PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow CASINO BLOG breadcrumbs arrow ΑΓΟΡΑΣΤΑ BONUS: ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ

Αγοραστά Bonus: Τα κορυφαία παιχνίδια που το προσφέρουν αυτή τη στιγμή

Sentragoal Team
Sentragoal Team
10 Απριλίου 2024 - 12:30
10/04/2024 - 12:30
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
agorasta-bonus.jpg

Καλώς όρισες στον φαντασμαγορικό κόσμο των online slots 🎰, όπου η διασκέδαση δεν σταματάει ποτέ και τα πιθανά κέρδη είναι εξωπραγματικά

Κάνε το λίγο εικόνα, είσαι ένας παίκτης που έχει βαρεθεί την μεγάλη αναμονή και ψάχνεις μια παράκαμψη ώστε να απολαύσεις αμέσως την πλήρη εμπειρία που μπορεί να προσφέρει κάθε τίτλος. Αυτό που ψάχνεις ονομάζεται αγοραστό bonus* και πλέον οι πάροχοι που το προσφέρουν στο ελληνικό κοινό δεν είναι και τόσο λίγοι.

Είτε είσαι νέος στον κόσμο των διαδικτυακών κουλοχέρηδων, είτε έχεις «προϋπηρεσία» χρόνων, αυτά τα παιχνίδια προσφέρουν όσα μπορείς να ονειρευτείς και ακόμα περισσότερα.

Σου αρέσουν οι αρχαίοι πολιτισμοί, η περιπέτεια, οι φανταστικοί κόσμοι; Τα παιχνίδια με αγοραστή ειδική λειτουργία είναι πάρα πολλά και σίγουρα υπάρχουν έστω και λίγα τα οποία είμαστε σίγουροι πως θα απολαύσεις!

Είσαι έτοιμος να μάθεις περισσότερα για τις απίστευτες δυνατότητες που προσφέρει μεγάλο ποσοστό των διαθέσιμων παιχνιδιών; Αν απάντησες «ναι» τότε είσαι στο σωστό μέρος. Ας ξεκινήσουμε!

Είναι πολύ δύσκολο να απαντήσουμε στο εν λόγω ερώτημα. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει στάνταρ απάντηση. Το αν αξίζει να πληρώσεις χ φορές το ποντάρισμα ώστε να μπεις στο μπόνους* εξαρτάται από δύο πράγματα. Την προσωπική σας λογική σκέψης αλλά και το βάθος της τσέπης σας.

Δεν θα προσπαθήσουμε να σας παροτρύνουμε να αγοράσετε την ειδική λειτουργία κανενός παιχνιδιού από αυτά που θα δείτε παρακάτω. Αν όμως πραγματικά έχετε βαρεθεί να πατάτε επανειλημμένα το κουμπί περιστροφής τότε το αγοραστό μπόνους μπορεί να μην είναι και τόσο κακή ιδέα.

Θα σας πούμε κάτι και βάλτε το καλά στο μυαλό. Δεν υπάρχει σίγουρο κέρδος σε παιχνίδια RNG. Όταν παίρνεις αγοραστό το πιθανό αποτέλεσμα θα είναι ένα από τα παρακάτω:

  • Να έχεις μικρό ή μεγάλο κέρδος
  • Να μείνεις στα λεφτά σου
  • Να βγεις χαμένος

Ιδανικά «κυνηγάτε» το πρώτο και στην χειρότερη το δεύτερο αλλά ποτέ το τρίτο. Δεν υπάρχει εγγυημένο αποτέλεσμα αφού όπως λέει και ο λαός (και η απλή θεωρία πιθανοτήτων) «ο καθένας παίζει με την τύχη του».

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η αγορά μιας απλής ειδικής λειτουργίας θα κυμαίνεται από 50x (σπανιότερα) έως 100-125x (συχνότερα) το ποντάρισμα σας. Για παράδειγμα, σχεδόν όλα τα παιχνίδια της Hacksaw Gaming που προσφέρουν την εν λόγω επιλογή, έχουν θέσει τον πήχη στο 100x, με λιγοστές εξαιρέσεις.

Βέβαια, ακόμα και αν μία εταιρεία είναι αδειοδοτημένη στην Ελλάδα και προσφέρει νόμιμα την επιλογή αγοράς ειδικής λειτουργίας, ορισμένα bonus* μπορεί να μην είναι διαθέσιμα, αν το κόστος αγοράς τους ξεπερνάει τα 20€.

Επιπλέον, η τιμή αγοράς της λειτουργίας συνήθως είναι ανάλογη της διακύμανσης της. Κάποια λειτουργία χαμηλής μεταβλητότητας μπορεί να κοστίζει 50x ενώ οι πολύ υψηλής μεταβλητότητας να κοστίζει πάνω από 100x το ποντάρισμα σας.

Μια βασική αρχή που μπορείτε να θυμάστε είναι πως όσο χαμηλότερο είναι το κόστος τόσο πιο μικρή η νίκη αλλά μεγάλη η πιθανότητα να έχεις κέρδος. Όταν πάλι το κόστος είναι μεγάλο τα πιθανά κέρδη μπορεί να είναι αστρονομικά αλλά το να τα αποκομίσετε λιγότερο πιθανό. 

Eίναι πολλά τα λεφτά Άρη! Βέβαια αυτό δεν ισχύει πάντοτε. Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που όλοι βαριόμαστε να βαράμε 100 και 200 σπινιές χωρίς να «μπούμε» αλλά και το να εξαγοράσεις την είσοδο σου δεν είναι πάντα καλό.

Η αναμονή είναι μηδενική αλλά και η πιθανή εξάντληση του κεφαλαίου σου μπορεί να είναι αστραπιαία, ειδικά όταν αγοράζεις τα ακριβότερα μπόνους*. Μπορεί να παρασυρθείς εύκολα και να χάσεις τα πάντα όσο γρήγορα όσο τα κέρδισες.

Δείτε επίσης: Tα πιο κερδοφόρα παιχνίδια του 2024

Ένα μυστικό που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν είναι ότι σε πάρα πολλά παιχνίδια το να αγοράσεις την ειδική λειτουργία συνοδεύεται με ένα ενισχυμένο RTP. Το «χάσμα» ανάμεσα στα RTP του τελευταίου τίτλου της λίστας μας είναι πραγματικά τεράστιο!

ΘΕΤΙΚΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ
✅ Μηδενική αναμονή ❌ Γρήγορη πιθανή εξάντληση κεφαλαίου 
✅ Μεγάλη πιθανότητα επίτευξης μεγάλου κέρδους ❌ Η επιστροφή μπορεί να είναι μικρή
✅ Κορυφαία επίπεδα ψυχαγωγίας ❌ Υψηλό κόστος
✅ Υψηλότερο RTP (όχι πάντα) ❌ Παρασύρεσαι εύκολα

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Γραμμές Πληρωμής 40
Όρια πονταρίσματος 0,10€ - 1,20€
Διακύμανση Υψηλή
RTP 96.10% / 96.50% (Αγοραστό)
Μέγιστη νίκη 100.000x

Εμφάνιση - Μεταβλητότητα: Δεν σου γεμίζει το μάτι αρχικά αλλά μετά από λίγα δεύτερα παρατηρείς ότι υπάρχουν 4 σειρές από σύμβολα και όχι μόνο 3 όπως στα περισσότερα παιχνίδια. Οι 40 γραμμές πληρωμής αυξάνουν την πιθανότητα σχηματισμού νίκης που μπορεί να είναι και ιδιαίτερα μεγάλη λόγω της υψηλής μεταβλητότητα που διακατέχει τον εν λόγω τίτλο.

Απλό Bonus*: Ξεκινάει με 3 περιστροφές που κάνουν reset με κάθε νέο πολλαπλασιαστή ή ειδικό σύμβολο που προσγειώνεται στους τροχούς. Κοστίζει 100x το ποντάρισμα ενώ προσφέρεται και σε φθηνότερες εκδόσεις με 2 και 1 περιστροφή με κόστος 50x και 20x αντίστοιχα.

Δυνατό Bonus*: Υπάρχει και άλλη μία ακριβότερη λειτουργία η οποία δεν είναι ακόμα διαθέσιμη στην Ελλάδα καθώς κοστίζει πάνω από 20€ ακόμα και με το χαμηλότερο ποντάρισμα. Εκεί βέβαια μπαίνουν στο παιχνίδι ειδικά σύμβολα που μπορούν να εκτοξεύσουν τα κέρδη έως το μέγιστο 100.000x!

Προσωπική εμπειρία: Δύσκολο παιχνίδι που συνήθως θα σε αφήσει στα λεφτά σου ή ελαφρώς χαμένο. Το να μπω ειδική λειτουργία χωρίς να το αγοράσω μου ήταν αρκετά δύσκολο, μιλάμε για 150-200 περιστροφές κατά μ.ο. Με έχει πληρώσει καλά μία-δύο φορές και σίγουρα αξίζει μια δοκιμή, όπως και τα δύο προηγούμενα φρουτάκια της σειράς.

Δοκίμασε το Money Train 3 ΔΩΡΕΑΝ!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Γραμμές Πληρωμής 10
Όρια πονταρίσματος 0,10€ - 10€
Διακύμανση Πολύ υψηλή
RTP 96.12% / 96.07% (Αγοραστό)
Μέγιστη νίκη 9.990x

Το Wild Cash έγινε γνωστό στην χώρα μας από την στιγμή που μια ορισμένη πλατφόρμα έφερε σε αποκλειστικότητα την Bgaming. Πλέον η πιο premium έκδοση με 10πλάσιο δυνατό max win είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα από επιλεγμένους φορείς

Εμφάνιση - Μεταβλητότητα: Με την μεταβλητότητα να βρίσκεται πραγματικά στον Θεό το μόνο που κυνηγούν οι σοβαροί παίκτες είναι το bonus*. 3 διάσπαρτα σύμβολα (logo του παιχνιδιού) ενεργοποιούν την ειδική λειτουργία, τους 3 τροχούς δηλαδή που θα «φέρουν» έναν πολλαπλασιαστή κέρδους από το 0x έως το 999x.

Λειτουργία Bonus*: Με 4 και 5 διάσπαρτα σύμβολα το αποτέλεσμα των τροχών θα πολλαπλασιαστεί επί 3x και 10x αντίστοιχα. Στο original παιχνίδι υπάρχουν μόνο 3 τροχοί άρα το max win δεν προσπερνάει τα 999x. Εκεί η αγορά του μπόνους* είναι 80x το ποντάρισμα. Εδώ η αγορά αυξάνεται στο 100x αλλά το potential εκτοξεύεται σε... άλλα επίπεδα.

Προσωπική εμπειρία: Δεν έχω παίξει πολλές φορές το συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς κυκλοφόρησε σχετικά πρόσφατα. Στο original τίτλο που δεν διαφέρει και πολύ έχω πετύχει το 999x (max win) δύο φορές. Τις περισσότερες φορές το bonus* θα δώσει κάτω από 100x οπότε δεν είναι και τόσο... as marketized που λένε και οι ξένοι. Μπορεί να σπάσει όμως και μάλιστα πολλές φορές. Το x9990 αξίζει μια δοκιμή καθώς το potential είναι μεγάλο.

Δοκίμασε το Wild Cash x9990 ΔΩΡΕΑΝ!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Γραμμές Πληρωμής 8+ Σύμβολα
Όρια πονταρίσματος 0,10€ - 12,5€
Διακύμανση Υψηλή
RTP 96.12% / 96.16% (Αγοραστό)
Μέγιστη νίκη 10.000x

Εμφάνιση - Mechanics: Με γραφικά 8-bit το παιχνίδι κατάφερε να προσελκύσει μεγάλο ποσοστό του κοινού από τις πρώτες κιόλας μέρες κυκλοφορίας του. Οι νίκες σχηματίζονται από 8+ όμοια σύμβολα. Το κύριο χαρακτηριστικό του εν λόγω τίτλου είναι οι αυξανόμενοι πολλαπλασιαστές αξίας συμβόλων με κάθε νίκη. Στην ειδική λειτουργία τα πράγματα ξεφεύγουν αφού οι πολλαπλασιαστές δεν κάνουν reset μετά από κάθε γύρο.

Μεταβλητότητα - Bonus*: Η υψηλή μεταβλητότητα δίνει ένα μικρό hint ότι τα πιθανά κέρδη μπορεί να είναι ακραία και η αλήθεια είναι πως αυτό ισχύει με το max win να «ταβανιάζει» στα 10.000x, σημείο πολύ ικανοποιητικό. Το bonus* buy κοστίζει 100x και έχει ελαφρώς μεγαλύτερο RTP από την τυχαία ενεργοποίηση, πράγμα που συνηθίζει η Relax Gaming στα παιχνίδια της.

Προσωπική εμπειρία: Ένα από τα πολλά παιχνίδια της Relax Gaming το οποίο αγάπησα με την πρώτη δοκιμή. Μπορεί να φταίει ότι έκανα μεγάλο win αλλά και πάλι το να πιάσεις καλό πολλαπλασιαστή δεν είναι και τόσο δύσκολο, όπως δεν είναι και το να μπεις στο bonus*. Επίσης, είναι must για όσους αγαπάτε τα κλασικά «πιξελοτά» βιντεοπαιχνίδια.

Δοκίμασε το Banana Town ΔΩΡΕΑΝ!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Γραμμές Πληρωμής 14
Όρια πονταρίσματος 0,10€ - 10€
Διακύμανση Υψηλή
RTP 96.29% / 96.31% (Αγοραστό)
Μέγιστη νίκη 10.000x

Ένα ιδιαίτερο παιχνίδι από την Hacksaw Gaming που θυμίζει κάτι από H.P. Lovecraft με το διάσπαρτο σύμβολο να μην είναι άλλο από ένα θαλάσσιο τέρας που μοιάζει στο Κθούλου (ναι, το ίδιο τέρας του Tome of Madness).

Εμφάνιση - Bonus*: Τίποτα ιδιαίτερο στον τρόπο με τον οποίο σχηματίζονται οι νίκες με 14 γραμμές πληρωμής και max bet τα 10€. Κατά τ' άλλα μπορείτε να αγοράσετε δύο ειδικές λειτουργίες. Λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο, δηλαδή όταν εμφανίζονται ορισμένα σύμβολα αυτά μπορούν να επεκταθούν κάθετα και δρουν ως wilds με πολλαπλασιαστές.

Εύρος πονταρίσματος - Max Win: Η απλή ειδική λειτουργία κοστίζει 100x το ποντάρισμα ενώ η "Down Below" που είναι και το «δυνατό» μπόνους παίζει στα 200x οπότε μπορείς να το αγοράσεις μόνο στο min bet του 10λεπτου. Σίγουρα το 10.000x max win είναι αρκετά ελκυστικό ώστε να καθιστά το Beast Below άξιο δοκιμής. 

Προσωπική εμπειρία: Από τις λίγες φορές που το δοκίμασα, κυρίως λόγω εκπληκτικής ατμόσφαιρας και sound design, καταστάλαξα στο ότι η αγορά της ακριβής λειτουργίας δεν συμφέρει. Συγκριτικά με το πιο χαλαρό bonus* (3 διάσπαρτα σύμβολα), είχα περίπου το ίδιο κέρδος με το μισό κόστος!

Δοκίμασε το Beast Below ΔΩΡΕΑΝ!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Γραμμές Πληρωμής 25
Όρια πονταρίσματος 0,25€ - 12,5€
Διακύμανση Μεσαία
RTP 96.02% / 96.56% (Αγοραστό)
Μέγιστη νίκη 5.000x

Eμφάνιση - Max Win: Διασκεδαστικό και πιθανότατα πολύ κερδοφόρο, το Midas Coins της Quickspin υπόσχεται... ριψοκίνδυνο gameplay και ένα πολύ ελκυστικό 5.000x max win. Το base gameplay είναι απλό με 25 γραμμές πληρωμής που είναι μία όμορφη προσθήκη.

Έξτρα Λειτουργία: Ωραίο επιπλέον χαρακτηριστικό είναι και τα νομίσματα που εμφανίζονται και αντιστοιχούν σε πολλαπλασιαστές του ενεργού πονταρίσματος. Αν φέρεις και τον Μίδα στον τελευταίο τροχό τότε θα κερδίσεις και το αντίστοιχο ποσό.

Μεγαλύτερο RTP: Κατά την διάρκεια του bonus*, το οποίο κοστίζει 50x το ποντάρισμα και έχει ενισχυμένο RTP (αγοραστό), όλοι οι πολλαπλασιαστές αυξάνουν την στοίβα με τα χρήματα τα οποία κερδίζεις ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που εμφανίζεται ο Μίδας.

Προσωπική εμπειρία: Δεν τρελαίνομαι για τα παιχνίδια της Quickspin αλλά αυτό μου έκανε κλικ. Μπαίνει σε μπόνους* εύκολα και το αγοραστό κοστίζει μόνο 50x. Έχει πραγματικά τρελό potential και έχω κάνει μερικές καλές νίκες. Είναι από τα λίγα παιχνίδια που προτείνω σε φίλους μόνο και μόνο γιατί πιστεύω ότι αξίζει να πάρεις το αγοραστό. Και έχει και αυξημένο RTP. 

Δοκίμασε το Midas Coins ΔΩΡΕΑΝ!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Γραμμές Πληρωμής 40
Όρια πονταρίσματος 0,10€ - 2€
Διακύμανση Υψηλή
RTP 96.29% / 98% (Αγοραστό)
Μέγιστη νίκη 50.000x

Μεταβλητότητα - Διαφορά RTP: Πρόκειται για ένα παιχνίδι με σχετικά απλό βασικό gameplay αλλά εξωφρενικό potential κατά την λειτουργία bonus*. Παίζεται σε 40 γραμμές πληρωμής με το μέγιστο ποντάρισμα να έχει καθοριστεί στα 2€. Η διακύμανση υψηλή και το RTP καλούτσικο αλλά όταν πας στο αγοραστό εκτοξεύεται στο 98%. Μιλάμε για τρελή διαφορά!

Bonus*: Όπως βλέπεται και στην παραπάνω εικόνα το καλό bonus* δεν είναι παρά ένα «φιδάκι» που ο παίκτης παίζει μέχρι να πέσει σε κάποιο κουτάκι που περιέχει το κρανίο. Κάθε κουτί μπορεί να μεγαλώσει σε αξία αλλά το ταβάνι είναι 10.000 για το καθένα οπότε αν καταφέρετε 5 κουτάκια να ανέβουν στο εν λόγω πολλαπλασιαστή φύγατε για... max win.

Επιπλέον ειδική λειτουργία: Η ειδική λειτουργία κοστίζει 100x αλλά υπάρχει και άλλη μία η οποία δεν αγοράζεται. Πρόκειται για την κλασική λειτουργία νομισμάτων. Νομίσματα σε τουλάχιστον 3 τροχούς προστίθενται μεταξύ τους και ανταμείβουν τον παίκτη με την συνολική αξία!

Προσωπική εμπειρία: Τελευταίο παιχνίδι στη λίστα αλλά πολύ δυνατή και καλή επιλογή. Είναι όμως να το πετύχεις στις καλές του. Δύσκολο bonus* που δεν δίνει απλόχερα αλλά φουλ διασκεδαστικό (και λίγο ψυχοφθόρο). Δύσκολο να προτείνω παιχνίδια στα οποία συνολικά είμαι μείον αλλά ακόμα και αν δεν με έχει πληρώσει προσωπικά, έχει δώσει σε πολλούς γνωστούς μου. Μια γρήγορη αναζήτηση στο YouTube θα σας ψήσει σίγουρα!

Δοκίμασε το Dead Man's Trail ΔΩΡΕΑΝ!

Γνωρίζοντας πλέον τι είναι τα παιχνίδια με αγοραστά bonus*, ποια είναι τα καλύτερα αυτή την στιγμή, τα πλεονεκτήματα αλλά και τους ενδεχόμενους κινδύνους ήρθε η ώρα να απαντήσετε στο ερώτημα «Άραγε, αξίζουν τα παιχνίδια με αγορά ειδικής λειτουργίας;». Ανεξαρτήτως του τι πιστεύετε, εμείς προτείνουμε να επιλέγετε πάντοτε κάποιο Online Live Casino όπως αυτά που θα βρείτε στην σελίδα μας ώστε να μπορείτε να ευχαριστηθείτε νόμιμο και υπεύθυνο παιχνίδι! 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

FAQ: Ερωτήσεις παικτών και απαντήσεις από την ομάδα του SentraGoal

Πρόκειται για παιχνίδια στα οποία προσφέρεται η επιλογή αγοράς μίας ή περισσότερων ειδικών λειτουργιών.

Οι πιο γνωστές εταιρείες είναι οι Pragmatic Play (δεν προσφέρει στην Ελλάδα) και η NoLimit City (δεν έχει λάβει άδεια ακόμα). Οι πάροχοι των οποίων τα παιχνίδια προσφέρουν bonus* buy είναι οι Hacksaw Gaming, Relax Gaming, Quickspin και διάφορες άλλες που αναφέρονται μέσα στο κείμενο.

Εξαρτάται από το παιχνίδι και την λειτουργία. Συνήθως κυμαίνεται γύρω στο 100x το ποντάρισμα αλλά μπορείτε να βρείτε από 50x μέχρι και 200x (στην Ελλάδα) ενώ στο εξωτερικό μέχρι και 1000x ή περισσότερο.

Αυτό εξαρτάται από τον εκάστοτε παίκτη και το διαθέσιμο balance. Σιγουρευτείτε ότι κατανοείτε τα προτερήματα και τους ενδεχόμενους κινδύνους και αποφασίστε ανάλογα!

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Top Online Casino Live
Stoiximan Casino Live
☆☆☆☆☆
★★★★★
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr Casino Live
☆☆☆☆☆
★★★★★
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet Casino Live
☆☆☆☆☆
★★★★★
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin Casino Live
☆☆☆☆☆
★★★★★
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson Casino Live
☆☆☆☆☆
★★★★★
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet Casino Live
☆☆☆☆☆
★★★★★
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365 Casino Live
☆☆☆☆☆
★★★★★
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet Casino Live
☆☆☆☆☆
★★★★★
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
N1 Casino Live
☆☆☆☆☆
★★★★★
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten Casino Live
☆☆☆☆☆
★★★★★
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet Casino Live
☆☆☆☆☆
★★★★★
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet Casino Live
☆☆☆☆☆
★★★★★
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betshop Casino Live
☆☆☆☆☆
★★★★★
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet