PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 breadcrumbs arrow ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ: ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

Νότια Κορέα: Με τον Σον στο Κατάρ

Τέλος στα σενάρια περί πιθανής απουσίας του, έβαλε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής της Τότεναμ, μέσω ανάρτησής του στα social media. Διαβάστε αναλυτικά. 

Τέλος στα σενάρια περί πιθανής απουσίας του, έβαλε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής της Τότεναμ, μέσω ανάρτησής του στα social media. Διαβάστε αναλυτικά. 

09/11/2022 - 15:26
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
jymt.jpg

Μεγάλη ανακούφιση όχι μόνο για τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Νοτίου Κορέας, αλλά και για ολόκληρη τη χώρα, καθώς ο Σον Χιουνγκ-Μιν θα μπει κανονικά στο αεροπλάνο για το Κατάρ με την ομάδα. Οι φήμες ανέφεραν το τελευταίο διάστημα πως κάτι τέτοιο ήταν εφικτό να συμβεί με τη χρήση προστατευτικής μάσκας και η τελική επιβεβαίωση ήρθε από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή μέσα από ανάρτηση στο Instagram.

Έτσι, ο άσος της Τότεναμ θα δώσει το «παρών» σε μία ακόμα σπουδαία διοργάνωση και θα ηγηθεί της χώρας του στην προσπάθεια τους να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο. «Ανυπομονώ να εκπροσωπήσω τη χώρα μου, τα λέμε σύντομα» ήταν η φράση με την οποία έκλεισε την ανακοίνωσή του ο 30χρονος.

Αναφορικά με τις διαθέσιμες αποδόσεις, η Νότιος Κορέα είναι το φαβορί να αποτελέσει την καλύτερη ομάδα της Ασίας (4.20) ενώ ο Σον «πληρώνει» στο 100.00 για πρώτος σκόρερ του τουρνουά. 

Θυμίζουμε πως, ο αστέρας των «spurs» είχε υποστεί κάταγμα σε οστό κοντά στο αριστερό μάτι, σε μια  σύγκρουση με τον Εμπεμπά στον αγώνα της Τότεναμ με τη Μαρσέιγ για το Champions League.

Δείτε το σχετικό ποστάρισμα: 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Κριτική
Υπηρεσίες
Betsson
Betsson
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
Ενισχυμένες Αποδόσεις
Bet Builder* και Cash Out*
Υπερσύγχρονο Mobile App
Ενισχυμένες* αποδόσεις, Cash out*, Android App
+10
iOS App, Βig Screen Mobile, Live Chat, Bet builder*, Υποστηρίζει Visa Direct, Mobile Streaming, Live Streaming*, Quick Log In, Aσιατικά, Fast Markets
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet