ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow STOIXIMAN: ΜΑΧΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΛΙΝΤΣ, ΤΟΤΕΝΑΜ, ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ Η ΕΒΕΡΤΟΝ (28/05)

Stoiximan: Μάχη παραμονής και Ευρώπης για Λιντς, Τότεναμ, παίζει την ύπαρξή της η Έβερτον (28/05)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
28 Μαΐου 2023 - 09:00
28/05/2023 - 09:00
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
stoiximan-koryfaies-apodoseis.jpg

Το απόγευμα της Κυριακής στις 18:30 είναι προγραμματισμένη η τελευταία αγωνιστική της Premier League.

Όλα τα ματς είναι ευθυγραμμισμένα και τα ανοικτά μέτωπα μόλις δύο: Το εισιτήριο του Conference League και οι δύο ομάδες που θα ακολουθήσουν τη Σαουθάμπτον στην Championship. 

Διπλού ενδιαφέροντος το παιχνίδι στο Elland Road ανάμεσα σε Λιντς και Τότεναμ. Σε πολύ δύσκολη τα «παγώνια» ψάχνουν συνδυασμό αποτελεσμάτων για να μείνουν στην κατηγορία. Εντός ζώνης υποβιβασμού, στο -2 από τη γραμμή σωτηρίας, θέλουν το τρίποντο κόντρα στους Spurs και... δώρα από τη Μπόρνμουθ κόντρα στην Έβερτον και τη Γουέστ Χαμ απέναντι στη Λέστερ. Δύσκολα πράγματα, αλλά μαθηματικά η ελπίδα υπάρχει.

Η Τότεναμ πρόσφερε μια ακόμη σεζόν απογοήτευσης στους οπαδούς της. Όχι μόνο δεν μπόρεσε να μείνει στην κούρσα της 4άδας αλλά είναι και κατάφατσα με το γεγονός να μην παίξει καν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση τη νέα σεζόν. 

Super Προσφορά* χωρίς κατάθεση: Κωδικός 200FS ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι 8η, στο -1 από την Άστον Βίλα και με τη σειρά της θέλει συνδυασμό αποτελεσμάτων για να «κλέψει» την 7η θέση. Πάει στο Elland Road για το τρίποντο και περιμένει τη Μπράιτον να μην ηττηθεί στο Μπέρμιγχαμ.

Περίεργο ματς, με πολύ σασπένς και αστάθμητους παράγοντες που καθορίζονται από άλλα τρία ματς που διεξάγονται ταυτόχρονα. Εντελώς απρόβλεπτο όσον αφορά το σημείο, δεδομένα και οι δύο θα ψάξουν τη νίκη ελπίζοντας σε ό,τι καλύτερο. Το συνδυαστικό στοίχημα Over 2,5 γκολ & Να σκοράρει ο Σον σε απόδοση 3.85 στο Bet Builder της Stoiximan.

Για την επιβίωση της παίζει η Έβερτον την τελευταία αγωνιστική. Ψάχνοντας να ολοκληρώσει μια υπέρβαση με την παραμονή της στην κατηγορία. Έμοιαζε καταδικασμένη για πολύ καιρό, όμως ο Ντάιτς της έδωσε ελπίδα και πλέον κρατά την τύχη στα χέρια της. Πάνω ακριβώς από τη ζώνη του υποβιβασμού τα «ζαχαρωτά», στο +2 από Λέστερ και Λιντς που... παραμονεύουν. Με νίκη κόντρα στη Μπόρνμουθ η Έβερτον πανηγυρίζει τη σωτηρία της. 

Η φιλοξενούμενη είχε επίσης στόχο να ανανεώσει την παρουσία της στην Premier League. Και με έξι νίκες σε εννιά ματς στο διάστημα 11 Μαρτίου - 30 Απριλίου, τα κατάφερε. Σβήνοντας στη συνέχεια τις μηχανές, όπως μαρτυρά το γεγονός πως τρέχει πλέον ένα αρνητικό σερί με τρεις ήττες από Τσέλσι, Πάλας και Γιουνάιτεντ. Σημασία ωστόσο έχει πως πάει στο Goodison Park για το φινάλε δίχως κανένα άγχος και αδιάφορη βαθμολογικά.

Έχει το κίνητρο η Έβερτον, έχει όμως και το «πρέπει» που οφείλει να διαχειριστεί. Η Μπόρνμουθ πάει με άγνοια κινδύνου στο ματς και είναι ικανή να σκοράρει, αυξάνοντας την πίεση στους γηπεδούχους. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Έβερτον Over 3,5 κόρνερ στο 1ο ημίχρονο σε απόδοση 4.10 στο Bet Builder της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Super Προσφορά* χωρίς κατάθεση: Κωδικός 200FS ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet