SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ breadcrumbs arrow ΤΡΕΒΟΡ ΚΑΡΣΟΝ: «ΕΒΑΛΑ ΤΟΝ ΤΖΟΓΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ»

Τρέβορ Κάρσον: «Έβαλα τον τζόγο πάνω από την κόρη μου»

Τον εθισμό του στον τζόγο μοιράστηκε ο διεθνής Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας, καθώς και σε ποιο σημείο έφτασε για να τον ικανοποιήσει.

Τον εθισμό του στον τζόγο μοιράστηκε ο διεθνής Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας, καθώς και σε ποιο σημείο έφτασε για να τον ικανοποιήσει.

Δημήτρης Ψιμίτης
Δημήτρης Ψιμίτης
03 Μαΐου 2023 - 18:04
03/05/2023 - 18:04
carson-3-5-23.jpg

Έχουν περάσει 8 ολόκληρα χρόνια από τότε που ο Τρέβορ Κάρσον έπαιξε για τελευταία φορά στοίχημα και πρόσφατα μίλησε ανοιχτά για τον εθισμό του.

Ο 35χρονος Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας, 8 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, μίλησε σε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του BBC για το πώς ο τζόγος είχε κυριεύσει τη ζωή του.

«Νομίζω ότι το είχα καταλάβει αρκετό καιρό πριν σταματήσω πραγματικά. Είχα φτάσει ακόμη και στο σημείο την ημέρα των γενεθλίων της κόρης μου να ποντάρω όσα λεφτά είχα πάνω μου μέχρι να μείνω με 200 λίρες στην τσέπη. Σκέφτηκα ότι αυτά τα λεφτά ήταν αρκετά για να πάω μέχρι το Νιούκαστλ, να τη βγάλω έξω για φαγητό, να της πάρω ένα ωραίο δώρο.

Ωστόσο δεν σταμάτησα εκεί, γιατί στο μυαλό μου θεωρούσα ότι αυτές οι τελευταίες 200 λίρες θα γίνονταν χίλιες και μετά ακόμη περισσότερες. Όμως μετά από ούτε μισή ώρα αυτές οι 200 λίρες είχαν... κάνει φτερά. Δεν είχα μείνει ούτε με λεφτά για βενζίνη ώστε να οδηγήσω μέχρι το Νιούκαστλ να δω την κόρη μου στα γενέθλιά μου.

Θυμάμαι ότι καθόμουν στο αυτοκίνητο και ξέσπασα σε κλάματα, με τη σκέψη ότι ο εθισμός μου στον τζόγο είναι τόσο δυνατός που έβαλα πάνω από αυτόν ακόμη και την ίδια την κόρη μου. Πολλοί λένε για τη στιγμή που φτάνεις στον πάτο, για μένα ήταν εκείνη η στιγμή. Μετά από λίγες μέρες πήγα στο πρώτο συνέδριο αντιμετώπισης εθισμού κι από τότε δεν έχω ξαναπαίξει».

Super Προσφορά* χωρίς κατάθεση: Κωδικός 200FS ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο βασικός κίπερ της σκωτσέζικης Σεντ Μίρεν ανέφερε ότι έφτασε στο σημείο να ξοδέψει περισσότερες από 30 χιλιάδες λίρες σε διάστημα 2 μηνών, με τον εθισμό του να εκδηλώνεται μετά το διαζύγιο από τον πρώτο γάμο:

«Είχε κυριεύσει πλήρως τη ζωή μου, τότε έπαιζα στην Τσέλτεναμ και μόλις τελείωνε η προπόνηση στη 1 το μεσημέρι πήγαινα στο πρακτορείο και καθόμουν μέχρι το βράδυ που έκλεινε. Αυτό συνέβαινε κάθε μέρα και σε σημείο που οι υπάλληλοι που δούλευαν εκεί με είχανε μάθει και μου έφερναν φαγητό ή τσάι.

Όταν ήμουν ακόμη με την πρώην γυναίκα μου, δεν μπορούσα να ξοδέψω τόσα λεφτά γιατί είχαμε κοινό λογαριασμό. Μόλις χωρίσαμε, είχα τον πλήρη έλεγχο των χρημάτων και πολύ ελεύθερο χρόνο. Ήταν η "τέλεια καταιγίδα" για να ξεσπάσει ο εθισμός μου».

Η βρετανική κυβέρνηση δημοσίευσε την περασμένη εβδομάδα τη «λευκή βίβλο» για τα τυχερά παιχνίδια, που σηματοδοτεί τη μεγαλύτερη ανατροπή των ρυθμίσεων στον τομέα εδώ και σχεδόν 20 χρόνια.

Ωστόσο, αρκετοί αναφέρουν ότι τα συγκεκριμένα μέτρα δεν είναι αρκετά και απαιτείται ακόμη και η απαγόρευση της διαφήμισης τυχερών παιχνιδιών, με τον Κάρσον να είναι υπέρ αυτού του σκεπτικού.

«Δεν μπορείς να κρυφτείς από αυτό. Πιστεύω ότι η πρόληψη είναι πολύ σημαντική και οι διαφημίσεις δεν βοηθούν στην αποφυγή του εθισμού Οι στοιχηματικές εταιρίες δεν πρόκειται να χρεωκοπήσουν αν κοπούν αυτές οι διαφημίσεις. Βρισκόμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση, όμως μπορούν να γίνουν πολλά περισσότερα», είπε ολοκληρώνοντας.


Ακολουθήστε μας στα social media (Facebook: @Sentragoal, Instagram: @sentragoal) για να βρείτε τις νεότερες ειδήσεις και τα κορυφαία προγνωστικά!

📌Πώς το στοίχημα έχει... εισχωρήσει στις ζωές των νέων

📌Ενισχύεται η καταπολέμηση του παράνομου τζόγου

📌Έρευνα: Αυξάνεται ο αριθμός των γυναικών που τζογάρουν μέσω διαδικτύου

📌Έρευνα: Ποια η σύνδεση της γυναικείας εγκληματικότητας με τον τζόγο

📌Διαδικτυακός τζόγος: Η κυριαρχία του ΟΠΑΠ και τα μερίδια των εταιριών

📌Πώς το αγγλικό ποδόσφαιρο... εθίστηκε στον τζόγο!

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet