PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 breadcrumbs arrow ΜΕΞΙΚΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022: ΡΟΣΤΕΡ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Μεξικό Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Πρόγραμμα, Αποδόσεις και Προγνωστικά

Αυτή είναι η όγδοη διαδοχική της συμμετοχή σε τελικά Μουντιάλ, ενώ στο προηγούμενο της Ρωσίας (2018), προκρίθηκε ως δεύτερη από δύσκολο όμιλο με Σουηδία, Νότια Κορέα και Γερμανία, στη συνέχεια όμως έμεινε εκτός από την Βραζιλία (2-0). 

Αυτή είναι η όγδοη διαδοχική της συμμετοχή σε τελικά Μουντιάλ, ενώ στο προηγούμενο της Ρωσίας (2018), προκρίθηκε ως δεύτερη από δύσκολο όμιλο με Σουηδία, Νότια Κορέα και Γερμανία, στη συνέχεια όμως έμεινε εκτός από την Βραζιλία (2-0). 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
01 Δεκεμβρίου 2022 - 13:00
01/12/2022 - 13:00
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Mundial-SentraGoal-landing-page-Eikastiko-me-photos-1200-x-600-MEXICO.jpg

Αν και διαθέτει αξιόλογο ρόστερ και σοβαρό προπονητή, δεν έχει τα εχέγγυα για να πρωταγωνιστήσει στη διοργάνωση. Αποτελεί μια από τις ομάδες με ταβάνι και δύσκολα πετυχαίνει την έκπληξη από τη φάση των ομίλων και έπειτα, υστερώντας σημαντικά σε διάρκεια στο παιχνίδι του, αλλά και σε ποιότητα στις κομβικές θέσεις του γηπέδου.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεξικό Αποδόσεις Μουντιάλ

Δεν μπόρεσε να περάσει στους «16», παρότι κέρδισε τη Σαουδική Αραβία με 2-1 την τελευταία αγωνιστική. Έχασε την πρόκριση από την Πολωνία, υστερώντας στη διαφορά τερμάτων.

Όμιλος Μεξικό Μουντιάλ

Αγώνας Σκορ Γήπεδο & Πόλη
Μεξικό – Πολωνία 0-0 «Στάδιο 974», Ντόχα
Αργεντινή – Μεξικό 2-0 «Εθνικό Στάδιο», Λουσαϊλ
Σ. Αραβία – Μεξικό 1-2 «Εθνικό Στάδιο», Λουσαϊλ
Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεξικό Ρόστερ Μουντιάλ

Παίκτης (Θέση, ηλικία) Συμ. / Γκολ Ομάδα
Γκ. Οτσόα (Τ, 37)  130/0 Αμέρικα
Αλ. Ταλαβέρα (Τ, 40) 39/0 Χουαρές
Ρ. Κότα (Τ, 35)     8/0 Λεόν
Χ. Σάντσες (Α, 24) 25/1 Άγιαξ
Κ. Άλβαρες (Α, 23) 7/0 Πατσούκα
Ν. Αραούχο (Α, 31) 61/3 Αμέρικα 
Γ. Βάσκες (Α, 24) 6/0 Κρεμονέζε
Έ. Μορένο (Α, 34) 126/5 Μοντερέι
Σ. Μόντες (Α, 25) 28/1 Μοντερέι
Χ. Αρτεάγα (Α, 24) 17/1 Γκενκ
Χ. Γκαγιάρδο (Α, 28) 76/0 Μοντερέι
Ά. Γουαρδάδο (Μ, 36) 177/28 Μπέτις
Έ. Ερέρα (Μ, 32) 100/10 Χιούστον
Κ. Ροντρίγκες (Μ, 25) 34/0 Κρουζ Αζούλ
Έ. Γκουτιέρες (Μ, 27) 34/1 Αϊντχόφεν
Λ. Τσάβες (Μ, 26) 7/0 Πατσούκα
Έντ. Άλβαρες (Μ, 24) 58/3 Άγιαξ
Λ. Ρόμο (Μ, 27)  25/1 Μοντερέι
Ο. Πινέδα (Ε, 26) 50/6 ΑΕΚ
Α. Βέγα (Ε, 24) 20/4 Γουαδαλαχάρα
Ί. Λοσάνο (Ε, 27) 59/16 Νάπολι
Ρ. Χιμένες (Ε, 31) 94/29 Γουλβς
Ρ. Αλβαράδο (Ε, 24) 30/4 Γουαδαλαχάρα
Ο. Αντούνα (Ε, 25) 34/8 Κρουζ Αζούλ
Έ. Μάρτιν (Ε, 29) 25/6 Αμέρικα
Ρ. Φούνες Μόρι (Ε, 31) 15/5 Μοντερέι

Χαρακτηριστικό πως στις προηγούμενες εφτά συμμετοχές του, προκρίθηκε από τον όμιλο και τέθηκε εκτός από την επόμενη κιόλας φάση. Είχε συμμετάσχει στα προημιτελικά το 1970 και το 1986 και αυτό είναι το ταβάνι της στη διοργάνωση.

Συμμετείχε απευθείας στην τρίτη προκριματική φάση των προκριματικών του CONCACAF και αυτό διότι στο ranking της FIFA, βρίσκεται στις πρώτες πέντε ομάδες της Κεντρικής Αμερικής. Εκεί δεν είχε πρόβλημα αφού δεν είναι και το πιο ανταγωνιστικά προκριματικά, τερμάτισε στη δεύτερη θέση, ισοβαθμώντας με τον πρωτοπόρο Καναδά, υστερώντας στη διαφορά τερμάτων. 

Ο «Τάτα» Μαρτίνο πάντα ήταν ένας αμυντικογενής προπονητής και την ίδια φιλοσοφία έχει περάσει ήδη στο Μεξικό, αφού πλέον οι «Αζτέκας» δέχονται πολύ δύσκολα γκολ. Παίζουν ποδόσφαιρο υπομονής και επωφελούνται κυρίως από εκτελέσεις στατικών φάσεων, πράγμα που έγινε σαφές και στα φιλικά προετοιμασίας πριν το Μουντιάλ.

Αρκετή γκρίνια από τον κόσμο και τον Τύπο της χώρας, για το ποδόσφαιρο που παίζει επί Μαρτίνο το Μεξικό, αφού δεν είναι καθόλου θελκτικό και είναι κατανοητό πως σε ματς που η μπάλα θα «καίει» όπως σε εκείνα του Μουντιάλ, δεν θα βρει τις απαραίτητες λύσεις ώστε να φτάσει σε επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα υπάρξουν ματς που θα στραβώσουν και θα πρέπει να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο με πίεση και ένταση, κάτι που επί Μαρτίνο δεν δείχνει να είναι καθόλου στα στοιχεία του.

Στατιστικά
  • Προκρίθηκε από τον όμιλο και στις 7 τελευταίες του συμμετοχές σε τελικά Μουντιάλ, ωστόσο αποκλείστηκε άμεσα στη φάση των «16».

Από το 2019 βρίσκεται στον πάγκο της, ο εγνωσμένης αξίας Χεράλντο Μαρτίνο. Τρομερά έμπειρος προπονητής, με θητεία σε αρκετές ομάδες της Λατινικής Αμερικής και της Ευρώπης, ενώ σε εθνικό επίπεδο έχει παραστεί στους πάγκους της Παραγουάης και της πατρίδας του Αργεντινής. Είχε οδηγήσει την Παραγουάη στη συμμετοχή στο Μουντιάλ το 2010, βοηθώντας τη να φτάσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης.  

Σε τελικούς Κόπα Αμέρικα, τόσο με την Παραγουάη (2011) όσο και με την Αργεντινή (2015, 2016). Φουλ αμυντική η φιλοσοφία του, την έχει ήδη περάσει στο Μεξικό μετά από τόσα χρόνια στον πάγκο του. Το 4-3-3 είναι το σύστημα που επιλέγει κατά κύριο λόγο, σε κάποια δύσκολα ματς το γυρνάει με τρία στόπερ σε 3-5-2 αλλά και αυτό γίνεται σπάνια.

Ο θηριώδης φορ της Γουλβς, Χιμένες έχει κύριο λόγο στην επιθετική λειτουργία της ομάδας, πάντα μέσα στις φάσεις, ενώ έχει αναλάβει τις εκτελέσεις πέναλτι, συνεπώς θα είναι εκείνος που θα «κουβαλήσει» τις επιθετικές απαιτήσεις των Μεξικανών στη διοργάνωση και πιθανότατα θα είναι ο πρώτος σκόρερ τους.

Ο μεσοαμυντικός Άλβαρες του Άγιαξ έχει σημαντικό ρόλο στο μεσοαμυντικό κομμάτι της «Τρικολόρ», παρ’ όλα αυτά πρόκειται για έναν αρκετά παρορμητικό παίκτη που έχει το σκληρό παιχνίδι στο τσεπάκι του και μαζί με τον στόπερ Αραούχο, ήταν εκείνοι που δέχτηκαν τις περισσότερες κάρτες για το Μεξικό στα προκριματικά, από τρεις για τον καθένα. 

Εκτελέσεις Πέναλτι Ραούλ Χιμένες
Εκτελέσεις Φάουλ Γουαρδάδο
Σκόρερ Ραούλ Χιμένες / Λοσάνο
Ψηλό Παιχνίδι     Ραούλ Χιμένες / Μόντες / Αραούχο
Κάρτες Έντσον Άλβαρες/Αραούχο

Μεξικό Πιθανή Ενδεκάδα

Το 4-3-3 χρησιμοποιεί κατά κύριο λόγο ο Μαρτίνο, ενώ πιο σπάνια και μόνο σε δύσκολο ματς το γυρνάει σε τρία στόπερ και στο 3-5-2. Βασίζεται σε συγκεκριμένα πρόσωπα και συνήθως δεν χαλάει την ομοιογένεια και τη χημεία που έχουν αποκτήσει οι παίκτες μεταξύ τους. Πολύ καλή τριάδα μπροστά, με την ποιότητα και την τεχνική των Γουαρδάδο και Λοσάνο να βοηθάνε τον Χιμένες. Στον χώρο του κέντρου δεσπόζει ο Άλβαρες που βοηθάει αρκετά στο ανασταλτικό κομμάτι της ομάδας, ενώ στα στόπερ επιλέγονται ο θηριώδης Μόντες και ο πιο εγκεφαλικός αλλά και εμπειρότερος Αραούχο.

4-3-3: Οτσόα – Σάντσες, Μόντες, Αραούχο, Αρτεάγα – Ερέρα, Άλβαρες, Ροντρίγκες – Γουαρδάδο, Χιμένες, Λοσάνο.

Μαζί με την Πολωνία αναμένεται να παλέψει για τη δεύτερη θέση, αφού όπως όλα δείχνουν η Αργεντινή θα «ξεπλύνει εύκολα την μπουγάδα». Συνεπώς εκκινεί με πρόωρο τελικό αφού θα αντιμετωπίσει την παρέα του Λεβαντόφσκι την πρώτη αγωνιστική. Το Μεξικό πάντως αποτελεί πιο ομαδικό σύνολο από τους Πολωνούς και μάλιστα έχει εμπειρία σε τελικές φάσεις Μουντιάλ, παίρνοντας την πρόκριση από τον όμιλο στις τελευταίες εφτά συμμετοχές του, ενώ αποκλείστηκε άμεσα στους «16». Θεωρούμε πως και τώρα θα τα καταφέρει. 

Όλη ομάδα είναι δουλεμένη από τον Μαρτίνο, ώστε να παίζει για τον σημαντικό φορ Χιμένες, ο ίδιος επωφελείται σημαντικά από αυτό τον τρόπο παιχνιδιού και όταν βρίσκεται στην κατάλληλη στιγμή δεν έχει πρόβλημα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Έχει πιθανότητες ώστε να είναι ο πρώτος σκόρερ των Μεξικανών στη διοργάνωση. 

Αγορά Απόδοση
Να αποκλειστεί στους «16» 2.50
Ραούλ Χιμένες πρώτος σκόρερ Μεξικού     3.50

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet