«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 breadcrumbs arrow ΠΟΛΩΝΙΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022: ΡΟΣΤΕΡ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Πολωνία Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Πρόγραμμα, Αποδόσεις και Προγνωστικά

Με την Αργεντινή να είναι το φαβορί του ομίλου, ο «Λέβα» και η παρέα του θα δώσουν μάχη για τη δεύτερη θέση με το Μεξικό.

Με την Αργεντινή να είναι το φαβορί του ομίλου, ο «Λέβα» και η παρέα του θα δώσουν μάχη για τη δεύτερη θέση με το Μεξικό.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
01 Δεκεμβρίου 2022 - 12:58
01/12/2022 - 12:58
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Mundial-SentraGoal-landing-page-Eikastiko-me-photos-1200-x-600-POLAND.jpg

Η πρόκριση διατήρησε τον κόουτς Μιχνίεβιτς στη θέση του, παρά τη διαρκή αμφισβήτηση, ψάχνοντας μια καλύτερη πορεία σε σχέση με τη διοργάνωση της Ρωσίας όπου τερμάτισε στην τελευταία θέση σε όμιλο με Κολομβία, Ιαπωνία, Σενεγάλη. Κορυφαίες της παρουσίες, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1974 και 1982 όπου τερμάτισε στην 3η θέση της διοργάνωσης.

Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολωνία Αποδόσεις Μουντιάλ

Με άγχος πέρασε στη φάση των «16». Μπορεί να έχασε από την Αργεντινή με 2-0 την τελευταία αγωνιστική, ωστόσο είχε καλύτερη διαφορά τερμάτων από το Μεξικό. Στην επόμενη φάση αντιμετώπισε τη Γαλλία και μοιραία γνώρισε την ήττα με 3-1 και τον αποκλεισμό από τη διοργάνωση.

Όμιλος Πολωνία Μουντιάλ

Αγώνας Σκορ Γήπεδο & Πόλη
Μεξικό - Πολωνία 0-0 «974 Stadium», Ντόχα
Πολωνία - Σαουδική Αραβία 2-0 «Education City», Ντόχα
Πολωνία - Αργεντινή 0-2 «974 Stadium», Ντόχα
Γαλλία - Πολωνία 3-1 «Αλ Τουμάνα», Ντόχα
Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολωνία Ρόστερ Μουντιάλ

Σε ένα ρόστερ που συνδυάζει, ποιότητα, εμπειρία και νεανικότητα με διάθεση διάκρισης, ο Μιχνίεβιτς προσδοκά σε κάτι καλό για την ομάδα του στο τελευταίο μεγάλο τουρνουά σε εθνικό επίπεδο για τον σούπερ σταρ Λεβαντόφσκι. Ο έμπειρος κόουτς της Πολωνίας συμπεριέλαβε 26 ποδοσφαιριστές στην τελική επιλογή του.

Ξεχωρίζει η σταθερότητα του κίπερ Σέζνι, οι Μπέντναρεκ, Ζαλέφσκι και Μάτι Κας στην άμυνα, η εμπειρία του Κρικόβιακ και η ποιότητα του Ζιελίνσκι στο χώρο του κέντρου, ενώ στην επίθεση οι Μίλικ και Λεβαντόφσκι είναι ό,τι πιο value έχει να επιδείξει η πολωνική ομάδα.

Παίκτης (Θ/Η) Συμ/Γκολ Ομάδα
Κ. Γκραμπάρα (Τ, 23) 1/0 Κοπεγχάγη
Λ. Σκορούπσκι (Τ, 31) 7/0 Μπολόνια
Β. Σέζνι (Τ, 32) 66/0 Γιουβέντους
Γ. Μπέντναρεκ (Α, 26) 44/1 Άστον Βίλα
Μπ. Μπερεζίνσκι (Α, 30) 45/0 Σαμπντόρια
Μ. Κας (Α, 25) 7/1

Άστον Βίλα

Κ. Γκλικ (Α, 34) 98/6

Μπενεβέντο

Ρ. Γκούμνι (Α, 24) 4/0

Άουγκσμπουργκ

Αρ. Γεντρέιτσικ (Α, 35) 40/3

Λέγκια Βαρ.

Γ. Κίβιορ (Α, 22) 1/0 Κλερμόν
Ν. Ζαλέφσκι (Α, 20) 7/0 Ρόμα
Κ. Μπιέλικ (Μ, 24) 5/0 Μπέρμιγχαμ
Πρ. Φρανκόφσκι (Α, 27) 25/1 Λανς
Κ. Γκροσίτσκι (Μ, 34) 86/17 Πογκόν
Γ. Καμίνσκι (Μ, 20) 3/1 Βόλφσμπουργκ
Γκ. Κριχόβιακ (Μ, 32) 93/5 Αλ Σαμπάμπ
Μ. Σκόρας (Μ, 22) 1/0 Λεχ Πόζναν
Ντ. Σιμάνσκι (Μ, 27) 8/1 ΑΕΚ
Σ. Σιμάνσκι (Μ, 23) 17/1 Φέγενορντ
Π. Ζιελίνσκι (Μ, 28) 74/9 Νάπολι
Σ. Ζουρκόφσκι (Μ, 25) 6/0 Φιορεντίνα
Ρ. Λεβαντόφσκι (Ε, 34) 134/76 Μπαρτσελόνα
Αρ. Μίλικ (Ε, 28) 63/16 Γιουβέντους
Κ. Πιόντεκ (Ε, 27) 24/10 Σαλερνιτάνα
Κ. Σφιντέρσκι (Ε, 25) 17/8 Σάρλοτ

Οι Πολωνοί πανηγύρισαν στα τέλη του Μάρτη μια σπουδαία πρόκριση, καθώς αποδείχθηκαν η καλύτερη ομάδα στο μονοπάτι τους, παίζοντας μόνο στον τελικό (πέρασαν άνευ αγώνος το εμπόδιο της Ρωσίας), επικρατώντας με 2-0 της Σουηδίας στο Χορζόφ και έκλεισαν θέση στο μεγάλο ραντεβού στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Είχε προηγηθεί η 2η θέση στον όμιλο των προκριματικών, συλλέγοντας 20 βαθμούς, δύο περισσότερους πάνω από την Αλβανία και 6 λιγότερους από τους ποιοτικούς Άγγλους.

Η Πολωνία είναι μια ομάδα με πολύ ταλέντο και παίκτες που κάνουν καριέρα στα πιο μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο όπλο της ομάδας είναι ο σούπερ σταρ Λεβαντόφσκι, που αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης. Με τους Ζιελίνσκι, Ζαλέφσκι πίσω του ωστόσο, να αναλαμβάνουν την «τροφοδοσία» του, η Πολωνία μπορεί να στηριχθεί στο μεσοεπιθετικό της σκέλος, προκειμένου να έχει μια πολύ καλή πορεία στην διοργάνωση.

Τα προβλήματα, πάντως, δεν λείπουν για ακόμη μια χρονιά, αλλά εδώ και καιρό έχουν μάθει να ζουν με αυτά. Δεν είναι λάθος  να πούμε ότι ακόμα ψάχνει τη νέα της «ταυτότητα», δείχνοντας πως αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στα μετόπισθεν. Ούτε μία φορά δεν έχει κρατήσει το μηδέν στον όμιλο και αυτό λέει πολλά.

Στατιστικά
  • Στα τρία τελευταία Μουντιάλ ξεκίνησε με ήττα και σε κανένα εξ αυτών δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Ο Μιχνίεβιτς (52 ετών), αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο του πολωνικού ποδοσφαίρου με θητεία ως ποδοσφαιριστής σε αρκετές ομάδες, ωστόσο αναμφίβολα «έφτιαξε» το όνομα του στους πάγκους μεγάλων συλλόγων της χώρας όπως η Λεχ Πόζναν, η Πογκόν και η Λέγκια. Με την τελευταία, πήρε το πρωτάθλημα του 2020-2021, ενώ έχει κατακτήσει ακόμη ένα, στον πάγκο της Ζαγκλέμπιε το 2007.

Ανέλαβε τον «απαιτητικό» πάγκο των Πολωνών τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους και η αλήθεια είναι πως συνιστά ένα πρόσωπο που έχει δεχθεί αρκετή κριτική από τα μέσα της πατρίδας του, κυρίως για τις εμφανίσεις της ομάδας στο πρόσφατο Nations League, υπογραμμίζοντας πως αν δεν είχε έρθει η πρόκριση στα Μουντιάλ του Mundial, πιθανώς να είχε αντικατασταθεί. Ο Μιχνίεβιτς είναι θιασώτης δύο συστημάτων, του 3-4-3 και του 4-2-3-1, έχοντας χρησιμοποιήσει αμφότερα στην Εθνική της Πολωνίας, ωστόσο όπως είδαμε κόντρα στους Ολλανδούς, εξακολουθεί να προτιμά το πρώτο, δίνοντας το «στίγμα» ενόψει Μουντιάλ. 

Ο Λεβαντόφσκι είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει γράψει την δική του ιστορία με τη φανέλα της Πολωνίας. Είναι μάλιστα ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ (76) αλλά και συμμετοχές (134), ενώ αποτελεί τον μόνιμο εκτελεστή από την άσπρη βούλα.

Εκτελέσεις Πέναλτι Λεβαντόφσκι, Πιάτεκ
Εκτελέσεις Φάουλ Ζαλέφσκι
Σκόρερ Λεβαντόφσκι
Ψηλό Παιχνίδι Λεβαντόφσκι
Κάρτες Kριχόβιακ, Ζουρκόφσκι
Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολωνία Πιθανή Ενδεκάδα

(3-4-2-1): Σέζνι, Μπέντναρεκ, Γκλικ, Κίβιορ, Κας, Κριχόβιακ, Γκροσίτσκι, Ζαλέφσκι, Ζιελίνσκι, Σιμάνσκι, Λεβαντόφσκι.

Η Πολωνία δεν έχει μεγάλες διακρίσεις στον θεσμό, ωστόσο φέτος έχει μια χρυσή ευκαιρία ώστε να φτάσει αρκετά ψηλά, δεδομένου πως το ρόστερ της έχει μεγάλη ποικιλία ποδοσφαιριστών και ο Μιχνίεβιτς καλείται να «δέσει» ένα σύνολο που κατά κύριο λόγο αγωνίζεται στα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου. Παίκτες που θα βρεθούν στα γήπεδα του Κατάρ έχοντας «δίψα» για κάτι καλό. Με την Αργεντινή να έχει τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι, θεωρείται πως το 1.90 στο ενδεχόμενο πρόκρισης των Πολωνών είναι value, με την πεποίθηση πως υπερτερεί του Μεξικό και της Σαουδικής Αραβίας.

Αγορά Απόδοση
Να προκριθεί από τον όμιλο 1.90
Over 3.5 γκολ στον όμιλο 1.57

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet