«ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ» PROMO CODE ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΠΑΣΚΕΤ breadcrumbs arrow ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ* ΠΡΟΚΡΙΣΗ «ΑΙΩΝΙΩΝ» ΣΤΟ FINAL-4 ΑΠΟ ΤΗΝ BETSSON!

Ενισχυμένη* πρόκριση «αιωνίων» στο Final-4 από την Betsson!

Sentragoal Team
Sentragoal Team
30 Απριλίου 2024 - 16:32
30/04/2024 - 16:32
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
enisxymeni-apodosi-final4_sentragoal.jpg

Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον η δράση στα playoffs της Euroleague και η Betsson επανέρχεται με νέα ενισχυμένη* απόδοση.

Οι δύο ελληνικές ομάδες ρίχνονται απόψε στη μάχη των τρίτων παιχνιδιών της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, με στόχο να πάρουν κεφάλι στις σειρές τους.

Αρχικά στις 20:00 ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο Βελιγράδι και συγκεκριμένα στη «Χάλα Πιονίρ» τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τη σειρά να βρίσκεται στο 1-1 και τους «πράσινους» να χρειάζονται τουλάχιστον μία νίκη στη Σερβία, για να φέρουν σε 5ο ματς τη σειρά στο ΟΑΚΑ, ή δύο για να την «καθαρίσουν» οριστικά από την Μεγάλη Πέμπτη (2/5, 21:45) και να προκριθούν στο πρώτο τους Final-4 για πρώτη φορά από το 2012.

Οριστικά εκτός για τον Παναθηναϊκό, που είναι και το οριακό φαβορί στο αποψινό ματς (1.85), θα βρίσκεται ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ενώ ο Γουέιντ Μπόλντουϊν βρέθηκε στο σημερινό shootaround της ομάδας του, όμως οι πιθανότητες για συμμετοχή δεν είναι αυξημένες.

H BETSSON ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός λίγο αργότερα (21:30) θα περιμένει στο ΣΕΦ την Μπαρτσελόνα και μετά το break στη σειρά στο πρώτο παιχνίδι, έχει την ευκαιρία με δύο νίκες στο ΣΕΦ να αποκλείσει τους Καταλανούς, όπως είχε πράξει και στην τελευταία τους συνάντηση το 2015 ξανά με 3-1 και 4ο παιχνίδι στο Φάληρο.

Οι Πειραιώτες, που προσφέρονται ως το φαβορί της αποψινής συνάντησης (1.38), θα έχουν ξανά διαθέσιμο τον αρχηγό τους, τον Κώστα Παπανικολάου, ενώ κανονικά στη 12άδα θα βρίσκεται και ο Φίλιπ Πετρούσεφ, παρά τον τραυματισμό του στο Game 1.

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν οι ομάδες που θα συμπληρώσουν το παζλ του φετινού Final-4. Η Betsson έχει επανέλθει τις τελευταίες ώρες με ενισχυμένη* απόδοση για τους εγγεγραμμένους παίκτες της και η οποία αφορά την πρόκριση του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο ραντεβού του Βερολίνου.

Η Betsson προσφέρει από το πρωί της Μεγάλης Τρίτης (30/4) μία ενισχυμένη* απόδοση που αφορά τόσο την πρόκριση του Παναθηναϊκού όσο και του Ολυμπιακού (συνδυαστικά) στο επικείμενο Final-4 της Euroleague.

Μεμονωμένα οι «πράσινοι» αγγίζουν το 1.45 για την πρόκριση και οι «ερυθρόλευκοι» το 1.65, ενώ σαν παρολί, με την ενίσχυση* της Betsson η τιμή φτάνει στο εξαιρετικό 2.75.

Επιλογή Απόδοση
Παναθηναϊκός & Ολυμπιακός να κερδίσουν τις σειρές τους στα playoffs 2.75 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε επίσης:

Κορυφαία Στοιχηματική για Euroleague

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Betsson
Betsson
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Betsson+
Ασφάλεια στα Παρολί
Ενισχυμένες Αποδόσεις
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet