COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 breadcrumbs arrow ΑΕΚ: Ο ΣΤΙΒΕΝ ΤΣΟΥΜΠΕΡ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ

ΑΕΚ: Ο Στίβεν Τσούμπερ χάνει το Μουντιάλ του Κατάρ

Με μια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Στίβεν Τσούμπερ, ανακοίνωσε πως θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του Μουντιάλ.

Με μια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Στίβεν Τσούμπερ, ανακοίνωσε πως θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του Μουντιάλ.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
09 Νοεμβρίου 2022 - 14:34
09/11/2022 - 14:34
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
zuber.jpg

Πλήγμα για την εθνική Ελβετίας, μετά την είδηση πως ο Στίβεν Τσούμπερ θα απουσιάσει από το προσεχές Μουντιάλ στο Κατάρ. Συγκεκριμένα, ο 31χρονος άσος της ΑΕΚ, με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε τη δύσκολη απόφασή του να υποβληθεί σε επέμβαση για την αντιμετώπιση του συνδρόμου κοιλιακών προσαγωγών που τον ταλαιπωρεί τους τελευταίους μήνες. 

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάλιστα, ο διεθνής μεσοεπιθετικός, θα κάνει την επέμβαση άμεσα με στόχο να είναι έτοιμος να επανέλθει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Μουντιάλ, από το οποίο και όπως γίνεται αντιληπτό θα απουσιάσει. 

Αναλυτικά η δήλωση του Ελβετού αστέρα: 
«Εδώ κι αρκετούς μήνες, έχω αντιμετωπίσει έναν τραυματισμό που δεν μου επιτρέπει να είμαι ο παίκτης που μπορώ να είμαι στο 100%. Το να αποφασίσω να κάνω μια μικρή επέμβαση και να εγκαταλείψω ένα όνειρο, δεν ήταν εύκολο, αλλά ήταν η σωστή απόφαση για την υγεία μου. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο πολύ συχνά ξεχνάς που βρίσκεσαι στην ζωή και τι έχεις ήδη πετύχει, γιατί πάντα παρακολουθείσαι και αξιολογείσαι από παιχνίδι σε παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο πάντα μου έδινε ελπίδα, αγάπη και κίνητρο για πολλά πράγματα στην ζωή. Είμαι ευγνώμων γι΄αυτό και θα δουλέψω πολύ πιο σκληρά για να επιστρέψω στους αγωνιστικούς χώρους το συντομότερο δυνατό! Φυσικά, αυτή την στιγμή θα είμαι ο μεγαλύτερος οπαδός της εθνικής ομάδας, ώστε να την υποστηρίξω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Steven».


Αξίζει να σημειωθεί πως, ο προπονητής της εθνικής Ελβετίας, Μουράτ Γιακίν ανακοίνωσε την αποστολή των 26 παικτών για το Παγκόσμιο Κύπελλο, συμπεριλαμβάνοντας φυσικά τους Σακίρι και Τζάκα. Υπενθυμίζεται πως, η Ελβετία βρίσκεται στον 7ο όμιλο με τις Βραζιλία, Σερβία και Καμερούν, με βασικό της στόχο την πρόκριση στα νοκ άουτ.

Σχετικά με τις στοιχηματικές αγορές, το να βγει πρώτη στον όμιλο δίνεται στο 5.50, ενώ το να προκριθεί στο 2.00. Στην πρεμιέρα της στις 24 Νοεμβρίου αντιμετωπίζει το Καμερούν με την απόδοσή νίκης της να είναι στο 1.77

KIΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ Ο ΜΑΝΕ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet