COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ »ΑΙΩΝΙΟΙ»

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Εντεκάδες: Δείτε πώς ξεκινούν οι δύο »αιώνιοι»

Η πρώτη μεγάλη μάχη της σεζόν ανάμεσα στους δύο «αιωνίους» πλησιάζει, με τους δύο προπονητές να έχουν καταλήξει στα πρόσωπα που θα ξεκινήσουν στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

Η πρώτη μεγάλη μάχη της σεζόν ανάμεσα στους δύο «αιωνίους» πλησιάζει, με τους δύο προπονητές να έχουν καταλήξει στα πρόσωπα που θα ξεκινήσουν στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

Γιάννης Γκώνιας
Γιάννης Γκώνιας
06 Νοεμβρίου 2022 - 18:25
06/11/2022 - 18:25
pao oly .jpg

Η σέντρα της μεγάλης αναμέτρησης έχει οριστεί για τις 19:30, με το γήπεδο της Λεωφόρου να φιλοξενεί αυτό το σπουδαίο ραντεβού ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Κατά την διάρκεια της εβδομάδας που μας πέρασε, τόσο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς όσο και ο Μίτσελ δεν είδαν νέα προβλήματα να έρχονται στην επιφάνεια και όλα κύλησαν  ακριβώς όπως ήθελαν.

                                                                                PAMESTOIXIMA.GRFONBETNOVIBET

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Παναθηναϊκός 

Με σύστημα 4-2-3-1 θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να βάζει τους ίδιους έντεκα παίκτες που ξεκίνησαν στο ματς με τον Βόλο. Συγκεκριμένα, ο Μπρινιόλι θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια και στην τετράδα της άμυνας από τα δεξιά προς τα αρτστερά θα αγωνιστούν οι Σάντσες, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ. Κεντρικά χαφ θα είναι ο Ρούμπεν με τον Τσέριν και σε πιο προωθημένο ρόλο θα είναι ο Μπερνάρ. Στα «φτερά» οι Παλάσιος, Βέρμπιτς και ο Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης.

Πιθανή 11άδα: Μπρινιόλι, Σάντσες, Σένκεφελντ, Μάγκνουνσον, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Τσέριν, Μπερνάρ, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Σπόραρ.

Ολυμπιακός

Με σχήμα 4-2-3-1 θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Μίτσελ επέλεξε τον Πασχαλάκη να ξεκινήσει κάτω από τα γκολπόστ, με τους Άβιλα, Παπασταθόπουλο, Ντόι και Ρέαμπτσιουκ να διαμορφώνουν την τετράδα της άμυνας. Οι Χουάνγκ Ιν Μπεόμ και Εμβιλά θα είναι στα χαφ, ενώ οι Μασούρας, Μπιελ και Χάμες Ροντρίγκες θα βρίσκονται στην πλάτη του μοναδικού φορ, Μπακαμπού. 

Πιθανή 11άδα: Πασχαλάκης, Άβιλα, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Μπιέλ, Μασούρας και Μπακαμπού.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet