ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΠΑΣΚΕΤ breadcrumbs arrow ΠΑΟΚ: ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΑΡΚΟ - ΚΕΛΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΠΑΟΚ: Τραυματισμός σοκ για τον Ντάρκο - Κέλι που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ο γκαρντ του «Δικεφάλου» τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Μάλαγα, για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League. 

Ο γκαρντ του «Δικεφάλου» τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Μάλαγα, για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
02 Νοεμβρίου 2022 - 22:47
02/11/2022 - 22:47
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
keli.jpg

Εξαιρετικά άτυχος στάθηκε ο Ζάκιους Ντάρκο-Κέλι, καθώς 32 δευτερόλεπτα, μόλις, μετά την είσοδο του στο παρκέ, στα μέσα της πρώτης περιόδου της αναμέτρησης με τη Μάλαγα, για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League, τραυματίστηκε σοβαρά. Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ έχασε την ισορροπία του και χτύπησε στον αστράγαλο του αριστερού του ποδιού. Έπεσε στο έδαφος «σφαδάζοντας» από τους πόνους, ενώ μεταφέρθηκε με φορείο στο ασθενοφόρο και στη συνέχεια στο νοσοκομείο

Ήταν τόσο σοκαριστικός ο τραυματισμός του, που αρχικά «πάγωσε» όλο το γήπεδο, ενώ στη συνέχεια οι Ισπανοί φίλαθλοι τον χειροκρότησαν, προσπαθώντας να του δώσουν κουράγιο. Ο αθλητής αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση της υγείας του. Τόσο ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Θανάσης Χατζόπουλος, όσο και ο προπονητής, Άρης Λυκογιάννης, δεν μπορούσαν να πιστέψουν την ατυχία του παίκτη της ομάδας τους. Ακόμα και οι παίκτες των γηπεδούχων, παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι την αποχώρηση του γκαρντ του ΠΑΟΚ με το φορείο.  

 

 

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet