χέουνγκ, Τζέονγκ Γου – Τσο Γκούε.

Τη δεδομένη χρονική και με όσα έχουμε δει τα τελευταία χρόνια είναι μία ταχύτητα πιο πάνω από την Γκάνα. Θεωρητικά η 3η θέση του ομίλου δεν χάνεται και λογικά θα παλέψει για την πρόκριση μαζί με την Ουρουγουάη. Δεν έχει πείσει όμως με τον Πάουλο Μπέντο στον πάγκο της και αυτός είναι ο λόγος που δεν περιμένουμε να περάσει στους «16».

Το ενδεχόμενο να τερματίσει στην 3η θέση του ομίλου προσφέρεται στο 2.70 και θα μπει στο παιχνίδι μας. Από κοντά θα πάρουμε και το ενδεχόμενο να βγει πρώτος σκόρερ της ομάδας του ο σταρ, Σον. Μπορεί να προέρχεται από τραυματισμό, όμως χρωστάει ένα καλό τουρνουά στη χώρα του και εκτελεί τα πέναλτι μαζί με αρκετές στημένες μπάλες.

Αγορά Απόδοση
Να τερματίσει στην 3η θέση του ομίλου 2.70
Πρώτος σκόρερ Σον Χέουνγκ – Μιν 2.75

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Betsson
Betsson
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Betsson+
Ασφάλεια στα Παρολί
Ενισχυμένες Αποδόσεις
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet