PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αυγενάκης: Ανακοίνωσε το πότε θα δοθούν τα χρήματα από το στοίχημα

Πλήρης διαβεβαίωση από τον Υφυπουργό Αθλητισμού αναφορικά με την χρηματοδότηση στον ελληνικό αθλητισμό από τα κέρδη που έχουν προκύψει στο στοίχημα. Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω.

Πλήρης διαβεβαίωση από τον Υφυπουργό Αθλητισμού αναφορικά με την χρηματοδότηση στον ελληνικό αθλητισμό από τα κέρδη που έχουν προκύψει στο στοίχημα. Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω.

25/10/2022 - 15:56
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
123.jpg

Με δηλώσεις του στο βήμα της Βουλής, ο Λευτέρης Αυγενάκης, έκανε γνωστό πως τον ερχόμενο Ιανουάριο πρόκειται να δοθούν τα χρήματα στο σύνολο του ελληνικού αθλητισμού που έχουν προκύψει από την φορολογία κερδών του στοιχήματος.

Πρόκειται άλλωστε για ένα θέμα που «βασανίζει» τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ εδώ και μερικές εβδομάδες, καθώς η τελευταία απάντηση που είχε δοθεί από τον κ. Σταϊκούρα σχετικά με την κατάθεση των χρημάτων τον περασμένο Αύγουστο ήταν αρνητική. 

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε αναλυτικά την απάντηση που έδωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού από το βήμα της Βουλής, σε σχετική Ερώτηση για τη χρηματοδότηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γυμναστικής.

«Μην υποβαθμίζετε την πηγή της χρηματοδότησης των αθλητικών μας φορέων από τη φορολόγηση των κερδών των παικτών του στοιχήματος, παρουσιάζοντάς την ως αμφίβολη να καταβληθεί ξανά. Πρόκειται για μια τεράστια ανάσα για τη βάση της αθλητικής μας οικογένειας και τις εθνικές μας ομάδες, που μας κάνουν περήφανους με τις επιδόσεις τους!

Δεν μπορείτε να υποβαθμίζετε μια τεράστια οικονομική ενίσχυση της τάξης των 62.000.000€ που έχουν ήδη δοθεί! Πότε είδατε να λαμβάνει ο ελληνικός αθλητισμός στο σύνολό του τέτοιο επιπλέον ποσό;

Και σε ό,τι αφορά την καθιέρωσή του, το μέτρο είναι μόνιμου και διαρκούς χαρακτήρα και η νέα χρηματοδότηση προγραμματίζεται να δοθεί τον Ιανουάριο, εμπροσθοβαρώς για τα έσοδα που θα εισπραχθούν το 2023! Το ίδιο έχει επισημάνει άλλωστε και ο καλός συνάδελφος Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, με ανακοίνωσή του στις 4 Αυγούστου του 2022». 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet