PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BWIN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow BWIN SUMMER CHALLENGES ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΑΠΑΙΧΤΑ ΔΩΡΑ*

Bwin Summer Challenges που χαρίζουν άπαιχτα δώρα*

Sentragoal Team
Sentragoal Team
17 Ιουνίου 2020 - 15:07
17/06/2020 - 15:07
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 

bwin: Κορυφαίες οnline αποδόσεις και ειδικές προσφορές* για όλους τους παίκτες. |21+

Ένα ένα τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης επέστρεψαν στη δράση, με τελευταία… προσθήκη την Premier League. H Λίβερπουλ προπορεύεται στη βαθμολογία και συνιστά το «γκραν φαβορί» για την κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο η έξοδος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και η παραμονή στην κατηγορία θα κριθεί στο νήμα. Παρομοίως και στην Bundesliga, εκεί όπου η Μπάγερν εξασφάλισε και μαθηματικά τον 8ο σερί τίτλο, με τις ομάδες τις ουράς να αφήνουν ακόμα ανοιχτούς λογαριασμούς για το φινάλε της σεζόν.

Βwin - Summer Challenges* στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα. |21+

Στα καθ’ ημάς, ο Ολυμπιακός βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Super League, ωστόσο η παρουσία των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού στη διαδικασία των play off, γεμίζει το καλεντάρι με σημαντικά ντέρμπι ως το τέλος. Στην Ιταλία, μετά την πρόβα τζενεράλε με τα ημιτελικά του Κυπέλλου, η Serie ετοιμάζεται για την επιστροφή των ομάδων στο χορτάρι και τίποτα δεν έχει κριθεί, αφού Γιουβέντους και Λάτσιο θα κονταροχτυπηθούν για το Σκουντέτο, με τις Ίντερ, Αταλάντα, Ρόμα και Νάπολι, να ερίζουν για τα δύο εισιτήρια του επόμενου Champions League που απομένουν.

bwin – Summer Challenges που χαρίζουν πλούσια δώρα* |21+

Καλοκαίρι σημαίνει ποδόσφαιρο α λα… σκανδιναβικά. Η Allsvenskan άνοιξε τις πύλες της με τη διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής το περασμένο σαββατοκύριακο και η πρωταθλήτρια Τζουργκάρντεν μπήκε με το δεξί στη διαδικασία υπεράσπισης των κεκτημένων, καθώς επιβλήθηκε της Σίριους (2-0).

Η συχνή συμμετοχή σε παίγνια εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλεια περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Απαγορεύεται να παίζουν τυχερά παίγνια άτομα κάτω των 21 ετών. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet