PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ «ΑΙΩΝΙΩΝ»

Τα καλύτερα ειδικά στο ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τους «ερυθρόλευκους» στο «Απόστολος Νικολαϊδης» με στόχο το 11//11, ενώ ο Μίτσελ ψάχνει την τρίτη του σερί νίκη στο πρωτάθλημα. Δείτε παρακάτω τα πιο ενδιαφέροντα στατιστικά, καθώς και τα ειδικά στοιχήματα που ξεχωρίζουν από το ντέρμπι.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τους «ερυθρόλευκους» στο «Απόστολος Νικολαϊδης» με στόχο το 11//11, ενώ ο Μίτσελ ψάχνει την τρίτη του σερί νίκη στο πρωτάθλημα. Δείτε παρακάτω τα πιο ενδιαφέροντα στατιστικά, καθώς και τα ειδικά στοιχήματα που ξεχωρίζουν από το ντέρμπι.

06/11/2022 - 08:00
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
drhbfde.jpg

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πέρασε σαν «σίφουνας» από την έδρα του Βόλου με 5-1 και έχει το απόλυτο σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές. Απόψε για την 11η στροφή, φιλοξενεί τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη εντός έδρας ντέρμπι και είναι το φαβορί για τη νίκη (2.30), σε αντίθεση με τους «ερυθρόλευκους» που «πληρώνουν» στο 3.70 για να φύγουν από τη «Λεωφόρο» με το διπλό για πρώτη φορά μετά τις 16/5/2021. 

                                                                                PAMESTOIXIMA.GRFONBETNOVIBET

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Για την 32η νίκη οι «πράσινοι», για την ισοφάριση ο Ολυμπιακός

Αναφορικά με τις αναμετρήσεις όπου ο Παναθηναϊκός είναι ο οικοδεσπότης του ντέρμπι, οι γηπεδούχοι μετρούν 31 νίκες, ενώ μία λιγότερη έχουν οι «ερυθρόλευκοι». Το σημείο που έχει επιβεβαιωθεί τις περισσότερες φορές είναι αυτό της ισοπαλίας, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τις 38, ενώ αν κάνουμε το βήμα παραπέρα και δούμε τα γκολ, θα διαπιστώσουμε πως αμφότεροι οι «αιώνιοι» έχουν από 123 γκολ με το «τριφύλλι» γηπεδούχο. 

Ντέρμπι «αιωνίων» σημαίνει κάρτες και φάουλ

Δε γίνεται να φαντάζεται κάποιος τα ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό - Ολυμπιακό και να μην έρχονται στο μυαλό του έντονα μαρκαρίσματα και δυνατές φάσεις. Παρά την... φλογερή φύση του εν λόγω ντέρμπι βέβαια, αυτά τα στοιχεία δεν επιβεβαιώνονται στις πρόσφατες αναμετρήσεις τους. 

Ξεκινώντας από τον Παναθηναϊκό, μέσα σε αυτές τις δέκα αγωνιστικές μετρά μόλις 15 κίτρινες κάρτες με 1.5 μ.ό., ενώ ο Ολυμπιακός κινείται σε ακόμα χαμηλότερα επίπεδα, καταγράφοντας 8 με 1.25 ανά μέσο όρο. Αν ρίξουμε όμως μία ματιά στα πέντε πρόσφατα μεταξύ τους ματς ανεξαρτήτου έδρας, τότε θα διαπιστώσουμε πως έχουν βγει συνολικά 29 κίτρινες κάρτες, κάτι που ισοδυναμεί με 5.8 ανά ματς.

Η πίεση βγάζει κόρνερ

Ο Παναθηναϊκός εντός έδρας αρέσκεται στο πιεστικό παιχνίδι και αυτό περιμένουμε να δούμε από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης, με στόχο ένα γρήγορο γκολ. Οι «πράσινοι» κερδίζουν 4.9 κόρνερ ανά αναμέτρηση, ενώ ο Ολυμπιακός, ο οποίος βάζει πολύ τα μπακ του στο επιθετικό κομμάτι μετρά 5.4 μέσο όρο. 

Με βάση τα όσα αναφέραμε και παραπάνω, πάμε να δούμε τα πιο αξιοπρόσεκτα ειδικά στοιχήματα που προκύπτουν: 

Σημείο Απόδοση
Over 8.5 Κόρνερ 1.83
Περισσότερα κόρνερ Ολυμπιακός 3.10
Over 6.5 Κίτρινες Κάρτες 2.05
Παναθηναϊκός -0.5 Κίτρινες Κάρτες 2.67
Περισσότερες κάρτες Παναθηναϊκός 2.67
Over 31.5 Συνολικά φάουλ 1.91

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet